Prijavljujem svoj prvi ivf.
Sutra punkcija,uzasno me je strah stavljanja braunile jer mi tesko nadju žile i strah me je poslije boli jer mi prijeti hiperstimulacija. Imam oko 13 stanica,koliko znam.
Drzite fige
Nemoj brinuti, bit ce sve ok. Bolje da si u anasteziji, neces znati sto se događa i za cas je to gotovo. Mislim da sam ja tamo lezala cca 2sata i doma... Ma kraju ce ti biti drago da si pod anestezijom. Sretnooo, javiii
💙
Hvala Gelica! Pomazes.😉
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Feli i da još dodam: isto sam imala puno folikula, 16 i nakon toga me mrvicu boljelo. Mi smo sve jako isprepadane, ali nis to nije tako strasno. Drz se, sretno
💙
Znaci vidim da nisam jedina, ima nas🤣😂 ali jesi imala isto bolove? Mene bas bol probudila, srecom nijr dugo trajalo, ali danas me ful nisko probada, streca pa mislim da je zbog toga jer se maternica grcila
Mene je isto bol probudila. Meni to na zalost nije donijelo srecu, beta je bila 0. Al sam trazila lo forumima, imalo je to dosta cura, tako da to nije neki simptom neceg, vjerojatno se u snu maternica grcila, a mozak to dohivio kao nesto drugo 😁
Idem na opcu jer sam u Petrovoj.
Imala sam od 2. do 11. dana Ovealeap 150jedinica plus Orgalutran od 5do11.dana. Stoperica jucer Ovitrelle. Punkcija 14dan.
A bit ce kako mora biti..🙄 moramo sad to izdrzati..
Mene bi bilo strah bez opce🙉 ne brini, pocnes nesto sanjati i vec je gotovo pa ti je zao kaj te bude😁
Hvala Rose💕😘
Ja 84.,on 81.
I Mrva💕
Ja 84.,on 81.
Znaci vidim da nisam jedina, ima nas🤣😂 ali jesi imala isto bolove? Mene bas bol probudila, srecom nijr dugo trajalo, ali danas me ful nisko probada, streca pa mislim da je zbog toga jer se maternica grcila
Mene je isto bol probudila. Meni to na zalost nije donijelo srecu, beta je bila 0. Al sam trazila lo forumima, imalo je to dosta cura, tako da to nije neki simptom neceg, vjerojatno se u snu maternica grcila, a mozak to dohivio kao nesto drugo 😁
A da, nema tu pravila, vidjet cemo🙏
💙
Pozdrav cure, ja sam dns bila kod ginekologa, inace endometriozu imam. Dogovor je dugi protokol....
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji