Marta 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Da sve valjaju i da se sve oplode ☺️
Sunshine zao mi je 😔 u istom smo sit.
Zvala sam danas vinogradsku, idem na pregled 30.12. i dogovor za dalje... nema odustajanja... 💪🏼☺️
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Hvala cure puno uglavnom prvi put me je jako bolilo, sad gotovo ništa važno je tko radi i koliko je stručan i nježan došlo mi je da iz grlim de koliko je divan ❤️. Svima sretno i nema predaje idemo do kraja 😘👏💪
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pozdrav zenice😊
Trebala bih vas savjet. Naime jako sam mlada, ali sam imala vec 2 prekida trudnoce. Prvi je bio pocetkom prosle godine kada su otkrili da dijete ima sindrom, tj dodatan kromosom na svakom kromosomu i nazalost morala sam na prekid u 27 tjednu. Tada su mi rekli da se to u vecini slicajeva dogodi jednom i nikada vise de ne ponovi. Nakon te prve trudnoce napravili smo testiranje na trombofiliju, stitnjacu i genetski pregled i svi su nalazi uredni, takoder i nasi kariogrami. Nakon toga sam ove godine opet ostala trudna i opet razocarenje nakon amniocinteze dosao je nalaz identican kao prvi put.😞 na razgovoru kod geneticarke sugerirala je da probamo s PGD-om da se utvrdi da li postoje neke krive stanice koje to prouzroce. E sada bi mi lagano krenuli sa svim tim prvo u HZZO da vidim da li ce mi dopustiti komisija to pa onda sve dalje.. isli bi u Bruxelles jer smo o njima samo najbolje culi..nama je problem sto mi jedino pricamo hrvatski i talijanski e sad me zanima da li tamo ima ijedan nas doktor, posto ne procamo engleski pa nas brine kako cemo se sporazumjeti.. zanima me jos zene koje su isle tamo kako je kod vas sve to proslo.. mi toliko silno zelimo bebicu da cemo stvarno probati sve sto mozemo. Hvala na svakom savjetu
Marta sretno, da se sve lijepo oplode!
Pam zao mi je što si to prolazila, nadam se da cete sada uspjeti! Biti ce ovdje cura koje ce vise toga znati o tvojoj situaciji u pomoci ti pokojim savjetom!
Nadalica neka bude sve školski do kraja trudnoće, čestitam, ovo daje nadu! 💕🎉🥰
Bozma I kod Podobnika ima samo prirodni i stimulirani, neki polustimulirani , blagi nema, sve je ista cijena.
Marta joj, ma idi u ljekarnu po nešto da ti zaustavi taj proljev. Nemas bas puno izbora,jer kako ćeš sutra inače 😂😘
Sunshine Pa tebe čekam danima da javiš pozitivan neki test i sad ovo 😥 Ma jbmu sve! Tako sam se nadala i imala tako dobar osjećaj za tebe... Ajde napravi betu sutra da budeš sigurna, držim 🤞 da možda ipak bude.
Nadalice čestitam!
Ima li tu koja da razmišlja o donaciji jajne stanice? Ja znam da je nama to opcija i posto nemam problema sa zacecem vjerujem da bi išlo brzo ali ne mogu si još posložiti to u glavi i jos uvijek gledam na to kao da to ne bi bilo moje dijete. A tu dolaze i druga pitanja koliko su donatorice prošle pretraga i dostupnost svih informacija o njima..
I ja sam razmisljala o tome, no buduci da sam imala spontane brine me da mozda i s moje strane nesto nije u redu… Meni uopce ne bi bio problem donirana stanica no opet dati tolike novce a mozda u meni nesto ne satima, taj dio me muci….
Ja sam razmisljala jer sam prvi nalaz hormona sam kasno radila (5. dan ciklusa) i FSH i LH su na njemu bili ogromni. U KBC su mi rekli da cu dobit sve na sta imam pravo ali da od toga nema nista, da s tim hormonima necu ostat trudna i da pocnem razmisljat o donaciji…ispocetka mi ideja uopce nije bila losa a onda mi nekako vise nije bila ni dobra.
Ipak zivimo na brdovitom balkanu.ako meni neke kolegice na poslu pridju samo da bi mi rekle da to sto radim (potpomognuta) nije s bozje strane….ne znam sta bi bilo da se sazna da tom djetetu ja zapravo i nisam mama. A tek svekrva ako bi saznala…mislim da ne bi bilo prigode da mi se to ne nabije na nos da mali ili mala je njihov a ne moj. Ili cijeli zivot zivit u lazi sa vlastitim djetetom….na kraju mi se cinilo sebicno, da bi ja ostvarila neke svoje ciljeve da to dijete ima traume citav zivot pa vise nit ne razmisljam o
Bozma i Leon,
I ja živim u malom gradu, i zašto bi uopće ikome trebali reći da su j.s. donirane? Ili djetetu? Pa to je samo j.s. A u tebi će biti 9mj. i to dijete je tvoje od samog začeća, hranilo se u tebi, spojeni ste pupcanom vrpcom i dio tebe je u njemu i dio njega u tebi, on poznaje tvoje otkucaje srca, to je toliko posebna veza da nema šanse da ćeš ikada pomisliti da to nije tvoje dijete samo zato jer ta j.s. nije tvoja. Tih 9mj u trbuhu su puno bitniji za povezanost nego čija je j.s. Samo zamislite da nosite " tuđe" dijete u sebi, da li bi vam bilo lako odreći se tog djeteta nakon rođenja? :) Ako postoji opcija da imate bebu sa doniranim j.s. Ja bi išla na to.
Zvala sam danas vinogradsku, idem na pregled 30.12. i dogovor za dalje… nema odustajanja… 💪🏼☺️
kaj rade 30.12.? meni rekli da su na kolektivnom
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marta super! 😘😘Neka sve budu zrele stanice i dobre za oplodnju i neka se i oplode! Jedva čekam da sutra javiš rezultat. :) Brz oporavak ti zelim draga 🥰
Zvala sam danas vinogradsku, idem na pregled 30.12. i dogovor za dalje… nema odustajanja… 💪🏼☺️
kaj rade 30.12.? meni rekli da su na kolektivnom
Moj doktor je na godisnjem tek iza nove, rade i sestre ali ne rade embriolozi, pa zato nema postupaka...
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Sortiraj odgovore
Najstariji