Kengurica, idem vaditi ponovno hormone kod njih jer ne priznaje mi sto sam ja vadila ovdje, nisu dovoljno precizni. Brine me jako sto mi nije mogla vidjeti lijevi jajnik jucer. kolko sam puta bila i nakon spontanog kod ginekologa nikad mi nitko nije rekao da nemoze vidjeti lijevi jajnik 😪😌 u cetvrtak mi moja ginekologija radi pa idem kod nje da vidim hoce li ga ona naći 😌
Pozz..cure nova sam..znaci pročitala sam forum od pocetka pa do kraja,pratim vas stalno a nikako da se prijavim..a sad sam tu..pa ukratko o meni prosla sam 2inseminacije ostala nakon toga prirodno trudna nazalost spontani, sad se spremam ponovo za zg.na vv sam,sretno svima dalje cure koje cekaju betu nrkaneka bude ogromnaa
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Drage moje, danas mi vratili dvije bebice ❤❤
Sve 4 ribice su se lijepo razvile, no dvije smo odlucili vratiti dok ce druge dvije drzati pod mikroskopom jos dva dana i ako sve bude ok onda ce ih zamrznuti 😊😊
Nista nije boljelo…jedino sam umirala od straha i smijeha samoj sebi kada sam otišla piškiti nakon transfera i uhvatila se u mislima da što ako ispadnu van😂😂😂😂o Boze lude glave….
Ugl…ja sam si postavila ovako pricu, trudna sam i tako ce i ostati sljedecih 9 mjeseci 😇😇 i bit ce blizanci 😇😇❤❤ Sad jos samo da pronađem recept kako ostati smiren do prvog testa 😣
Zelim nam svima godinu punu beba i pozitivnih beta 😚
IvanaB toliko pozitive u tvom komentaru da sam i ja odlucila tako razmisljati. Kaze mi muz da on tako od prvog dana razmislja.😍♥♥♥
Ne moze drugacije nego biti dobro ❤ Pozitivno razmisljanje = pozitivni rezultati ❤❤ Prije ili kasnije❤
Izljubi muža i slušaj ga, jer je u pravu ...tocno takvog muskarca pozitivca treba svaka zena koja prolazi naš put do bebe 😇😇 Znaci, jednog anđela vec imas, a prije ili kasnije stici ce i drugi ❤😇 no taj ce te zvati mama 😇
Curke moje. Ja sutra idem vidjeti jesu li pikice bile štogod učinkovite. Danas su me u jednom času oba jajnika boljela pa se nadam da ima nesto..🤔
Didi sretno!
Rayna, a ako ga tvoja nadje, a na Vuku ne mozda da odes jos negdje na konzultacije. Bas sr.nje.
Curke moje. Ja sutra idem vidjeti jesu li pikice bile štogod učinkovite. Danas su me u jednom času oba jajnika boljela pa se nadam da ima nesto..🤔
Tocno znam kako ti je. Ja cu vidjet u cetv. ako ima sta ili nista. I mene jajnici bole pa se nadam da ima. Ali me strah. Prvo se bojim dal mogu u postupak ajde to rijesili i krenuli , pa dali ce djelovat pike, pa poslije dal ce bit folikula, pa dali ce bit js, pa dali ce se oploditi, pa dal ce se primiti .. joooj... i ti budi miran, kako?
Ali dobro, jake smo mi cure .. mozemo mi to 😁😁 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Tocno znam kako ti je. Ja cu vidjet u cetv. ako ima sta ili nista. I mene jajnici bole pa se nadam da ima. Ali me strah. Prvo se bojim dal mogu u postupak ajde to rijesili i krenuli , pa dali ce djelovat pike, pa poslije dal ce bit folikula, pa dali ce bit js, pa dali ce se oploditi, pa dal ce se primiti .. joooj… i ti budi miran, kako?
Eto tocno je tako i meni. Cini se da je vec sreca dogurati do aspiracije bar nama koje smo tek krenule. Danas ide malo veća igla Cetrotide,moj muž je sada moj "doktor" pa me pika nadam se da ce i ovu danas uspijeti dobro uštrcat🙃
Tocno znam kako ti je. Ja cu vidjet u cetv. ako ima sta ili nista. I mene jajnici bole pa se nadam da ima. Ali me strah. Prvo se bojim dal mogu u postupak ajde to rijesili i krenuli , pa dali ce djelovat pike, pa poslije dal ce bit folikula, pa dali ce bit js, pa dali ce se oploditi, pa dal ce se primiti .. joooj… i ti budi miran, kako?
😂😂😂znaci, tocno takvu nabrajalicu sam imala svom dragom dan prije vađenja folikula...jer nakon svega tada sam tek shvatila da u folikulama ne moraju biti jajne stanice i to me "ubilo" u pojam...pa sam se rasplakala i krenula nabrajati 😂😂😂 prvo cekam mengu da krenem na prvi ultrazvuk, pa prvi ultrazvuk da krenem s terapijom, pa gledamo folikule, pa cekamo izdvojiti folikule koje rastu, pa vađenje folikula i molitva da su unutra jajne stanice, pa opet cekanje da se js oplode, pa cekanje da se pravilno razvijaju, pa embriotransfer....iiiiii....taaaadaaaaa...vrhunac cijele price, cekanje bete 😂😂
I sada neka netko kaze da smo nestrpljive 😘
😂😂😂znaci, tocno takvu nabrajalicu sam imala svom dragom dan prije vađenja folikula…jer nakon svega tada sam tek shvatila da u folikulama ne moraju biti jajne stanice i to me "ubilo" u pojam…pa sam se rasplakala i krenula nabrajati 😂😂😂 prvo cekam mengu da krenem na prvi ultrazvuk, pa prvi ultrazvuk da krenem s terapijom, pa gledamo folikule, pa cekamo izdvojiti folikule koje rastu, pa vađenje folikula i molitva da su unutra jajne stanice, pa opet cekanje da se js oplode, pa cekanje da se pravilno razvijaju, pa embriotransfer….iiiiii….taaaadaaaaa…vrhunac cijele price, cekanje bete 😂😂
I sada neka netko kaze da smo nestrpljive 😘
Ne smijem mužu to ni spomenut kaže da ne analiziram toliko i da se on ne kuži u to sta ja pricam😤
Cure iduci mj. Idem na dogovor s doktoricom, znaci nemogu u postupak u 5mj,prosle godine u 3mj sam bila na 2inseminaciji.,znaci ssda bih trebala ponovo hormone vadit.papu i cerviks briseve,dali i suprug mora ponavljati spermiogram? I mogu li doci s d1 uputnicom pa da sam mirna ili...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji