Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    04. Studeni 2019. 22:19

maja555

Pozdrav cure, ja sam dns bila kod ginekologa, inace endometriozu imam. Dogovor je u 

Gdje si u postupku? Kada počinje s sa stimulacijom? :)

• maja555
    05. Studeni 2019. 07:06

Gelica

maja555

Pozdrav cure, ja sam dns bila kod ginekologa, inace endometriozu imam. Dogovor je u

Gdje si u postupku? Kada počinje s sa stimulacijom? :)

Do sada sam bila u cito. Jesmo skupa bile ili me sjecanje vara? Sad sam se zapisala u kbc split. Dr. Mršić. Dogovor je, 3 mjeseca visannne, pauza mjesec pa stimulacija. Dakle u 3.mjesec tek...

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• delfin85
    05. Studeni 2019. 07:53

Pozdrav drage moje...
    Moja beta opet 1.2...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

ike
    05. Studeni 2019. 07:58

Maja555 želim da ti prelazak kod dr.M. donese u naručje željenu bebicu 🙏🏻🙂
    Nikitta draga, dobra si osoba i vidim da si se svima nama uvukla pod kožu. Uvijek rado želiš pomoći i iskreno se raduješ uspjesima. Ja bi voljela da se i mi radujemo zbog tebe uskoro. 
    Čovjek se umori od želje zato te podržavam u puštanju, opusti se i želim da ti sljedeća operacija bude zadnja te da zaustavi vise tu zločestu endometriozu. Kažeš da ti je život u ostalom posložen i sada lijepo uživaj u njemu. Ja vjerujem da život može biti lijep i kvalitetan bez djece. Bilo bi lijepo ako dođu i prihvatiti ću ih svim svojim srcem, ako ne dođu plakati ćemo malo i nastaviti gdje smo stali, a što drugo. Kad smo ovo krenuli najviše me živciralo sto okvirno vidim da treba koja godina da dođe do začeća , i tu vrijeme stane i čovjek se posveti planiranju bebe, bar je meni tako. Sada sam sve posvetila tome i ostale stvari ostavila po strani i nema veze. Ako ne uspije opet se vraćam svojim guštima i isto od srca preporucam i tebi😘😘

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    05. Studeni 2019. 07:59

Delfin85 žao mi je... 😔

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

mimoza
    05. Studeni 2019. 08:17

Srecica01

Srecica01

Drage moje. 15.10 sam imala prijenos blastice. Koliko sam trudna na danasnji dan? Hvala vam😁

Zadnja M 1.10.

Trenutno si 4+5tt 
    Racuna se po zadnjoj menstruaciji, ne po danu transfera. Cestitam i uzivaj 🥰

vuky
    05. Studeni 2019. 08:25

Nikita nisam dugo tu,tek pd nedavno vise pratim ovu temu i nisam znala sto ti napisati, osim da se cinis ko jedna jaka, hrabra i pametna žena! Zelim ti da uspijes u Austriji sada dovesti endometriozu pod kontrolu da ti olaksa svakodnevni zivot! Takoder ti od srca zelimda se ostvaris kao majka... No isto tako si u pravu, nije zivot bajka i ponekad ne bude sve bas kako zelimo, no iz svega sto ti zivot poslozi vjerujem da ces izvuci najbolje i ostati pozitivna ❤️

delfin jako mi je zao, nema rijeci kohe bi te sada utjesile... odtuguj i onda nadi snagu za daljnje korake... drzi se..

• avama
    05. Studeni 2019. 08:29

Cure bas nam je neko nesretno razdoblje, meni test 11dnt jutros nista. Ali ono sta je najcudnije je da sam jucer popodne radila i bila je sjena mala, nisam vjerovala pa sam ponovila i na sva 3 je bila. Jedan iz mullera,dva s ebaya. A jutros nista. Te s ebaya sam bas testirala dok sam primila brevactide i imao je crticu, a kad sam radila 5 dana kasnije bio je negativan. Tako da nista, dosad bi vec trebalo biti. 
    Sad  cekam razgivir s dr. Da vidim sta ce reci. Rekli su da fet smrzlica moze odmah slijedeci ciklus. Ali ako ovih 7 nije opstalo, cisto sumnjam da ce i taj.

Mislim na sve vas i Nikitta zelim ti srecu

Mala 1
    05. Studeni 2019. 08:31

Delfin85 jako mi je žao 😭 drži se ❤️

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Mrva1986
    05. Studeni 2019. 09:18

Delfin85 pa kako sad to😭 bas mi je zao. Drzi se, odtuguj, sutra je novi dan 💞💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.