Čitam redovito svako jutro uz kavu i navečer.. Nije me bilo par dana i vidim minusoi, miša im.. Ali rane zalizati pa opet dalje... Nego žene gdje muževi vaši rade spermiogram privatno?koliko novčića? Kada budu gotovi nalazi?? Mislim na zg
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Evo da i ja prijavim negativan test 😤 radjen popodne ali je 12 dan nakon transfera tako da nema sumnje da je negativan
Čitam redovito svako jutro uz kavu i navečer.. Nije me bilo par dana i vidim minusoi, miša im.. Ali rane zalizati pa opet dalje… Nego žene gdje muževi vaši rade spermiogram privatno?koliko novčića? Kada budu gotovi nalazi?? Mislim na zg
mi smo radili u repromedu, jer nam je najblize. 500kn, nalaz sljedeci dan
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Evo da i ja prijavim negativan test 😤 radjen popodne ali je 12 dan nakon transfera tako da nema sumnje da je negativan
demit...
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Čitam redovito svako jutro uz kavu i navečer.. Nije me bilo par dana i vidim minusoi, miša im.. Ali rane zalizati pa opet dalje… Nego žene gdje muževi vaši rade spermiogram privatno?koliko novčića? Kada budu gotovi nalazi?? Mislim na zg
A joj baš mi je žao pa što je ovo 😢😢baš mi je žao... Samo minusu u zadnje vrijeme
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure hvala,
Gelica, kako izgleda transfer kod dr A ako mi možeš detaljno opisati i koliko traje.
Tko sve bude u sali.
Prvo je pregled kod dr.A. nakon toga ideš u apartman sa svojim dragim. Presvuces se, dodje biolog i kaže ti kavi su embriji, koji je plan, da ti upute šta i kako se ponašati nakon transfera, sve ti objasni o krvarenjima eventualnim i onda zajedno sa njim ideš dole u salu ( gdje je i punkcija bila) . U sali je naravno dr. A , sestra Barbara koja drži uzv, biolog, i ona sestra što daje anesteziju kad je punkcija a sada je tako za potporu, mene je za ruku na transferu držala i govorila mi da će sve biti ok i da se opustim. Eto. :) Kad je gotovo, minutu ležis sa prekriženih nogama i onda ti biolog spusti stolicu da možeš sići sa nje. Nakon toga se obučes, razgovor sa dr.A oko terapije i to je to. :)
Kod mene danaas na 13dc sve nesto cudno. Folikuli 15, 15.5 i 15.7 a jucer je jio i od 17. Dakle smanjio se ilinsto?endo takodjer jucer 11 danaa 9. Sutra stoperica. U cet kaoo punkcija a sve mi se cini u cetvrtak nista.
Stvarno ne znam šta ti reći...ne kužim zašto bi se endo smanjio, a niti folikul. Pa šta ti taj doktor kaže na to?
Cure hvala,
Gelica, kako izgleda transfer kod dr A ako mi možeš detaljno opisati i koliko traje.
Tko sve bude u sali.
Prvo je pregled kod dr.A. nakon toga ideš u apartman sa svojim dragim. Presvuces se, dodje biolog i kaže ti kavi su embriji, koji je plan, da ti upute šta i kako se ponašati nakon transfera, sve ti objasni o krvarenjima eventualnim i onda zajedno sa njim ideš dole u salu ( gdje je i punkcija bila) . U sali je naravno dr. A , sestra Barbara koja drži uzv, biolog, i ona sestra što daje anesteziju kad je punkcija a sada je tako za potporu, mene je za ruku na transferu držala i govorila mi da će sve biti ok i da se opustim. Eto. :) Kad je gotovo, minutu ležis sa prekriženih nogama i onda ti biolog spusti stolicu da možeš sići sa nje. Nakon toga se obučes, razgovor sa dr.A oko terapije i to je to. :)
Draga puno ti hvala, ja sam ono baš šmizla i bojim se i nikako se ne mogu opustiti to me baš muči, a jednostavno sam takva ne znam pokušat ću se maksimalno opustiti 😑.Čak sam mislila popiti tabletu za smirenje samo ne znam da li smijem tipa Normabel. Mislila sam ići sama obzirom da je mužu sad kritičan tjedan prije blagdana na poslu. Koliko je sve trajalo.
Blacky89 a sranje.. Pa stvarno šta je ovo, sami minusi a Božić je tu! Nekakvo Božićno čudo i tako to..ništa.
Gelice, jesii ti dobila estrofem tablete ne kužim Zakaj njih sad pijem, to sam dobila i utriće i ne znam kakva je to 💉 koju sam danas dobila.
Sortiraj odgovore
Najstariji