Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    18. Ožujak 2018. 12:58

Srećica@

Joj cure sretno nam svima. Vi ste dogurale do necega vec a ja idem u srijedu tek na uzv da vidimo jel Gonal djeluje sta. Kolikp dana ukupno ste se pikale do aspiracije?

Ja sam se od drugog dana ciklusa pocela pikat sa puregonom do devetog dana ciklusa ,a osmi i deveti  sam uz puregon koristila orgalutran i sljedeci dan je isla štoperica pa punkcija.

4 sreća
    18. Ožujak 2018. 13:05

Suncica135

Nova sreca

Suncica135

Nova sreca

Jjutro vam drage moje!Imam pitanje za vas.Dali koja ide na ivf na firule?Mene ceka prvi put u 4 mj da idem na ivf. 😙😁pa me zanimaju informacije neke

Pozdrav! Ja nisam na Firulama, ali me zanima zašto si baš njih odabrala. Ne želim grubo zvučati jer zaista ti želim najbolje i uspjeh od prve ruke, ali oni imaju skoro najlošije rezultate prema statistikama od 2016. godine. Prije nego sam krenula u postupak pregledala sam statistike svih bolnica i privatnih poliklinika kako bih odabrala najbolje što mogu. Sažete statistike su čak izašle u slobodnoj dalmaciji.
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/splicani-lideri-u-uspjesnosti-mpo-postupaka-klinika-cito-ima-235-beba-najvise-u-rh-i-u-odnosu-na-broj-postupaka/6466609/

Ne zvucis grubo draga.nemam iskustva sa nikim kako mi je tamo doktorica moja tako sam i bez razmisljanja pristala na ivf u njizi.A valjda ce mo uspjeti nadam se barem tomu

Ako se osjećaš najbolje kod svoje doktorice ostani tu. Ako ne daj Bože ne uspije, savjetovala bih ti da istražiš malo druge bolnice ili privatne klinike. Sretno i da dobiješ svoju željenu bebicu!

Hvala ti draga nadam se da cemo uspjeti.I zelim i tebi i ostalima da sto prje i mi ugledamo svoje mrvice😘

truskawka
    18. Ožujak 2018. 14:14

Srećica@

Joj cure sretno nam svima. Vi ste dogurale do necega vec a ja idem u srijedu tek na uzv da vidimo jel Gonal djeluje sta. Kolikp dana ukupno ste se pikale do aspiracije?

Ja sam od 2dc do 7dc oralno uzimala Femaru i od 6dc do 11dc pikala Menopur. 12dc nesto za smirenje jajnika da folikule ne puknu do aspiracije i stoperica Ovitrell i 14dc aspiracija, sutra transfer :) zelim ti srecu, samo misli pozitivno i sve ce biti super.

❤N i V💙

• Monicica
    18. Ožujak 2018. 17:12

malimaj
    procitala sam da si kod skvorca.. zanima me kakvi su tamo.? ja mislim da iz mojeg 3 pokusaja nista.. prokrvarila sam 11dnt..cudno jer me nije nista boljelo a prosli put sam umirala od bolova i pozlilo mi je a sad nista.. idem sutra vadit betu ali samo da si potvrdim neuspjeh opet... a sta cemo.. moramo dalje... dosta mi je petrove.. 3 neuspjela ICSI.. nema nikakvog objasnjenja.. zelim se maknuti od njih.. zanima me za skvorca jer sam cula dobre stvari za njih.. da li oni rade na uputnicu? 

• Nonina
    18. Ožujak 2018. 17:36

Monicica, evo ja sam upravo krenula u postupak kod dr Skvorca preko uputnice. Placas jedino prve konzultacije i uzv. 500+300 . Ako je sve ok tj imas sve nalaze koje imaju napisane na svojoj stranici ides odmah u postupak. Ja sam od samog pocetka jako zadovoljna. Na uzv mozes i popodne dolazit ako ti zbog posla ne odgovara ujutro.  U koliko sati si narucena tako i dolazis na red. Mozes ih pitati bas sve sto te zanima i nemas osjecaj da te se zele sto prije rijesit iz sobe ( tako je meni bar bilo u vv)  . Sve u svemu  ja toplo preporucam. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    18. Ožujak 2018. 18:22

Monicica sory....ti pitala Malimaj a ja se ubacila.... i Malimaj sory....nadam se da vam ne smeta .... 😱

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Manuella
    18. Ožujak 2018. 18:35

Cure moje jutros su mi javili da ih je 11 oplođeno ja u šoku i peti dan je transfer odnosno u srijedu u Cita pa ako koja bude tamo mozda se sretnemo..zelim puno sreće svima😍😍😘😘

truskawka
    18. Ožujak 2018. 19:17

Manuella

Cure moje jutros su mi javili da ih je 11 oplođeno ja u šoku i peti dan je transfer odnosno u srijedu u Cita pa ako koja bude tamo mozda se sretnemo..zelim puno sreće svima😍😍😘😘

Manuella bas sam sretna zbog tebe. Drzim fige i samo hrabro. Puno srece i tebi i svima 

❤N i V💙

Srećica@
    18. Ožujak 2018. 19:18

Hvala ti puno. Vidim da smo svaka na drugačijem režimu,ne znam dal je do doktora,godina ili problema ali nadam se da su sve kombinacije dobitne.

student13ica
    18. Ožujak 2018. 19:19

Manuella i ja sam u Citu, imala 8js sutra ce mi javiti koliko je oplodjeno.. sretno 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.