it will be so unfair to me, after the Almighty God used priest Babe to bless me and my family, I did not set up my good work on the net to see people, the priest Babak helped me to get pregnant after 8 years without a baby, I have a search for all the means to have my own baby. but all of this without success, then one day I came across Priest Babak's mail and contact as he helped people to get pregnant, then I decided to try and see if I could help, so I contacted him and he told me that my the problem is solved, they say I will have my baby soon, if I've done everything I asked for. First I suspected him, but I decided to believe and see if that would work. to my surprise and just as the great man said to be really happening. Both my husband and I are happy to live like never before.
Send it to chiefprist@priest.com
what'sapp +2348076821983
Add it to Viber +2348076821983
Ok cure moje…rijetko se javim, no javim se kad imam info za podijeliti 😁 4 jajne stanice izvađene u subotu i danas javili da su se sve 4 se oplodile 😇😇😇😇 Sutra u pola 1 vracaju bebice u mene…nemam pojma koliko, no to se valjda dogovara na licu mjesta kada dođem 😀😀😀
Ugl…sad trebam sabrati živčeke i napravit bebicama sto bolje uvjete da pozele ostati samnom 😍
Javim kako je proslo 😊
O pa to je odlicno! I ja cekam izvjestaj.
Je li boljela aspiracija? U kojoj si klinici?
Srecica@ Kako su mi vadili samo 4folikule nisu me uspavljivali vec samo inekcija s necim za smirenje i protiv bolova…osjetila sam ubode no nije bilo strasno, vise nelagoda nego bol. Ugl…nakon sto je sve zavrsilo krenulo je bolit i bolilo za popizdit cijelu subotu…ajme, bojala sam se piškit koliko me je rasturalo, no u nedjelju vec bilo ok…sad jos uvijek osjecam nekakvu napetost u trbuhu i pritisak no to je sve sad vec super.
Ja sam bila u Beta plus poliklinici, no preko uputnice tako da nisam nista placala osim prvih konzultacija i prvog ultrazvuka…
Kengurica 😂😂😂I da, stvarno smo sve nekako u isto vrijeme na cekanju 😂😂😂prave kokice…sad samo da se nasi mali pilici izlegu i bit cemo najveselije drustvo na svim forumima 😁😁
Mali maj…imam 39 godina 😊 znaci mislis da bi meni mogli i 3 vratit? 😇😇😇
Tencii ❤❤❤
Ivana B, s obzirom na godine postoji. Ali isto tako uzima se u obzir rezerva js, tvoja spremnost na višeplodnu trudnoću koja je sama po sebi rizična i o praksi doktora što on predlaže. Najbolje je prije transfera obaviti razgovor s njime i s biologicom. I pronaci najbolje rjesenje za tebe. Ovako je sve bubanje napamet. Kako god bilo, sretno i javi koliko je mrvica vraceno. Pingvine budes sigurno imala🐧😊😙
hej drage, jucer sam prvi put bila na VV. Pisala sam prije nekoliko dana i povadila sve moguće nalaze sto se mene tice tako da dođem na VV sa svim mogućim. No, naravno to tako nije ...nije mi priznala moje spolne hormone koje sam vadila u svom gradu pa kad procurim moram kod njih naraste. lijevi jajnik mi nije mogla naći ( a moja ginekologija mi ciklus prije rekao da je lijevi jajnik uredne veličine i ispusta folikul 18mm 10-ti dan), i Jukićka mi rekla da imam uz maternicu prema lijevim adneksima izrazito naglasen venski splet. Ja neznam sto to znaci? Jel čuo kad tko za to?
i muž mora ponoviti spermiogram kod njih? Pa se nadam da cu uci u postupak u 5 mjesecu.
Bas me sve rastuzilo jer sam valda previse očekivala 😌
Rayna ,ja isto imam uvučen lijevi jajnik ,a to je malo zeznuto jer ispred njega mi prolazi glavna žila za nogu tako da zadnji put kad sam bila u prirodnom postupku nisu mogli doć do folikula na tom jajniku. Malo sam bila zatečena svim tim, ali eto ,još je dr spominjala i laparo.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hej, cure ženice.. Trebam savjet, danas je 11 dan transfera smrznutih 8 staničnih zametaka, dva su mu vračena.. Prošla sam dvije inseminacije i jedan fet ovo je sad drugi, to mi se nije dogodilo još pa sam malo neznanju.. Jučer prilikom odlaska na wc na sam primjetila svjetlo smeđi iscjedak koji se nastavio i danas ništa previše ali zabrinjavajuče za mene.. Koristim utrogestane kao i svaki postupak ali mi se to nije još dešavalo pa neznam od čega bi to bilo.. :-/
Hej, cure ženice.. Trebam savjet, danas je 11 dan transfera smrznutih 8 staničnih zametaka, dva su mu vračena.. Prošla sam dvije inseminacije i jedan fet ovo je sad drugi, to mi se nije dogodilo još pa sam malo neznanju.. Jučer prilikom odlaska na wc na sam primjetila svjetlo smeđi iscjedak koji se nastavio i danas ništa previše ali zabrinjavajuče za mene.. Koristim utrogestane kao i svaki postupak ali mi se to nije još dešavalo pa neznam od čega bi to bilo.. :-/
To mi zvuči kao implatacijsko krvarenje . Sutra napravi kućni test ili izvadi betu
A nije li malo kasno za to imlantacijsko jer su smrzlici..
Mislim bila bih presretna, ali me sve strah vjerovati u to, test sam radila 7 dnt i bio je negativan pa se mislim da nije menga na pragu pa se bori sa utrogestanom svakako cu napravit test..
To mi zvuči kao implatacijsko krvarenje. Sutra napravi kućni test ili izvadi betu
Slazem se. Mene je biolog upozorio na to bas zato da se ne splasim..tako da..ne brini sve ce biti super
❤N i V💙
https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/simptomi/implantacijsko-krvarenje-sto-je-i-kako-ga-razlikovati-od-mjesecnice
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji