Beba, a sto znaci laparo u tom slučaju?
Znači da mi ta dr želi odstraniti jajovod ako se ne spusti,ali neće se spustiti jer je meni već dugo tako,možda je tebi tako zbog neke upale,trenutno stanje .
url=https://lilypie.com]
DANTE
A nije li malo kasno za to imlantacijsko jer su smrzlici..
Mislim bila bih presretna, ali me sve strah vjerovati u to, test sam radila 7 dnt i bio je negativan pa se mislim da nije menga na pragu pa se bori sa utrogestanom svakako cu napravit test..
Ivana194, 7 dan je ipak malo prerano za kucni test jer nema jos dovoljno hormona u urinu za pravilnu detekciju. Ovo i meni zvuci kao implementacijsko, ako je tamnosmeđe znaci da je krv vec oskidirala u tijelu te sa zakasnjenjem izlazi. Sutra ponovi test i obavezno vadi betu. Misli probaj prebaciti u neki drugi film. Sretno i drzim fige
Test je negativan i danas evo sad ga bas radila.. Nisam na to ni mislila svih ovih 10 dana do jucer dok nije to krenulo.. Kod mene je to skroz svijetlo smede boje i primjetila sam samo na iscjetku.. Hvala vam puno divne ste.. Od iduceg mjeseca u nove pobjede..
Test je negativan i danas evo sad ga bas radila.. Nisam na to ni mislila svih ovih 10 dana do jucer dok nije to krenulo.. Kod mene je to skroz svijetlo smede boje i primjetila sam samo na iscjetku.. Hvala vam puno divne ste.. Od iduceg mjeseca u nove pobjede..
A miša mi. Baš mi je žao. A da ipak izvadiš betu. Cure su znale krvariti i zbog hematoma a na kraju iznjele trudnocu do kraja. Drži se mila i ako nista drugo od sljedeceg mjeseca idemo zajedno u nove pobjede
Pa planiram ju izvadit svakako sutra ili prekosutra cisto radi formalnosti, lakse ju podnosim ako sam se prije toga vec pripremila s testom.. To mi ke vec rutina postala svaku drugi mjesec isto gledat.. A gdje ste vi u postupku.?
Cure, ima li koja iskustva s FET-om u Petrovoj? Prate li da prodje ovulacija u tom ciklusu ili isto ide uz neke lijekove? Meni je krvarenje napokon jucer stalo, ujutro idem vaditi betu, ali vjerujem da se nulirala nakon 8 dana krvarenja! Iduci ciklus idem u FET pa ne znam sto me ocekuje!
Beba,ja se ipak nadam da nije strasno jer prošli mjesec sam imala folikul na lijevoj strani 20mm-10dan.
općenito me zanima, da li kao par mozemo odabrati za prvi put inseminaciju ili ivf? Pitam jer neznam.
Cure, ima li koja iskustva s FET-om u Petrovoj? Prate li da prodje ovulacija u tom ciklusu ili isto ide uz neke lijekove? Meni je krvarenje napokon jucer stalo, ujutro idem vaditi betu, ali vjerujem da se nulirala nakon 8 dana krvarenja! Iduci ciklus idem u FET pa ne znam sto me ocekuje!
ja nemam u petrovoj iskustva ja sam na sv. duhu ako ti ista znaci, koliko znam tempiraju da prodje ovulacija, ja sam imala dva feta i oba su bila uz estrofem 3 dnevno cak par dana i 4 dnevno pa mi je poslije transfera smanjila na 2 dnevno i utrogestan 3x2.. u svakom slucaju sretno..
ja nemam u petrovoj iskustva ja sam na sv. duhu ako ti ista znaci, koliko znam tempiraju da prodje ovulacija, ja sam imala dva feta i oba su bila uz estrofem 3 dnevno cak par dana i 4 dnevno pa mi je poslije transfera smanjila na 2 dnevno i utrogestan 3x2.. u svakom slucaju sretno..
Hvala ti estrofem se uzima za endometrij ili? Iduci ciklus smo onda obje u borbi? Ja sam imala biokemijsku nakon prvog postupka pa su mi savjetovali da ovaj ciklus odmorim pa da se javim sa sljedecom M! Idem po smrzlice
Hvala tiestrofem se uzima za endometrij ili? Iduci ciklus smo onda obje u borbi? Ja sam imala biokemijsku nakon prvog postupka pa su mi savjetovali da ovaj ciklus odmorim pa da se javim sa sljedecom M! Idem po smrzlice
da da za endometrij.. Ja nemam vise smrzlica, moram sve ispocetka.. Ja nisam ni imala friski transfer jer sam imala malo jaci hiper..
. Koliko imas smrzlica.? Drzim fige da nam taj iduci bude dobitan..
Sortiraj odgovore
Najstariji