Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    04. Studeni 2019. 20:54

feli

Prijavljujem svoj prvi ivf.
    Sutra punkcija,uzasno me je strah stavljanja braunile jer mi tesko nadju žile i strah me je poslije boli jer mi prijeti hiperstimulacija. Imam oko 13 stanica,koliko znam.
    Drzite fige

Nemoj brinuti, bit ce sve ok. Bolje da si u anasteziji, neces znati sto se događa i za cas je to gotovo. Mislim da sam ja tamo lezala cca 2sata i doma... Ma kraju ce ti biti drago da si pod anestezijom. Sretnooo, javiii

💙

feli
    04. Studeni 2019. 20:55

Hvala Gelica! Pomazes.😉

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

Rose1
    04. Studeni 2019. 20:59

Feli  i da još dodam: isto sam imala puno folikula, 16 i nakon toga me mrvicu boljelo. Mi smo sve jako isprepadane, ali nis to nije tako strasno. Drz se, sretno 

💙

• Mrva1986
    04. Studeni 2019. 21:40

Rose1

Znaci vidim da nisam jedina, ima nas🤣😂 ali jesi imala isto bolove? Mene bas bol probudila, srecom nijr dugo trajalo, ali danas me ful nisko probada, streca pa mislim da je zbog toga jer se maternica grcila

Mene je isto bol probudila. Meni to na zalost nije donijelo srecu, beta je bila 0. Al sam trazila lo forumima, imalo je to dosta cura, tako da to nije neki simptom neceg, vjerojatno se u snu maternica grcila, a mozak to dohivio kao nesto drugo 😁

• Mrva1986
    04. Studeni 2019. 21:42

feli

Idem na opcu jer sam u Petrovoj.
    Imala sam od 2. do 11. dana Ovealeap 150jedinica plus Orgalutran od 5do11.dana. Stoperica jucer Ovitrelle. Punkcija 14dan.
    A bit ce kako mora biti..🙄 moramo sad to izdrzati..

Mene bi bilo strah bez opce🙉 ne brini, pocnes nesto sanjati i vec je gotovo pa ti je zao kaj te bude😁

feli
    04. Studeni 2019. 21:45

Hvala Rose💕😘

Ja 84.,on 81.

feli
    04. Studeni 2019. 21:46

I Mrva💕

Ja 84.,on 81.

Rose1
    04. Studeni 2019. 21:47

Mrva1986

Rose1

Znaci vidim da nisam jedina, ima nas🤣😂 ali jesi imala isto bolove? Mene bas bol probudila, srecom nijr dugo trajalo, ali danas me ful nisko probada, streca pa mislim da je zbog toga jer se maternica grcila

Mene je isto bol probudila. Meni to na zalost nije donijelo srecu, beta je bila 0. Al sam trazila lo forumima, imalo je to dosta cura, tako da to nije neki simptom neceg, vjerojatno se u snu maternica grcila, a mozak to dohivio kao nesto drugo 😁

A da, nema tu pravila, vidjet cemo🙏

💙

• maja555
    04. Studeni 2019. 22:07

Pozdrav cure, ja sam dns bila kod ginekologa, inace endometriozu imam. Dogovor je dugi protokol....

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Gelica
    04. Studeni 2019. 22:17

feli

Hvala Gelica! Pomazes.😉

E baš mi je drago! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.