Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srećica@
    19. Ožujak 2018. 17:56

malimaj

Srećica@

malimaj

Srećica@

Cure koje se pikate jel osjetite što tipa probadanje u jajnicima,mučnina i ostalo. Tko vam je dao štopericu,same ili ste isle negdje?

Ako je štoperica koja ide u debelo meso tj u guzu poput Brevacita onda ti je bolje otici na hitnu bilo koju i reci tamo sestri da te piknu da ne bi slucajno pogodila zivac. U slucaju da je stoperica Orvitrelle onda si ju mozes i sama dati ali na suprotnu stranu od one na koju si si dala hormone u stomak

Pregnyl je štoperica. Ali prekosutra idem na prvi uzv da vidimo jel se ima uopce sta za izvaditi🤔

Za nju ti stbarno ne znam. Ali ako ju vec imas kod sebe onda se sigurno pikas u trbuh. Ali za svaki slucaj provjeri s doktorom. Bude te na kraju i iznenadio broj.😉 samo pozitivne misli😄 obavezno nam javi

Hocu,hvala na podrsci😙

• IvanaB
    19. Ožujak 2018. 18:11

Ok cure moje...rijetko se javim, no javim se kad imam info za podijeliti 😁 4 jajne stanice izvađene u subotu i danas javili da su se sve 4 se oplodile 😇😇😇😇 Sutra u pola 1 vracaju bebice u mene...nemam pojma koliko, no to se valjda dogovara na licu mjesta kada dođem 😀😀😀 
    Ugl...sad trebam sabrati živčeke i napravit bebicama sto bolje uvjete da pozele ostati samnom 😍
    Javim kako je proslo 😊

• Kengurica
    19. Ožujak 2018. 18:22

Pa ovo je pravi kokosinjac pun jaja :)

Srećica@
    19. Ožujak 2018. 18:32

IvanaB

Ok cure moje…rijetko se javim, no javim se kad imam info za podijeliti 😁 4 jajne stanice izvađene u subotu i danas javili da su se sve 4 se oplodile 😇😇😇😇 Sutra u pola 1 vracaju bebice u mene…nemam pojma koliko, no to se valjda dogovara na licu mjesta kada dođem 😀😀😀
    Ugl…sad trebam sabrati živčeke i napravit bebicama sto bolje uvjete da pozele ostati samnom 😍
    Javim kako je proslo 😊

O pa to je odlicno! I ja cekam izvjestaj.
    Je li boljela aspiracija? U kojoj si klinici?

Srećica@
    19. Ožujak 2018. 18:33

Kengurica

Pa ovo je pravi kokosinjac pun jaja :)

😂😂 Sreća da je,valjda cu se i ja pridružiti za koji dan.

• Manuella
    19. Ožujak 2018. 18:42

Hahahha super stvarno smo sve kvočke ajme nadam se da cemo se sve za nekih 15 dana javit s pozitivnom beton🙏🙏

• Tencii
    19. Ožujak 2018. 19:28

Drzimo fige za sva jajceka !  ❤️

• Suncica135
    19. Ožujak 2018. 19:55

Čini mi se da će bit baby boom na ovom forumu 🤣

malimaj
    19. Ožujak 2018. 20:43

IvanaB

Ok cure moje…rijetko se javim, no javim se kad imam info za podijeliti 😁 4 jajne stanice izvađene u subotu i danas javili da su se sve 4 se oplodile 😇😇😇😇 Sutra u pola 1 vracaju bebice u mene…nemam pojma koliko, no to se valjda dogovara na licu mjesta kada dođem 😀😀😀
    Ugl…sad trebam sabrati živčeke i napravit bebicama sto bolje uvjete da pozele ostati samnom 😍
    Javim kako je proslo 😊

Vracaju u pravilu dvije ako ih ima vise oplođenih. Iznimni su slucajevi kada se vracaju 3 kada zena ima iznad 38 godina i smanjenu rezervu jajnih stanica. Kako god bilo, sretno ti bilo drzim ti fige

• IvanaB
    19. Ožujak 2018. 21:54

Srećica@

IvanaB

Javim kako je proslo 😊

O pa to je odlicno! I ja cekam izvjestaj.
    Je li boljela aspiracija? U kojoj si klinici?

Srecica@ Kako su mi vadili samo 4folikule nisu me uspavljivali vec samo inekcija s necim za smirenje i protiv bolova...osjetila sam ubode no nije bilo strasno, vise nelagoda nego bol. Ugl...nakon sto je sve zavrsilo krenulo je bolit i bolilo za popizdit cijelu subotu...ajme, bojala sam se piškit koliko me je rasturalo, no u nedjelju vec bilo ok...sad jos uvijek osjecam nekakvu napetost u trbuhu i pritisak no to je sve sad vec super.
    Ja sam bila u Beta plus poliklinici, no preko uputnice tako da nisam nista placala osim prvih konzultacija i prvog ultrazvuka...
    Kengurica 😂😂😂I da, stvarno smo sve nekako u isto vrijeme na cekanju 😂😂😂prave kokice...sad samo da se nasi mali pilici izlegu  i bit cemo najveselije drustvo na svim forumima 😁😁
    Mali maj...imam 39 godina 😊 znaci mislis da bi meni mogli i 3 vratit? 😇😇😇
    Tencii ❤❤❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.