O,pa super, ti si vec dobro dogurala.
Bolje da si isla, nikad ne znas . Moja dr kaze da trebam njima doci, ne na hitnu. Pa ne rade u 18 h, kako da dodjem😡?
Pogledala je danas, nema otkucaja jos, plod joj se cini da vidi od milimetra. Mne vode kao 7+3, ali u stvarnosri odgovara 5,5.
Treba cekati i vidjeti hoce li to sve ispasti ok, nista ne znaju reci
Bolje da si isla, nikad ne znas . Moja dr kaze da trebam njima doci, ne na hitnu. Pa ne rade u 18 h, kako da dodjem😡?
Pogledala je danas, nema otkucaja jos, plod joj se cini da vidi od milimetra. Mne vode kao 7+3, ali u stvarnosri odgovara 5,5.
Lako je biti general poslije bitke. Bolje za tebe i mrvu da si isla na hitnu. Drzim fige da sve bude u redu. Cuvaj mrvicu
Didi28, neznam hoćemo li na inseminaciju ili ivf. Ja sam u ponedjeljak bila prvi puta gore i bića sam napisala da sam sve napravila od nalaza ali nisu joj dovoljno precizni spol.hormoni sto sam vadila. Muž ima dosta los spermiogram ali ga mora ponoviti gore na VV sad početkom 4 mjeseca kad budemo išli a ja isto ponovit hormone. Ja imam 31 godinu a muž 36 tako da neznam sta ce nam predložiti. Ja bih željela odmah na ivf i zbog godina a i sto vec dugo želimo bebu pa neide… Sad me zafrknuo i taj jajnik pa umjesto da se smirim i cekam drugi odlazak na VV ja sam iz Zagreba otisla doslovno popisana i sa milijun upitnika iznad glave. Zasto opet inseminacija?Rayna,oprosti sto se ubacujem. Ali ako ce njihov spermiogram biti isto los kao i prethodni, a tvoji su hormoni u redu najvjerovatnije ce biti IVF. barem je tako bilo u mom slucaju kada sam bila na VV. Koliko znam inseminaciju vecinom rade kada su kod oba partnera nalazi zadovoljavajuci. Porazgovaraj s Jukićkom ako bude dobre volje taj dan onda bu ti sve objasnila.
Ma ne ubacujes se😀 svaka informacija zlata vrijedi i puno znaci pa zelim cuti tuđa iskustva. Mislim da je Jukićka bila dobre volje ali sto god sam je pitala rekao je "polako, polako…sve cu ti napisat" a napisla mi je samo da uzmem uputnice za sebe i muza, ponovim bris i da nemoze naći lijevi jajnik. Konkretno sto sm je pitala koliko cega puta imam pravo mi je rekla: 6 puta inseminacija,2 prirodna i 2 stimulirana.
2 prirodna pokusaja to mislis na ivf? I 2stimulirana.,sorry ako sam dosadna ali zanima me
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Tenci,jrl si ti ona cura koja je na kraju prirodno dosla do trudnoce ili se varam,sretnooo samo da mrva ostane
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Didi28, neznam hoćemo li na inseminaciju ili ivf. Ja sam u ponedjeljak bila prvi puta gore i bića sam napisala da sam sve napravila od nalaza ali nisu joj dovoljno precizni spol.hormoni sto sam vadila. Muž ima dosta los spermiogram ali ga mora ponoviti gore na VV sad početkom 4 mjeseca kad budemo išli a ja isto ponovit hormone. Ja imam 31 godinu a muž 36 tako da neznam sta ce nam predložiti. Ja bih željela odmah na ivf i zbog godina a i sto vec dugo želimo bebu pa neide… Sad me zafrknuo i taj jajnik pa umjesto da se smirim i cekam drugi odlazak na VV ja sam iz Zagreba otisla doslovno popisana i sa milijun upitnika iznad glave. Zasto opet inseminacija?Rayna,oprosti sto se ubacujem. Ali ako ce njihov spermiogram biti isto los kao i prethodni, a tvoji su hormoni u redu najvjerovatnije ce biti IVF. barem je tako bilo u mom slucaju kada sam bila na VV. Koliko znam inseminaciju vecinom rade kada su kod oba partnera nalazi zadovoljavajuci. Porazgovaraj s Jukićkom ako bude dobre volje taj dan onda bu ti sve objasnila.
Ma ne ubacujes se😀 svaka informacija zlata vrijedi i puno znaci pa zelim cuti tuđa iskustva. Mislim da je Jukićka bila dobre volje ali sto god sam je pitala rekao je "polako, polako…sve cu ti napisat" a napisla mi je samo da uzmem uputnice za sebe i muza, ponovim bris i da nemoze naći lijevi jajnik. Konkretno sto sm je pitala koliko cega puta imam pravo mi je rekla: 6 puta inseminacija,2 prirodna i 2 stimulirana.
2 prirodna pokusaja to mislis na ivf? I 2stimulirana.,sorry ako sam dosadna ali zanima me
Znaci ovako: 6 inseminacija, 2 prirodna ivf (bez hormonskih injekcija sa tvojom javnom stanicom ) i 2 puta stimulirani ivf.
a mene opet zanima ako se odmh ide na ivf ili icsi i (nedaj boze ne uspije) da li imam jos pravo vratit se na inseminacije?!
Znaci ovako: 6 inseminacija, 2 prirodna ivf (bez hormonskih injekcija sa tvojom javnom stanicom ) i 2 puta stimulirani ivf.
a mene opet zanima ako se odmh ide na ivf ili icsi i (nedaj boze ne uspije) da li imam jos pravo vratit se na inseminacije?!
jajnom stanicom (ne javnom kako sam napisala 😁 )
Rayna nije to tocno. 4 stimulirana IVF i 2 prirodna su preko HZZO. FET se ne broji kao pokusaj, on je dio onog stimuliranog u kojem je nastao embrij. Za inseminacije mislim da su 4.
Kengurica, idem vaditi ponovno hormone kod njih jer ne priznaje mi sto sam ja vadila ovdje, nisu dovoljno precizni. Brine me jako sto mi nije mogla vidjeti lijevi jajnik jucer. kolko sam puta bila i nakon spontanog kod ginekologa nikad mi nitko nije rekao da nemoze vidjeti lijevi jajnik 😪😌 u cetvrtak mi moja ginekologija radi pa idem kod nje da vidim hoce li ga ona naći 😌
Rayna nemoj se puno pilat oko toga jajnika ,meni ga jednom isto moja gin nije vidjela jer sam jela grašak i crijeva su bila puna zraka😀,meni je isto trebalo godina da počnem i to samo prirodni postupak
Ma ja nisam nista ni jela od nervoze i čekanja 😁 Idem ujutro kod svoje ginekologice da mi napravi ulutrazvuk i po uputnice za zg za hormone. Dobra mi je ginekologija, ona je isto nekoliko puta isla na potpomognutu oplodnju i nisu uspijeli…posvojili malu bebu pa na kraju ostala trudna😀
zasto si isla na prirodni? Jel ti nisi htjela ivf
Imam visoke trombocite ,a nitko ne zna uzrok pa se moja mpo dr boji davat mi stimulaciju jer kod hormon.stumulacije postoji opasnost od ugrušaka,pa ću sad obavit 2 prirodna pa će oni onda vidjet šta i kako dalje
url=https://lilypie.com]
DANTE
Rayna nije to tocno. 4 stimulirana IVF i 2 prirodna su preko HZZO. FET se ne broji kao pokusaj, on je dio onog stimuliranog u kojem je nastao embrij. Za inseminacije mislim da su 4.
I meni su tako rekli. 4 inesminacija, 2 prirodna i 4 stimulirana. FET se broji pod protokol u kojem je nastao embrij. Ali ako prvo krenete s prirodnim pa negdje u toku protokola s pikicama pokusati pospjesiti rast folikula, bez obzira koju dozu pikica primili taj pokusaj vam se automatski broji kao stimulirani.
Sortiraj odgovore
Najstariji