Kengurica, idem vaditi ponovno hormone kod njih jer ne priznaje mi sto sam ja vadila ovdje, nisu dovoljno precizni. Brine me jako sto mi nije mogla vidjeti lijevi jajnik jucer. kolko sam puta bila i nakon spontanog kod ginekologa nikad mi nitko nije rekao da nemoze vidjeti lijevi jajnik 😪😌 u cetvrtak mi moja ginekologija radi pa idem kod nje da vidim hoce li ga ona naći 😌
Rayna nemoj se puno pilat oko toga jajnika ,meni ga jednom isto moja gin nije vidjela jer sam jela grašak i crijeva su bila puna zraka😀,meni je isto trebalo godina da počnem i to samo prirodni postupak
url=https://lilypie.com]
DANTE
Curke danas sam pisala o mom neg testu i smedjem iscjetku isla sam vadit betu koja iznosi 10, znaci 11 dan transfera da li to znaci da je u padu mozda.? Sva sam zbunjena..
Drage moje, danas mi vratili dvije bebice ❤❤
Sve 4 ribice su se lijepo razvile, no dvije smo odlucili vratiti dok ce druge dvije drzati pod mikroskopom jos dva dana i ako sve bude ok onda ce ih zamrznuti 😊😊
Nista nije boljelo…jedino sam umirala od straha i smijeha samoj sebi kada sam otišla piškiti nakon transfera i uhvatila se u mislima da što ako ispadnu van😂😂😂😂o Boze lude glave….
Ugl…ja sam si postavila ovako pricu, trudna sam i tako ce i ostati sljedecih 9 mjeseci 😇😇 i bit ce blizanci 😇😇❤❤ Sad jos samo da pronađem recept kako ostati smiren do prvog testa 😣
Zelim nam svima godinu punu beba i pozitivnih beta 😚
IvanaB toliko pozitive u tvom komentaru da sam i ja odlucila tako razmisljati. Kaze mi muz da on tako od prvog dana razmislja.😍♥♥♥
Ne moze drugacije nego biti dobro ❤ Pozitivno razmisljanje = pozitivni rezultati ❤❤ Prije ili kasnije❤
Izljubi muža i slušaj ga, jer je u pravu …tocno takvog muskarca pozitivca treba svaka zena koja prolazi naš put do bebe 😇😇 Znaci, jednog anđela vec imas, a prije ili kasnije stici ce i drugi ❤😇 no taj ce te zvati mama 😇
Juuj bas si draga...i tebi zelim isto to..sve najlijepse i da i ti uskoro imas svojeg malog andjeleka 😘😘
❤N i V💙
Ivana moguce da se plod primio, ali se nije razvijao. E sad, ja ne znam kolika beta mora biti, vidi na netu neke tablice, mozda je 10 dosta, ako se dupla, ali iskreno mislim da nije dosta.
http://betaplus.hr/trudnoca/tablica-vrijednosti-beta-hcg-ranoj-trudnoci/
Vidi ovdje prosjecne vrijednosti bete, mozda si i on the safe side. Koliko znam bitno je i koliko dnevn zametak je vracen.
Cure iduci mj. Idem na dogovor s doktoricom, znaci nemogu u postupak u 5mj,prosle godine u 3mj sam bila na 2inseminaciji.,znaci ssda bih trebala ponovo hormone vadit.papu i cerviks briseve,dali i suprug mora ponavljati spermiogram? I mogu li doci s d1 uputnicom pa da sam mirna ili…
Nalazi im nesmiju biti stariji od godine dana , tako da morate sve ponoviti ako su stariji. Ja sam prosle godine tek sto uspjela jos jednom sa starima jer bili taman 11,5mj stari. Al i to su onako malo razmisljali dali bi ih ponavljala ili ne. D1 i mozes uzeti jer je to najlakse uzeti ponovo ako ti treba. Sretno!ne 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
smrznuti zametci su bili, i ja mislim da je to u padu, ali me svakako veseli bar neka brojka jer do sad je uvijek bila negativna skroz.. u petak cu je ponovit tada ce biti 14dnt.. u svakom slucaju hvalaaa..
U veljači sam bila na 4 ivf u. Danas sam 16 dpt. Beta je 12 dpt bila 414 i 15 dpt 936. Moram ju još jedanput ponoviti u četvrtak. Nadam se da će se dobro dijeliti. Stimulacija je bila oko 1200 jedinica puregona i 4 orgalutrana. Dobili smo 6 jajnih stanica od kojih su 2 došle do blastociste i oba dvije su mi vratili. Kod dr Škvorca sam 😊❤
Cure, ima li koja iskustva s FET-om u Petrovoj? Prate li da prodje ovulacija u tom ciklusu ili isto ide uz neke lijekove? Meni je krvarenje napokon jucer stalo, ujutro idem vaditi betu, ali vjerujem da se nulirala nakon 8 dana krvarenja! Iduci ciklus idem u FET pa ne znam sto me ocekuje!
Ja sam imala FET u 12.mj, dvije blastice. Čekaju da ti prođe ovulacija i tek je onda transfer, bez ikakvih lijekova,potpuno prirodno. Nažalost, ja sam imala biokemijsku, ni jedna blastica nije opstala. :(
Nisam imala ni ništa smrzlica, tak da smo u 3.mj išli sve ispočetka, evo sutra imam aspiraciju. 😊
Noa 💙
Cure iduci mj. Idem na dogovor s doktoricom, znaci nemogu u postupak u 5mj,prosle godine u 3mj sam bila na 2inseminaciji.,znaci ssda bih trebala ponovo hormone vadit.papu i cerviks briseve,dali i suprug mora ponavljati spermiogram? I mogu li doci s d1 uputnicom pa da sam mirna ili…
Nalazi im nesmiju biti stariji od godine dana , tako da morate sve ponoviti ako su stariji. Ja sam prosle godine tek sto uspjela jos jednom sa starima jer bili taman 11,5mj stari. Al i to su onako malo razmisljali dali bi ih ponavljala ili ne. D1 i mozes uzeti jer je to najlakse uzeti ponovo nidta
Nista moram hormone ponavljati jer su od 2016.,ma bas sam si mislila da cu u postupak u 5mj,ali posto prvo idem na dogovor pa ce mi dati sto moram obaviti u 6mj sam najvjerojatnije u postupku, tnx nona
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji