Gelica mislim svejedno ići jer ne idem tamo u postupak niti zbog plodnosti, nego je jedino problem ako mi bude loše ako prava menga baš tad tek dođe.. Onda ne bih mogla izdržat put, ali nadam se da neće..
Kuzim..Stvarno se nadam da će biti sve ok. I da ćeš ići u Austriju :) I naravno, da ćeš dobiti neku novu nadu nakon konzultacija tamo. 😘💕
Cure, joj, bas sam zabrinuta… Nesto skroz ludo… Uglavnom, nocas u snu imala orgazam i probudila me jaka bol koja je trajala minutu. I sad me cijelo jutro nesto probada, bolucka u trbuhu i osjecam bol oko trtice… Pa kud bas sad ovako nesto ludo… Bas me sad strah…
Pa možda je to dobar znak! Orgazam je inače dobra stvar 😁
Joooj, nadam se🙏, ali bol je bila dosta neugodna nakon toga i trajala cca minutu…
Ja sam nakon transfera ( neuspjesnog) imala u par navrata menga bolove ali bas jake i po 2-3sata. Jedan dasn bolovi drugi dan ništa i tako stalno. Ali ono satima bi trajali i morala sam ležati od bolova. Tako Da, mislim da ti kratkotrajni bolovi su ok jer to je normalno tokom rane trudnoce. A i može biti od hormona. Ali jaki bolovi koji traju nisu baš dobar znak, ali uvijek ima izuzetaka. Kad sam zatrudnjela prirodno isto sam imala menga bolove, ali samo dan dva kad sam baš trebala dobiti a kasnije ne više, osim tih laganih propadanja i boli u krizima. Opusti se, ionako ne možemo puno napraviti..Sad je kako je, možeš samo izluditi razmišljajući...
Gelica mislim svejedno ići jer ne idem tamo u postupak niti zbog plodnosti, nego je jedino problem ako mi bude loše ako prava menga baš tad tek dođe.. Onda ne bih mogla izdržat put, ali nadam se da neće..
Iskreno se nadam da ces moci ici i vjerujem da hoces 🙏
💙
Cure, joj, bas sam zabrinuta… Nesto skroz ludo… Uglavnom, nocas u snu imala orgazam i probudila me jaka bol koja je trajala minutu. I sad me cijelo jutro nesto probada, bolucka u trbuhu i osjecam bol oko trtice… Pa kud bas sad ovako nesto ludo… Bas me sad strah…
To sam i ja dozivjela u proslom postupku. Koji je tebi dan transfera, kad vadis betu? Malo sam se vec pogubila, puno nas ima
Danas mi je13dnt i vadila sam vec betu i uduplala se, ponovno moram 12.11. Sam me strah zbog toga, ma uzas…
Znam kako ti je… Za poluditi… Kad radis betu?
Napisao mi dr 10.11. A to je nedjelja. Tak da neznam kad cu. Poludit cu do ponedjeljka🙉
Zna li mozda koja ovdje da li petrova subotom radi betu?
Gelica hvala🤗a istina da, ne mogu ja sad tu nista, mogu samo cekati...i tako ce biti onako kako mora biti
💙
Drage moje hvala svima na podrškama.
Svima koje su u iščekivanju želim puno sreće, pozitivne testove i lijepe bete, a ostalima da bude sve u redu i da se sve posloži kak treba biti...
Ja izvadila krv ali mužić ide sutra po nalaze mada vjerujem da smo uspjeli kak se kaže treća sreća je ovaj puta...
😘😍🤗🙏😊🤩
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Mrva1986 pošto beta realno nije nešto hitno ni neodgodivo sumnjam da će ti je htjet odradit vikendom.. iako lab radi svaki dan, subotu i nedjelju rade za dežurne neodgodive slučajeve.. Jednostavno izvadi u petak.
Gelica hvala, i ja se nadam da će biti riješenja za mene da kvalitetnije živim nego sad.. Bebu sam prekrižila nekako u glavi.. Dosta mi je živjeti u lažnoj nadi.
Da, ako ništa drugo barem da ti kvaliteta života sa tvojom endometriozom bude kvalitetniji, jer ono kako je tebi u bolovima je nešto grozno...A što se bebe tice, ti najbolje znaš kako se osjećaš i šta dalje. Što god bude, neka bude najbolje moguće :) 💕
Cure iz Rijeke, da li ste kariotip išle vaditi u ZG ili može i u Ri pa oni šalju u ZG?
Svima koje su u iščekivanju želim puno sreće, pozitivne testove i lijepe bete, a ostalima da bude sve u redu i da se sve posloži kak treba biti…
Ja izvadila krv ali mužić ide sutra po nalaze mada vjerujem da smo uspjeli kak se kaže treća sreća je ovaj puta…
😘😍🤗🙏😊🤩
Drzim fige draga. Kako se ti osijecas, imas li kakvih simptomcica🙂😘
Svima koje su u iščekivanju želim puno sreće, pozitivne testove i lijepe bete, a ostalima da bude sve u redu i da se sve posloži kak treba biti…
Ja izvadila krv ali mužić ide sutra po nalaze mada vjerujem da smo uspjeli kak se kaže treća sreća je ovaj puta…
😘😍🤗🙏😊🤩
Drzim fige draga. Kako se ti osijecas, imas li kakvih simptomcica🙂😘
Hvala puno..🤩😊😍😘
Pa ništa posebno osim povremeno bolova kao da imam mengu ali ju nemam..mirujem koliko mogu i ležim a sve ostalo normalno od tableta(duphastone i estrofem 3x1) bolne grudi i bazalna temperatura je stalno 38°c...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji