Sunshine a misa mu... bas sam mislila da ce bit plusic kod tebe 😞 zao mi je draga
Nadalice čestitam!
Ima li tu koja da razmišlja o donaciji jajne stanice? Ja znam da je nama to opcija i posto nemam problema sa zacecem vjerujem da bi išlo brzo ali ne mogu si još posložiti to u glavi i jos uvijek gledam na to kao da to ne bi bilo moje dijete. A tu dolaze i druga pitanja koliko su donatorice prošle pretraga i dostupnost svih informacija o njima..
I ja sam razmisljala o tome, no buduci da sam imala spontane brine me da mozda i s moje strane nesto nije u redu… Meni uopce ne bi bio problem donirana stanica no opet dati tolike novce a mozda u meni nesto ne satima, taj dio me muci….
Ja sam razmisljala jer sam prvi nalaz hormona sam kasno radila (5. dan ciklusa) i FSH i LH su na njemu bili ogromni. U KBC su mi rekli da cu dobit sve na sta imam pravo ali da od toga nema nista, da s tim hormonima necu ostat trudna i da pocnem razmisljat o donaciji...ispocetka mi ideja uopce nije bila losa a onda mi nekako vise nije bila ni dobra.
Ipak zivimo na brdovitom balkanu.ako meni neke kolegice na poslu pridju samo da bi mi rekle da to sto radim (potpomognuta) nije s bozje strane....ne znam sta bi bilo da se sazna da tom djetetu ja zapravo i nisam mama. A tek svekrva ako bi saznala...mislim da ne bi bilo prigode da mi se to ne nabije na nos da mali ili mala je njihov a ne moj. Ili cijeli zivot zivit u lazi sa vlastitim djetetom....na kraju mi se cinilo sebicno, da bi ja ostvarila neke svoje ciljeve da to dijete ima traume citav zivot pa vise nit ne razmisljam o tome. Muž je naravno za to.
Jutro svima! Prvo Nadalice cestitam ako sam dobro povezala duplici su! Sretno do kraja i sa sto manje probelma!
Sunshine bas mi je krivo da si pocela smedjariti. Al nekako nakon svih tvojih neuspjelih pluseva mozda bolje to nego da opet dozivis gubitak. Oprosti sto sam iskrena, al ja sam uvijek u postupcima bila takvog stava bolje da nije ni pocelo, nego da se zaustavilo. Drzim 🤞🤞 da uskoro pises o svojim trudnickim simptomima.
Marta ugljen mozda nije pametno sada jer ako uzimas sto od lijekova (decortin, utrice isl) moze smanjiti njihovo djelovanje ugljen jer on pokupi sve. Probaj jest rizu na bijelo, caj od sipka, slane stapice. Nadam se da ces do aspi biti bolje. Drzi se i sretno!
Didi28 hvala ti, bas mi je drago procitat da imate novih planova. Zao mi je da je prosla T zavrsila VM. Nadam se da ce odmah pocetkom godine ti doci plusic i sreca! Ja jos sitno brojim i jos uvijek ne mogu vjerovat da je to to prakticki. Da smo skoro pa do cilja stigli. Nestvarnim mi se cini cijeli put koji smo prosli.
Nadalice čestitam!
Ima li tu koja da razmišlja o donaciji jajne stanice? Ja znam da je nama to opcija i posto nemam problema sa zacecem vjerujem da bi išlo brzo ali ne mogu si još posložiti to u glavi i jos uvijek gledam na to kao da to ne bi bilo moje dijete. A tu dolaze i druga pitanja koliko su donatorice prošle pretraga i dostupnost svih informacija o njima..
I ja sam razmisljala o tome, no buduci da sam imala spontane brine me da mozda i s moje strane nesto nije u redu… Meni uopce ne bi bio problem donirana stanica no opet dati tolike novce a mozda u meni nesto ne satima, taj dio me muci….
Ja sam razmisljala jer sam prvi nalaz hormona sam kasno radila (5. dan ciklusa) i FSH i LH su na njemu bili ogromni. U KBC su mi rekli da cu dobit sve na sta imam pravo ali da od toga nema nista, da s tim hormonima necu ostat trudna i da pocnem razmisljat o donaciji…ispocetka mi ideja uopce nije bila losa a onda mi nekako vise nije bila ni dobra.
Ipak zivimo na brdovitom balkanu.ako meni neke kolegice na poslu pridju samo da bi mi rekle da to sto radim (potpomognuta) nije s bozje strane….ne znam sta bi bilo da se sazna da tom djetetu ja zapravo i nisam mama. A tek svekrva ako bi saznala…mislim da ne bi bilo prigode da mi se to ne nabije na nos da mali ili mala je njihov a ne moj. Ili cijeli zivot zivit u lazi sa vlastitim djetetom….na kraju mi se cinilo sebicno, da bi ja ostvarila neke svoje ciljeve da to dijete ima traume citav zivot pa vise nit ne razmisljam o tome. Muž je naravno za to.
Ne živim u velikom gradu i muče me ta pitanja, zao mi je da dijete prolazi neke stvari zbog mene, ali najjednostavnije mi se čini nikome ne reci osim njemu kada bude dovoljno star da razumije. Nema potrebe da okolina zna, nitko ni ne zna da sam išla na mpo osim roditelja i dvoje prijatelja i to mi je skroz u redu.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jel ima netko iskustva s IVF poliklinikom u Zg?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Marta kako si danas? Bolje? Kada ti je aspiracija?
Lemon i ja sam iz male okoline, iako sad zivim u vecem gradu, opet cu se preseliti muzu u manji grad i razumijem... ljudi nisu dovoljno otvoreni, pa ponekad bolje zadrzati za sebe... iako, ja sam po tome otvorena... neka misle sto zele... obicno su najzatvoreniji i najoštriji oni koji su malo toga prošli i još manje toga znaju .... nadam se da ce tvoha priča uskoro imati sretan ishod, i da ces uspjeti sve lose ostaviti iza sebe ❤️
Evo aspiracija prošla 6 js malo me boli nije strašno sutra ću znati koliko ih je dobrih
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Suchine ža mi je 😞 ali imaš na sreću još materijala bude ok
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji