Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuella
    18. Ožujak 2018. 19:37

student13ica

Manuella i ja sam u Citu, imala 8js sutra ce mi javiti koliko je oplodjeno.. sretno

Super javi kad ti je transfer

Srećica@
    18. Ožujak 2018. 19:43

Pikica89

Srećica@

Joj cure sretno nam svima. Vi ste dogurale do necega vec a ja idem u srijedu tek na uzv da vidimo jel Gonal djeluje sta. Kolikp dana ukupno ste se pikale do aspiracije?

Ja sam se od drugog dana ciklusa pocela pikat sa puregonom do devetog dana ciklusa ,a osmi i deveti sam uz puregon koristila orgalutran i sljedeci dan je isla štoperica pa punkcija.

Hvala ti 😘 nadam se da ce svima biti uspješno..

• Monicica
    18. Ožujak 2018. 19:48

nonina hvala ti puno... pomogla si mi.... hvala i sretno

• Suncica135
    18. Ožujak 2018. 20:08

Manuella

Cure moje jutros su mi javili da ih je 11 oplođeno ja u šoku i peti dan je transfer odnosno u srijedu u Cita pa ako koja bude tamo mozda se sretnemo..zelim puno sreće svima😍😍😘😘

Čestitam! To je odlična brojka! Držim fige za lijepu betu i za lijepe smrzliće. Ja sam vjerojatno u srijedu u Cita ali smo u različite ure. Tebi je vjeojatno transfer oko podne. Jesi li radila IVF ili ICSI?

• Manuella
    18. Ožujak 2018. 20:40

Suncica135

Manuella

Cure moje jutros su mi javili da ih je 11 oplođeno ja u šoku i peti dan je transfer odnosno u srijedu u Cita pa ako koja bude tamo mozda se sretnemo..zelim puno sreće svima😍😍😘😘

Čestitam! To je odlična brojka! Držim fige za lijepu betu i za lijepe smrzliće. Ja sam vjerojatno u srijedu u Cita ali smo u različite ure. Tebi je vjeojatno transfer oko podne. Jesi li radila IVF ili ICSI?

Rekli su me nazvat u utorak za tocnu uru a bio je ICSI..kad je tebe?

malimaj
    18. Ožujak 2018. 21:30

Monicica

nonina hvala ti puno… pomogla si mi…. hvala i sretno

Monicica, zao mi je kao pesu kaj si prokrvarila. Vezano za Škvorca sve je onako kako je i Nonina napisala. Meni je uspjelo iz 3 pokusaja. Prvi je bio na Vuku druga dva kod Škvorca. Zahvaljujuci i njima otkrivena mi je inzulinska rezistencija. Rade preko uputnice HZZOa. Placas konzultacije i prvi UVZ i anesteziju ako ju zelis. Svi su divni od sestara, biologice, do oba doktora. Na preglede tj UVZ i folikometrije mozes i u popodnevnim satima. Objasne ti sve i nemas onaj osjecaj kao da si na pokretnoj traci. Nastavila sam i trudnocu voditi kod njih i to mi je zbog trenutnih komplikacija valjda najbolja odluka u zivotu. Razmisli si ali da sam na tvom mjestu potrazila bi drugo misljenje, bilo u nekoj drugoj drzavnoj ili privatnoj klinici jer cinjenica da si prokrvarila ne boli toliko jako kao sto boli jos jedan gubitak nade. Mislim boli ali nadam se da znas sto mislim reci. Osim Skvorca od privatnika ti u ZGBu radi jos i Beta + u sklopu poliklinike Novamed oni su ti u Novom Zagrebu i kod njih radi dr. Vlaisavljevic iz Maribora pa i njih mozda uzmi u obzir.

• Suncica135
    18. Ožujak 2018. 21:55

Manuella

Suncica135

Manuella

Rekli su me nazvat u utorak za tocnu uru a bio je ICSI..kad je tebe?

Najverojatnije oko 1 ili 2 sata kad si inače dajem injekcije, a i tako mi odgovara zbog posla jer radim ujutro. Čitala sam po drugim forumima da rade transfer u Cita oko podne pa sam predpostavila

• njaknjak
    19. Ožujak 2018. 07:59

Cure koje su u Citu, možete li mi reći koliko ste ukupno platile sve od početka do kraja. Ja sam u Petrovoj prošli ciklus radila punkciju i sad me čeka transfer. Imam dvije blastice, ne mogu reći da sam optimistična ni da nisam, ne znam.. :( uglavnom, muž i ja razmišljamo ako ne uspije ovaj put da se prebacimo u Cito jer nas sa putom i smještajem u zg to na kraju izađe približna cifra a sa puno manje stresa.

19. Ožujak 2018. 09:34

Curke zanima me dal se uz klomifen mogu piti prirodni sastojci tipa ulje nocurka,maticna mlijec il cajevi pa kao za kvalitetniju ovulaciju,pripremam se za prirodni ivf al nisam bas optimisticna,javite se znam da ste sve vecinom na stimuliranim al mozda ste prosle prije ove pocetnicke metode

student13ica
    19. Ožujak 2018. 09:54

njaknjak

Cure koje su u Citu, možete li mi reći koliko ste ukupno platile sve od početka do kraja. Ja sam u Petrovoj prošli ciklus radila punkciju i sad me čeka transfer. Imam dvije blastice, ne mogu reći da sam optimistična ni da nisam, ne znam.. :( uglavnom, muž i ja razmišljamo ako ne uspije ovaj put da se prebacimo u Cito jer nas sa putom i smještajem u zg to na kraju izađe približna cifra a sa puno manje stresa.

Cca 12 000 + injekcije.. oko 20 000 racunaj.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.