Mrvica2, ja sam pila Q10 od 600mg, nekad čak i dvije tablete dnevno i zadnji mjesec i alfa lipoic acid. Bila sam počela i DHEA-u pit jer mi je dr. preporučila za snižavanje FSH, ali sam onda tražila uputnicu da je izvadim i bila mi je 3x veća od referentnih pa sam prestala.
U prošlom stimuliranom se oplodila samo 1 stanica, a sada 4. Vjerujem da nije samo do Q10, sigurno najveće zasluge ima i dr. jer je pogodio i terapiju i dan punkcije, ali sam sa ovim dodacima puno popravila nalaze hormona.
Ako se razmišljaš, Q10 uzmi, ne može naškodit, a DHEA provjeri prije koliki ti je
Mrvica2, ja sam pila Q10 od 600mg, nekad čak i dvije tablete dnevno i zadnji mjesec i alfa lipoic acid. Bila sam počela i DHEA-u pit jer mi je dr. preporučila za snižavanje FSH, ali sam onda tražila uputnicu da je izvadim i bila mi je 3x veća od referentnih pa sam prestala.
U prošlom stimuliranom se oplodila samo 1 stanica, a sada 4. Vjerujem da nije samo do Q10, sigurno najveće zasluge ima i dr. jer je pogodio i terapiju i dan punkcije, ali sam sa ovim dodacima puno popravila nalaze hormona.
Ako se razmišljaš, Q10 uzmi, ne može naškodit, a DHEA provjeri prije koliki ti je
Hvala ti na savjetima ...hoću...Qenzima imam već...pa ću njega odmah i krenuti....s ostali hormoski status provjerim kada se tijelo malo stabilizira za 1-2 ciklusa...
Koju si dozu DHEE pila 75 mg ili manje?
Drage moje, ja sa treće folikulometrije danas, od one dvije obećavajuće jajne stanice, jedna je nepravilna tako da je ostala sam ta jedna i puno manjih.Punkcija nije u srijedu, nastavljam sa cetrotidom i ovaleapom od 100, i nadamo se da će se koji od ovih manjih probuditi i reagirati.Ugl. bas sam jutros potonula.
Vuky kad je punkcija?
Svim curama želim sreću koje su ovih dana u akciji 🙂
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Evo mene s transfera, 5. dan nakon punkcije, tri su dosle do morule a ove druge tri se jos razvijaju, sutra zovem da vidim hoce li biti sto za smrznuti. Vracene su mi dvije morule i sad strepnja do bete. Imate li kakvih savjeta?
Evo mene s transfera, 5. dan nakon punkcije, tri su dosle do morule a ove druge tri se jos razvijaju, sutra zovem da vidim hoce li biti sto za smrznuti. Vracene su mi dvije morule i sad strepnja do bete. Imate li kakvih savjeta?
Daisy sretno. U glavi mir, razmisljaj pozitivno, ne daj crnim mislima da prevladaju i polako.....
Nema recepta za uspješnost jer sve je to čista sreća
Pusa
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
ike sutra idem na folikulometriju, jos danas menopure i cetrotide... nadam se da ce se to sutra pokazati kao dobra stimulacija, pa ce mi znati reci za
Koji je tebi dan ciklusa? Drzim fige da ti na sljedecoj stimulaciji ovi manji budu dobri... koji je tebi ovo postupak?
Inače sam iz Osijeka, i kako su IVF postupci praktično bili mrtvi u KBC Osijek( sada se kao nešto budi jer je dosla nova biologica) najveći broj žena je gravitirao ZGBu ili Novom Sadu.
Moja ideja je otići na više konzultacija te izabrati ono što smatram najlogičnije. Čula sam da je Podobnik dobar….a ostali u ZGb??
13.9. su mi vratili dva zametka, jedan je razvio gestacijsku ali prazan, a drugi je imao otkucaje do prije nekoliko dana( 8.5TT). tako da ih imam dva … popodne idem kod ginekologice.. neka napravi kontrolni uzv i pitat ću je moram ili ili postoji šansa da ode samo….
A joj, znači to je sad bilo…a strašno, baš mi je žao. :( A jesi radila još neke pretrage zbog čega tako gubiš bebice? I meni je slično ali ja oko 6 tjedna izgubim plus biokemijske. Radili mi testove za koagulaciju i moram heparin uzimati od transfera. Sad u ovom postupku cu ih prvi put dobiti pa cemo vidjeti. Doktor je optimistican, ali garancije nema..
Jesam, odmah nakon prvog sponanog, na trombofiliju i imunologiju ..sve negativno osim što sam si našla celijakiju….što također može utjecati na ishod( premda se od tada pridržavam strogo dijete)….Na znam zaista zašto se to događa osim godina ( suprug 47, ja 42g) …zato mi i je ideja čuti više stručnjaka pa onda odlučiti…
Da, godine sigurno utječu na kvalitetu j.s. i spermica. Mm ima 10 godina manje od mene pa se nadam da će nas to malo izvući 😁 Ali doći će i taj jedan embrij koji je super kvalitete, samo se treba sve posložiti. Želim ti sreću i javljaj se da vidimo šta si odlučila. :)
Mrvica2 bas mi je zao ☹️ ja ti nemas iskustva, ali vjerujem da netko od cura ima. Sretnooo
Hope1234 prestrasno, bas su" empatični i puni razumijevanja"😠nadam se da ce biti sve dobro 🙏 još je definitivno rano za otkucaje
Srecica bas mi je zao, ali krvarenja su cesta i kad je sve ok. Stvarno drzim fige da bude sve ok, a za otkucaje je rano
Ike sretnoooo, dovoljna je i jedna prava🙏
Daisy sretnooo 🤗🙏 sad strpljenja i no stres. Meni su 5 dan bile i morule i blastice pa su za morule cekali još dan
💙
Daisy Nema nekog recepta, radi ono što ti odgovara i bez stresa, uživaj i ponašaj se kao da si trudnica :) Držim 🤞🍀❤
Ike nadam se da će biti još dobrih folikula, samo pozitiva, i tebi 🤞:)
Srecica01 još uvijek može biti sve ok. Drži se, i moli da se čuje srceko sljedeći put. Još jedne 🤞za sreću. 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji