IvanaBsuper!! Drzim fige da bude kako i prizeljkujes! A dane do bete krati knjigama i serijama! Ako trebas preporuke…javi se
Moze, moze 😂😂eto, nece skodit da napises par naslova i knjiga i serija 😚 Danas mi je prvi dan, sto znaci da ih je jos 13 ispred mene i ukoliko ne zelim prolupat trebam hitno odvracanje paznje 😂
Sad sam shvatila da su sve serije koje volim uznemirujuce i ukljucuju nasilje, a ti sad trebas neki melem i opustanjeTako da se baci na čitanje-I.Grey-Pisma izgubljenoj ljubavi, bilo što od Cecelie Ahern i G.Musso-a. To ti je za sad dosta i nisu uznemirujuće kao neki od mojih ljubljenih psiholoških trilera
Uživaj i pazi mrve!
Hvalaaa 😘😇❤
Manuella jesu li ti se javili iz Cita za sutra?
Jesu u deset sati mi je...sestra mi govori da Ce tek sutra znat tocan broj al mislim da se ograđuje..da je danas jedna napala jer nije broj koji je bio prije pa ne zeli nista govoriti..uglavnom malo sam nervozna najvise bi volila da stojim u tom labaratoriju i gledam kako se razvijaju 😂😂
Manuella jesu li ti se javili iz Cita za sutra?
Jesu u deset sati mi je…sestra mi govori da Ce tek sutra znat tocan broj al mislim da se ograđuje..da je danas jedna napala jer nije broj koji je bio prije pa ne zeli nista govoriti..uglavnom malo sam nervozna najvise bi volila da stojim u tom labaratoriju i gledam kako se razvijaju 😂😂
Kad je tebi uzv
Cao cure,nisam bila dugo aktivna na ovom forumu ali citam vas svaki dan.sretno svima,vidim da vas ovaj mjesec ima puno i svima od srca zelim velike bete.ja sam imala dva trasnfera iz zamrznutih js ali nije uspjelo,jucer sam,14dnt napravila test,negativan je bio ali jos uvijek nisam procurila,a betu mogu vadit tek u pon.jos imam za ovaj mjesec zaledene js ako ne uspije onda idemo ispocetka.tjesi me da je bar doslo do transfera,iako neznam sta je gore,da ne dode ili ovo iscekivanje i onda razocaranje.
Čet transfer. Da ni meni ne govori tocan br.samo kao sve je u redu... ma ja sam imala zadnji put u kbc 9js, drugi dan sve oplodjene, da bi mi kad sam dosla ma transfer 3.dan rekli da su se samo 2 razvile.. tako da ih razumin 😯
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Čet transfer. Da ni meni ne govori tocan br.samo kao sve je u redu… ma ja sam imala zadnji put u kbc 9js, drugi dan sve oplodjene, da bi mi kad sam dosla ma transfer 3.dan rekli da su se samo 2 razvile.. tako da ih razumin 😯
Eto toga se i bojim od ushićenja jer sam ih imala i previse 22 js 11oplođenih do danas u razgovoru sa sestrom molim Boga da ih bar dvi ima..a nista STA bude bit Ce ja sam inače negativne prirode i vjerojatno Ce to sve proc dobro..ako nista skupa cekam betu😎
Manuella ma bude to sve dobro.. samo pozitivno 💪javljaj
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Kako je lijepo pročitati da su mnoge cure ostale trudne, da je doslo do transfera ... Ja sam izgleda jako daleko od samog postupka ali pratit cu vas i dalje i držati fige za pokazivanje bete 😀♥♥♥
Drage moje, danas mi vratili dvije bebice ❤❤
Sve 4 ribice su se lijepo razvile, no dvije smo odlucili vratiti dok ce druge dvije drzati pod mikroskopom jos dva dana i ako sve bude ok onda ce ih zamrznuti 😊😊
Nista nije boljelo…jedino sam umirala od straha i smijeha samoj sebi kada sam otišla piškiti nakon transfera i uhvatila se u mislima da što ako ispadnu van😂😂😂😂o Boze lude glave….
Ugl…ja sam si postavila ovako pricu, trudna sam i tako ce i ostati sljedecih 9 mjeseci 😇😇 i bit ce blizanci 😇😇❤❤ Sad jos samo da pronađem recept kako ostati smiren do prvog testa 😣
Zelim nam svima godinu punu beba i pozitivnih beta 😚
IvanaB toliko pozitive u tvom komentaru da sam i ja odlucila tako razmisljati. Kaze mi muz da on tako od prvog dana razmislja. 😍♥♥♥
❤N i V💙
Rayna nisi. Meni je od prvih konzultacija vec sad prosla godina i 4 mjeseca, a nismo bili u postupku. Jedan ili dva mjeseca ce ti zacas proletiti. Na Vuku su brzi i ne cekas lijekove tako da ne brini. Bitno da ste krenuli, pretrage koje moras dodatno se zacas naprave. Kad izvadis hormone kazu nalaz za 14 dana, ali ti nazovi sestre i ranije. Za spermiogram ne znam iskreno.
Sortiraj odgovore
Najstariji