Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    19. Ožujak 2018. 09:55

To je IVF + ICSI

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Pikica89
    19. Ožujak 2018. 09:59

malimaj

Monicica

nonina hvala ti puno… pomogla si mi…. hvala i sretno
    Monicica, zao mi je kao pesu kaj si prokrvarila. Vezano za Škvorca sve je onako kako je i Noninanapisala. Meni je uspjelo iz 3 pokusaja. Prvi je bio na Vuku druga dva kod Škvorca. Zahvaljujuci i njima otkrivena mi je inzulinska rezistencija. Rade preko uputnice HZZOa. Placas konzultacije i prvi UVZ i anesteziju ako ju zelis. Svi su divni od sestara, biologice, do oba doktora. Na preglede tj UVZ i folikometrije mozes i u popodnevnim satima. Objasne ti sve i nemas onaj osjecaj kao da si na pokretnoj traci. Nastavila sam i trudnocu voditi kod njih i to mi je zbog trenutnih komplikacija valjda najbolja odluka u zivotu. Razmisli si ali da sam na tvom mjestu potrazila bi drugo misljenje, bilo u nekoj drugoj drzavnoj ili privatnoj klinici jer cinjenica da si prokrvarila ne boli toliko jako kao sto boli jos jedan gubitak nade. Mislim boli ali nadam se da znas sto mislim reci. Osim Skvorca od privatnika ti u ZGBu radi jos i Beta + u sklopu poliklinike Novamed oni su ti u Novom Zagrebu i kod njih radi dr. Vlaisavljevic iz Maribora pa i njih mozda uzmi u obzir.

Potpisujem sve što je malimaj rekla u vezi dr.Škvorca.Prezadovoljna sam sa njime i njegovim profesionalnim timom.Doslovno te drze ko kap vode na dlanu i u potpunosti ti se posvete .

malimaj
    19. Ožujak 2018. 10:27

Miwe

Curke zanima me dal se uz klomifen mogu piti prirodni sastojci tipa ulje nocurka,maticna mlijec il cajevi pa kao za kvalitetniju ovulaciju,pripremam se za prirodni ivf al nisam bas optimisticna,javite se znam da ste sve vecinom na stimuliranim al mozda ste prosle prije ove pocetnicke metode

Meni su uz klomifen u prvom protokolu dopustili jedino da pijem Elevit. Za ove prirpdne sastojke ti ne znam ali mozda se netko javi tko zna vise. Sretno

• Manuella
    19. Ožujak 2018. 10:32

njaknjak

Cure koje su u Citu, možete li mi reći koliko ste ukupno platile sve od početka do kraja. Ja sam u Petrovoj prošli ciklus radila punkciju i sad me čeka transfer. Imam dvije blastice, ne mogu reći da sam optimistična ni da nisam, ne znam.. :( uglavnom, muž i ja razmišljamo ako ne uspije ovaj put da se prebacimo u Cito jer nas sa putom i smještajem u zg to na kraju izađe približna cifra a sa puno manje stresa.

Oko 20 000 kn s lijekovima sad ne znam koliko Ce bit jos za zamrzavanje

Srećica@
    19. Ožujak 2018. 10:44

Cure koje se pikate jel osjetite što tipa probadanje u jajnicima,mučnina i ostalo. Tko vam je dao štopericu,same ili ste isle negdje?

• Manuella
    19. Ožujak 2018. 11:09

Srećica@

Cure koje se pikate jel osjetite što tipa probadanje u jajnicima,mučnina i ostalo. Tko vam je dao štopericu,same ili ste isle negdje?

Stopericu dajes sama jer moras bas u odredenu uru ali prejednostavno je, ne moras dozirati ni mjesati.mucninu osjecam konstantno povratila sam dva tri puta do sada al ne znam od cega jeli od inekcija tableta stresa 

Srećica@
    19. Ožujak 2018. 11:12

Manuella

Srećica@

Stopericu dajes sama jer moras bas u odredenu uru ali prejednostavno je, ne moras dozirati ni mjesati.mucninu osjecam konstantno povratila sam dva tri puta do sada al ne znam od cega jeli od inekcija tableta stresa

Mene svaki dan boli glava,i lagano mi je mučno nista pretjerano,e sad ne znam jel bi me to trebalo veseliti znači da Gonal radi ili nema veze s ničim. Prekosutra idem na prvi uzv pa cemo vidjeti.

• Manuella
    19. Ožujak 2018. 11:35

Srećica@

Manuella

Srećica@

Mene svaki dan boli glava,i lagano mi je mučno nista pretjerano,e sad ne znam jel bi me to trebalo veseliti znači da Gonal radi ili nema veze s ničim. Prekosutra idem na prvi uzv pa cemo vidjeti.

Mislim da ti to ima veze STA ti je prvi put ka i meni i onda sve proučavamo i od toga i mucnine i glavobolje a mozda se varam nemam pojma🙃🙃

Srećica@
    19. Ožujak 2018. 11:38

Manuella

Srećica@

Manuella

Srećica@

Mislim da ti to ima veze STA ti je prvi put ka i meni i onda sve proučavamo i od toga i mucnine i glavobolje a mozda se varam nemam pojma🙃🙃

Slažem se ,a sta je najgore ja radim u ljekarni ali sada imam 100 pitanja oko ovoga.🤔

student13ica
    19. Ožujak 2018. 11:38

Vracaju mi 5. dan, 8 oplodjenih ... juhuuu 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.