Pozdrav cure, ja sam dns bila kod ginekologa, inace endometriozu imam. Dogovor je u
Gdje si u postupku? Kada počinje s sa stimulacijom? :)
Pozdrav cure, ja sam dns bila kod ginekologa, inace endometriozu imam. Dogovor je u
Gdje si u postupku? Kada počinje s sa stimulacijom? :)
Do sada sam bila u cito. Jesmo skupa bile ili me sjecanje vara? Sad sam se zapisala u kbc split. Dr. Mršić. Dogovor je, 3 mjeseca visannne, pauza mjesec pa stimulacija. Dakle u 3.mjesec tek...
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pozdrav drage moje...
Moja beta opet 1.2...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Maja555 želim da ti prelazak kod dr.M. donese u naručje željenu bebicu 🙏🏻🙂
Nikitta draga, dobra si osoba i vidim da si se svima nama uvukla pod kožu. Uvijek rado želiš pomoći i iskreno se raduješ uspjesima. Ja bi voljela da se i mi radujemo zbog tebe uskoro.
Čovjek se umori od želje zato te podržavam u puštanju, opusti se i želim da ti sljedeća operacija bude zadnja te da zaustavi vise tu zločestu endometriozu. Kažeš da ti je život u ostalom posložen i sada lijepo uživaj u njemu. Ja vjerujem da život može biti lijep i kvalitetan bez djece. Bilo bi lijepo ako dođu i prihvatiti ću ih svim svojim srcem, ako ne dođu plakati ćemo malo i nastaviti gdje smo stali, a što drugo. Kad smo ovo krenuli najviše me živciralo sto okvirno vidim da treba koja godina da dođe do začeća , i tu vrijeme stane i čovjek se posveti planiranju bebe, bar je meni tako. Sada sam sve posvetila tome i ostale stvari ostavila po strani i nema veze. Ako ne uspije opet se vraćam svojim guštima i isto od srca preporucam i tebi😘😘
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Delfin85 žao mi je... 😔
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Drage moje. 15.10 sam imala prijenos blastice. Koliko sam trudna na danasnji dan? Hvala vam😁
Zadnja M 1.10.
Trenutno si 4+5tt
Racuna se po zadnjoj menstruaciji, ne po danu transfera. Cestitam i uzivaj 🥰
Nikita nisam dugo tu,tek pd nedavno vise pratim ovu temu i nisam znala sto ti napisati, osim da se cinis ko jedna jaka, hrabra i pametna žena! Zelim ti da uspijes u Austriji sada dovesti endometriozu pod kontrolu da ti olaksa svakodnevni zivot! Takoder ti od srca zelimda se ostvaris kao majka... No isto tako si u pravu, nije zivot bajka i ponekad ne bude sve bas kako zelimo, no iz svega sto ti zivot poslozi vjerujem da ces izvuci najbolje i ostati pozitivna ❤️
delfin jako mi je zao, nema rijeci kohe bi te sada utjesile... odtuguj i onda nadi snagu za daljnje korake... drzi se..
Cure bas nam je neko nesretno razdoblje, meni test 11dnt jutros nista. Ali ono sta je najcudnije je da sam jucer popodne radila i bila je sjena mala, nisam vjerovala pa sam ponovila i na sva 3 je bila. Jedan iz mullera,dva s ebaya. A jutros nista. Te s ebaya sam bas testirala dok sam primila brevactide i imao je crticu, a kad sam radila 5 dana kasnije bio je negativan. Tako da nista, dosad bi vec trebalo biti.
Sad cekam razgivir s dr. Da vidim sta ce reci. Rekli su da fet smrzlica moze odmah slijedeci ciklus. Ali ako ovih 7 nije opstalo, cisto sumnjam da ce i taj.
Mislim na sve vas i Nikitta zelim ti srecu
Delfin85 jako mi je žao 😭 drži se ❤️
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Delfin85 pa kako sad to😭 bas mi je zao. Drzi se, odtuguj, sutra je novi dan 💞💓
Sortiraj odgovore
Najstariji