Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Suncica135
    19. Ožujak 2018. 19:55

Čini mi se da će bit baby boom na ovom forumu 🤣

malimaj
    19. Ožujak 2018. 20:43

IvanaB

Ok cure moje…rijetko se javim, no javim se kad imam info za podijeliti 😁 4 jajne stanice izvađene u subotu i danas javili da su se sve 4 se oplodile 😇😇😇😇 Sutra u pola 1 vracaju bebice u mene…nemam pojma koliko, no to se valjda dogovara na licu mjesta kada dođem 😀😀😀
    Ugl…sad trebam sabrati živčeke i napravit bebicama sto bolje uvjete da pozele ostati samnom 😍
    Javim kako je proslo 😊

Vracaju u pravilu dvije ako ih ima vise oplođenih. Iznimni su slucajevi kada se vracaju 3 kada zena ima iznad 38 godina i smanjenu rezervu jajnih stanica. Kako god bilo, sretno ti bilo drzim ti fige

• IvanaB
    19. Ožujak 2018. 21:54

Srećica@

IvanaB

Ok cure moje…rijetko se javim, no javim se kad imam info za podijeliti 😁 4 jajne stanice izvađene u subotu i danas javili da su se sve 4 se oplodile 😇😇😇😇 Sutra u pola 1 vracaju bebice u mene…nemam pojma koliko, no to se valjda dogovara na licu mjesta kada dođem 😀😀😀
    Ugl…sad trebam sabrati živčeke i napravit bebicama sto bolje uvjete da pozele ostati samnom 😍
    Javim kako je proslo 😊

O pa to je odlicno! I ja cekam izvjestaj.
    Je li boljela aspiracija? U kojoj si klinici?

Srecica@ Kako su mi vadili samo 4folikule nisu me uspavljivali vec samo inekcija s necim za smirenje i protiv bolova...osjetila sam ubode no nije bilo strasno, vise nelagoda nego bol. Ugl...nakon sto je sve zavrsilo krenulo je bolit i bolilo za popizdit cijelu subotu...ajme, bojala sam se piškit koliko me je rasturalo, no u nedjelju vec bilo ok...sad jos uvijek osjecam nekakvu napetost u trbuhu i pritisak no to je sve sad vec super.
    Ja sam bila u Beta plus poliklinici, no preko uputnice tako da nisam nista placala osim prvih konzultacija i prvog ultrazvuka...
    Kengurica 😂😂😂I da, stvarno smo sve nekako u isto vrijeme na cekanju 😂😂😂prave kokice...sad samo da se nasi mali pilici izlegu  i bit cemo najveselije drustvo na svim forumima 😁😁
    Mali maj...imam 39 godina 😊 znaci mislis da bi meni mogli i 3 vratit? 😇😇😇
    Tencii ❤❤❤ 

• cath2000
    20. Ožujak 2018. 02:29

it will be so unfair to me, after the Almighty God used priest Babe to bless me and my family, I did not set up my good work on the net to see people, the priest Babak helped me to get pregnant after 8 years without a baby, I have a search for all the means to have my own baby. but all of this without success, then one day I came across Priest Babak's mail and contact as he helped people to get pregnant, then I decided to try and see if I could help, so I contacted him and he told me that my the problem is solved, they say I will have my baby soon, if I've done everything I asked for. First I suspected him, but I decided to believe and see if that would work. to my surprise and just as the great man said to be really happening. Both my husband and I are happy to live like never before.
    Send it to chiefprist@priest.com
     what'sapp +2348076821983
    Add it to Viber +2348076821983

malimaj
    20. Ožujak 2018. 05:43

IvanaB

Srećica@

IvanaB

Javim kako je proslo 😊

O pa to je odlicno! I ja cekam izvjestaj.
    Je li boljela aspiracija? U kojoj si klinici?

Srecica@ Kako su mi vadili samo 4folikule nisu me uspavljivali vec samo inekcija s necim za smirenje i protiv bolova…osjetila sam ubode no nije bilo strasno, vise nelagoda nego bol. Ugl…nakon sto je sve zavrsilo krenulo je bolit i bolilo za popizdit cijelu subotu…ajme, bojala sam se piškit koliko me je rasturalo, no u nedjelju vec bilo ok…sad jos uvijek osjecam nekakvu napetost u trbuhu i pritisak no to je sve sad vec super.
    Ja sam bila u Beta plus poliklinici, no preko uputnice tako da nisam nista placala osim prvih konzultacija i prvog ultrazvuka…
    Kengurica 😂😂😂I da, stvarno smo sve nekako u isto vrijeme na cekanju 😂😂😂prave kokice…sad samo da se nasi mali pilici izlegu i bit cemo najveselije drustvo na svim forumima 😁😁
    Mali maj…imam 39 godina 😊 znaci mislis da bi meni mogli i 3 vratit? 😇😇😇
    Tencii ❤❤❤

Ivana B, s obzirom na godine postoji. Ali isto tako uzima se u obzir rezerva js, tvoja spremnost na višeplodnu trudnoću koja je sama po sebi rizična i o praksi doktora što on predlaže. Najbolje je prije transfera obaviti razgovor s njime i s biologicom. I pronaci najbolje rjesenje za tebe. Ovako je sve bubanje napamet. Kako god bilo, sretno i javi koliko je mrvica vraceno. Pingvine budes sigurno imala🐧😊😙

• Rayna
    20. Ožujak 2018. 07:53

hej drage, jucer sam prvi put bila na VV. Pisala sam prije nekoliko dana i povadila sve moguće nalaze sto se mene tice tako da dođem na VV sa svim mogućim. No, naravno to tako nije ...nije mi priznala moje spolne hormone koje sam vadila u svom gradu pa kad procurim moram kod njih naraste. lijevi jajnik mi nije mogla naći ( a moja ginekologija mi ciklus prije rekao da je lijevi jajnik uredne veličine i ispusta folikul 18mm 10-ti dan), i Jukićka mi rekla da imam uz maternicu prema lijevim adneksima izrazito naglasen venski splet. Ja neznam sto to znaci? Jel čuo kad tko za to? 
    i muž mora ponoviti spermiogram kod njih? Pa se nadam da cu uci u postupak u 5 mjesecu. 
    Bas me sve rastuzilo jer sam valda previse očekivala 😌 

Beba
    20. Ožujak 2018. 08:47

Rayna ,ja isto imam uvučen lijevi jajnik ,a to je malo zeznuto jer ispred njega mi prolazi glavna žila za nogu tako da zadnji put kad sam bila u prirodnom postupku nisu mogli doć do folikula na tom jajniku. Malo sam bila zatečena svim tim, ali eto ,još je dr spominjala i laparo.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Ivana194
    20. Ožujak 2018. 10:09

Hej, cure ženice.. Trebam savjet, danas je 11 dan transfera smrznutih 8 staničnih zametaka, dva su mu vračena.. Prošla sam dvije inseminacije i jedan fet ovo je sad drugi, to mi se nije dogodilo još pa sam malo neznanju.. Jučer prilikom odlaska na wc na sam primjetila svjetlo smeđi iscjedak koji se nastavio i danas ništa previše ali zabrinjavajuče za mene.. Koristim utrogestane kao i svaki postupak ali mi se to nije još dešavalo pa neznam od čega bi to bilo.. :-/

• Suncica135
    20. Ožujak 2018. 10:38

Ivana194

Hej, cure ženice.. Trebam savjet, danas je 11 dan transfera smrznutih 8 staničnih zametaka, dva su mu vračena.. Prošla sam dvije inseminacije i jedan fet ovo je sad drugi, to mi se nije dogodilo još pa sam malo neznanju.. Jučer prilikom odlaska na wc na sam primjetila svjetlo smeđi iscjedak koji se nastavio i danas ništa previše ali zabrinjavajuče za mene.. Koristim utrogestane kao i svaki postupak ali mi se to nije još dešavalo pa neznam od čega bi to bilo.. :-/

To mi zvuči kao implatacijsko krvarenje . Sutra napravi kućni test ili izvadi betu

• Ivana194
    20. Ožujak 2018. 10:47

A nije li malo kasno za to imlantacijsko jer su smrzlici.. 
    Mislim bila bih presretna, ali me sve strah vjerovati u to, test sam radila 7 dnt i bio je negativan pa se mislim da nije menga na pragu pa se bori sa utrogestanom svakako cu napravit test.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI