Vuky hvala!
Marta, odmaraj sad i da se što više oplodi
Gelica slažem se oko toga da nitko ne mora znati, osim ako se ne može birati niti krvna grupa da bude ista kao od jednog roditelja onda bih svakako rekla djetetu, u drugim slučajevima možda i nema potrebe. Malo si mi pomogla u razmišljaju kad si to ovako jednostavno napisala, zato sam i načela tu temu da si ju približimo 😘
Ako sam ti i mrvicu pomogla, meni je drago. :)
Još ako i znaš tko je donor, nema straha od incesta, čega se Pinkfairydust boji ( iako šanse su minimalne) i biraš krvnu grupu ( ako je moguce) . Ja recimo jesam za to, ali mm nije.
I ja sam istoga razmisljamja kao Gelica za doniranu j.s. To je samo mali dio, a ti ces ostvariti tu vezu sa bebom… posebnu… i ni unjednom trenu sigurno neces misliti da nije tvoja beba, ili da ti nisi majka… a ako dode do toga sa idete na doniranu jajnu stanicu, nemojte bas nikome reci… neka ostane izmedu vas dvoje …
Bozma, Gelice po onom sto sam ja vidjela, Cito je definitivno najjeftiniji kod blagih stimulacija… a cak i ako uspijemo dobiti smrzlice, opet mi se cini jeftinije nego drugdje…. i oni ti stvarno odmah omoguce sve lihekove kod njih, ne moras nikamo okolo… jedino, komunikacija nije nesto nasiroko, nekako stav je, oni znaju sto rade, mi trebamo vjerovati im…. jos jednom cu tamo… pa za dalje, ne znam :)
Cito je najjeftiniji. Da sam znala možda bi i tamo isla iako mi je stvarno jako daleko, ali nema veze. Sad kad sam već kod Podobnika , tu i ostajem. Mislim da je bolje ostat kod istog ako ti odgovara jer on već zna kako na šta reagiras, i želim vidjeti da li će mi sve o o što ću početi piti za j.s. stvarno pomoći, a to može usporediti jedino biolog koji mi je bio i sada u postupku. Tako da, za sada smo tamo. :)
Cure hvala,
Gelica, kako izgleda transfer kod dr A ako mi možeš detaljno opisati i koliko traje.
Tko sve bude u sali.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta koliko si imala folikula? A koliko js?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kod mene danaas na 13dc sve nesto cudno. Folikuli 15, 15.5 i 15.7 a jucer je jio i od 17. Dakle smanjio se ilinsto?endo takodjer jucer 11 danaa 9. Sutra stoperica. U cet kaoo punkcija a sve mi se cini u cetvrtak nista.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kod mene danaas na 13dc sve nesto cudno. Folikuli 15, 15.5 i 15.7 a jucer je jio i od 17. Dakle smanjio se ilinsto?endo takodjer jucer 11 danaa 9. Sutra stoperica. U cet kaoo punkcija a sve mi se cini u cetvrtak nista.
Je li ti uvijek isti dr.na punkciji ili se mijenjaju?
Je li ti uvijek isti dr.na punkciji ili se mijenjaju?
Prvi put mi je da idem na punkciju. A ako si mislila mjerenja folikulometrije. Uvijek je isti.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
6 js to ti samo znam, sutra bi trebala znati više
A ne znas koliki sj bili folikuli velicine?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
A ne znas koliki sj bili folikuli velicine?
Ne znam ti stvarno nemoj se opterećivati puno sa veličinom meni je moj dr govorio da su tri od toga jedan medo 🐻 i dvije tunice na taj način smo razgovarali sve nekako kroz šalu i nije htio da se operećujem sa brojem i veličinom.. I sad vidim da je upravu bio dobili smo 6 sad molim Boga da se oplode, nekad ti i ona najlošija i najmanja stanica preživi i rodi se beba na kraju. Opusti se misli pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji