Prijavljujem svoj prvi ivf.
Sutra punkcija,uzasno me je strah stavljanja braunile jer mi tesko nadju žile i strah me je poslije boli jer mi prijeti hiperstimulacija. Imam oko 13 stanica,koliko znam.
Drzite fige
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
feli sto ces u opcoj punkciju? mene to ceka uskoro, isto me strah... no valjda nije tako strasno... rekla je sestra da u Cito ne rade u pitati cu doktora sto kaze... ja sam imala 6 folicula u subotu, od 7-11mm, 6dc...
ne rade pod opcom jel, osim ako je jako puno folikula... danas sam sca smotana :D
Kako ti je isla stimulacija? koji dan ti je punkcija?
Idem na opcu jer sam u Petrovoj.
Imala sam od 2. do 11. dana Ovealeap 150jedinica plus Orgalutran od 5do11.dana. Stoperica jucer Ovitrelle. Punkcija 14dan.
A bit ce kako mora biti..🙄 moramo sad to izdrzati..
Ja 84.,on 81.
Bar ces automatski pod opcom... budu oni sve to sredili kako treba... sretno sutra i javi kako je proslo...
Vuky hvala!
Drzim fige da i tebi to prođe bezbolno i dobro. 💕
Ja 84.,on 81.
Cure, joj, bas sam zabrinuta… Nesto skroz ludo… Uglavnom, nocas u snu imala orgazam i probudila me jaka bol koja je trajala minutu. I sad me cijelo jutro nesto probada, bolucka u trbuhu i osjecam bol oko trtice… Pa kud bas sad ovako nesto ludo… Bas me sad strah…
To sam i ja dozivjela u proslom postupku. Koji je tebi dan transfera, kad vadis betu? Malo sam se vec pogubila, puno nas ima
Danas mi je13dnt i vadila sam vec betu i uduplala se, ponovno moram 12.11. Sam me strah zbog toga, ma uzas…
Znam kako ti je… Za poluditi… Kad radis betu?
Napisao mi dr 10.11. A to je nedjelja. Tak da neznam kad cu. Poludit cu do ponedjeljka🙉
Zna li mozda koja ovdje da li petrova subotom radi betu?
..i meni se dogodio orgazam u snu prije poz bete
Vuky hvala!
Drzim fige da i tebi to prođe bezbolno i dobro. 💕
I ja imam isti problem sa venama, ali više me bilo strah opće anestezije ali na kraju bila super sretna jer sam uzela opću :) I ja nisam imala nikakvih bolova nakon punkcije iako me bilo strah da ću imati. Alii bila u laganom hiperu, sve prošlo u redu na kraju. Nemoj se bojati, sve će biti u redu, nije strašno kao što se čini. Ja sam bila luda od straha prije prve punkcije ali stvarno ne treba. To ti tako sve brzo gotovo :)
Sretno sutra, i javi kako je prošlo 🍀💕
Znaci vidim da nisam jedina, ima nas🤣😂 ali jesi imala isto bolove? Mene bas bol probudila, srecom nijr dugo trajalo, ali danas me ful nisko probada, streca pa mislim da je zbog toga jer se maternica grcila
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji