Beba,ja se ipak nadam da nije strasno jer prošli mjesec sam imala folikul na lijevoj strani 20mm-10dan.
općenito me zanima, da li kao par mozemo odabrati za prvi put inseminaciju ili ivf? Pitam jer neznam.
Ja sam ista imala na tom jajniku folikul od 25 mm ali ga nisu mogli dohvatiti,odabir postupka ovisi o godinama i prohodnosti jajovoda,to se dogovarao sa dr
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ok cure moje…rijetko se javim, no javim se kad imam info za podijeliti 😁 4 jajne stanice izvađene u subotu i danas javili da su se sve 4 se oplodile 😇😇😇😇 Sutra u pola 1 vracaju bebice u mene…nemam pojma koliko, no to se valjda dogovara na licu mjesta kada dođem 😀😀😀
Ugl…sad trebam sabrati živčeke i napravit bebicama sto bolje uvjete da pozele ostati samnom 😍
Javim kako je proslo 😊
O pa to je odlicno! I ja cekam izvjestaj.
Je li boljela aspiracija? U kojoj si klinici?
Srecica@ Kako su mi vadili samo 4folikule nisu me uspavljivali vec samo inekcija s necim za smirenje i protiv bolova…osjetila sam ubode no nije bilo strasno, vise nelagoda nego bol. Ugl…nakon sto je sve zavrsilo krenulo je bolit i bolilo za popizdit cijelu subotu…ajme, bojala sam se piškit koliko me je rasturalo, no u nedjelju vec bilo ok…sad jos uvijek osjecam nekakvu napetost u trbuhu i pritisak no to je sve sad vec super.
Ja sam bila u Beta plus poliklinici, no preko uputnice tako da nisam nista placala osim prvih konzultacija i prvog ultrazvuka…
Kengurica 😂😂😂I da, stvarno smo sve nekako u isto vrijeme na cekanju 😂😂😂prave kokice…sad samo da se nasi mali pilici izlegu i bit cemo najveselije drustvo na svim forumima 😁😁
Mali maj…imam 39 godina 😊 znaci mislis da bi meni mogli i 3 vratit? 😇😇😇
Tencii ❤❤❤Ivana B, s obzirom na godine postoji. Ali isto tako uzima se u obzir rezerva js, tvoja spremnost na višeplodnu trudnoću koja je sama po sebi rizična i o praksi doktora što on predlaže. Najbolje je prije transfera obaviti razgovor s njime i s biologicom. I pronaci najbolje rjesenje za tebe. Ovako je sve bubanje napamet. Kako god bilo, sretno i javi koliko je mrvica vraceno. Pingvine budes sigurno imala🐧😊😙
Drage moje, danas mi vratili dvije bebice ❤❤
Sve 4 ribice su se lijepo razvile, no dvije smo odlucili vratiti dok ce druge dvije drzati pod mikroskopom jos dva dana i ako sve bude ok onda ce ih zamrznuti 😊😊
Nista nije boljelo...jedino sam umirala od straha i smijeha samoj sebi kada sam otišla piškiti nakon transfera i uhvatila se u mislima da što ako ispadnu van😂😂😂😂o Boze lude glave....
Ugl...ja sam si postavila ovako pricu, trudna sam i tako ce i ostati sljedecih 9 mjeseci 😇😇 i bit ce blizanci 😇😇❤❤ Sad jos samo da pronađem recept kako ostati smiren do prvog testa 😣
Zelim nam svima godinu punu beba i pozitivnih beta 😚
Cure, ima li koja iskustva s FET-om u Petrovoj? Prate li da prodje ovulacija u tom ciklusu ili isto ide uz neke lijekove? Meni je krvarenje napokon jucer stalo, ujutro idem vaditi betu, ali vjerujem da se nulirala nakon 8 dana krvarenja! Iduci ciklus idem u FET pa ne znam sto me ocekuje!
ja nemam u petrovoj iskustva ja sam na sv. duhu ako ti ista znaci, koliko znam tempiraju da prodje ovulacija, ja sam imala dva feta i oba su bila uz estrofem 3 dnevno cak par dana i 4 dnevno pa mi je poslije transfera smanjila na 2 dnevno i utrogestan 3x2.. u svakom slucaju sretno..
Hvala tiestrofem se uzima za endometrij ili? Iduci ciklus smo onda obje u borbi? Ja sam imala biokemijsku nakon prvog postupka pa su mi savjetovali da ovaj ciklus odmorim pa da se javim sa sljedecom M! Idem po smrzlice
da da za endometrij.. Ja nemam vise smrzlica, moram sve ispocetka..Ja nisam ni imala friski transfer jer sam imala malo jaci hiper..
. Koliko imas smrzlica.? Drzim fige da nam taj iduci bude dobitan..
Meni endometrij bude uvijek izmedju 10 i 12 mm al vidjet cu sve kad krenem hodocastiti na uzv. Imala sam 11 js, 7 ih se lijepo dijelilo, 4 su dosle do blastociste. Vratili mi dvije i dvije smrznuli na jedan stap tako da ce mi u FET-u obje vratiti. I ja se nadam da je dobitni, kazu da je dobar znak sto je doslo do trudnoce iako je zavrsilo tako kako je zavrsilo. A cuj, ako i ne bude idemo u drugi postupak pa kako bude
Manuella jesu li ti se javili iz Cita za sutra?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
IvanaB super!! Drzim fige da bude kako i prizeljkujes! A dane do bete krati knjigama i serijama! Ako trebas preporuke...javi se
IvanaB,
Evo za piskenje mi je toliko poznato da se i sada smijem sama sebi zbog te iste pomisli. Ja svoje nisam popiskila, curka je i dalje samnom u jednom komadu. Tako da ti piski opusteno😉. Cuvaj mrvice. I uzivaj. Samo opusteno.
Pa planiram ju izvadit svakako sutra ili prekosutra cisto radi formalnosti, lakse ju podnosim ako sam se prije toga vec pripremila s testom.. To mi ke vec rutina postala svaku drugi mjesec isto gledat.. A gdje ste vi u postupku.?
Ja sam bila kod Škvorca i uspjelo je iz 3 pokusaja. Ovo za zajednu borbu sam mislila kao moralnu ili kakvu god pomoc ces trebati. Samo se javi. I hrabro dalje. Svakoj od nas je suđeno da ju netko zove mamon. A to sto se malkice mucimo na tom putu su sve cari na putu ostvarenja cilja. Odmori se sada draga pa u nove pobjede 💪🤞👍
IvanaB,
Evo za piskenje mi je toliko poznato da se i sada smijem sama sebi zbog te iste pomisli. Ja svoje nisam popiskila, curka je i dalje samnom u jednom komadu. Tako da ti piski opusteno😉. Cuvaj mrvice. I uzivaj. Samo opusteno.
Hvala na potpori Malimaj 😂😂 sad bar znam da nisam prolupala...otisla sam na wc i izisla van s takvim izrazom lica da me dragi sto puta pitao jesam li dobro...i jos me jadan vodi jesti, a ja sva u panikama 😂😂 prvo u glavi sto ako su ispale u pišanju, onda kad smo sjeli jesti smijem li sjediti ili bi trebala danas lezat...pa nakon 15 min zavrsili jelo i potjerala dragog da me hitno vozi doma leci jer me piknulo u trbuhu dva puta 😂😂
O Boze...a na kraju i doktorica sama je rekla da nije ljubitelj mirovanja. Da zene moraju normalno funkcionirat...naravno, pred doktoricom sve mi bilo jasno, no kad sam ostala sama imala sam strahove od pišanja do sjedenja 😂😂sve je bilo preopasno za moje mrve 😇😇
IvanaBsuper!! Drzim fige da bude kako i prizeljkujes! A dane do bete krati knjigama i serijama! Ako trebas preporuke…javi se
Moze, moze 😂😂eto, nece skodit da napises par naslova i knjiga i serija 😚 Danas mi je prvi dan, sto znaci da ih je jos 13 ispred mene i ukoliko ne zelim prolupat trebam hitno odvracanje paznje 😂😂
IvanaBsuper!! Drzim fige da bude kako i prizeljkujes! A dane do bete krati knjigama i serijama! Ako trebas preporuke…javi se
Moze, moze 😂😂eto, nece skodit da napises par naslova i knjiga i serija 😚 Danas mi je prvi dan, sto znaci da ih je jos 13 ispred mene i ukoliko ne zelim prolupat trebam hitno odvracanje paznje 😂
Sad sam shvatila da su sve serije koje volim uznemirujuce i ukljucuju nasilje, a ti sad trebas neki melem i opustanje Tako da se baci na čitanje-I.Grey-Pisma izgubljenoj ljubavi, bilo što od Cecelie Ahern i G.Musso-a. To ti je za sad dosta i nisu uznemirujuće kao neki od mojih ljubljenih psiholoških trilera
Uživaj i pazi mrve!
Sortiraj odgovore
Najstariji