Moja suncice skroz cudno pa sta on kaze jel' to velik problem jer ja mislim da je on tu kljucan da ti da pravu stimulaciju da ih ne bude malo a ni previse..a opet kad ti varira amh tako ko zna kako Ce ti tijelo reagirat..Poljak je stvarno veliki stručnjak pa mislim da Ce to bit sve u redu..kad ti je prvi ultrazvuk bice 6 dan
Poljak mi je rekao da procjenjuje AMH oko 30 maksimalno i vjerojatno je u skladu s tim dao simulaciju. Tako je, 6. dan mi je prvi UZV tako da ću preksutra sve znat. Inače o na slabiju simulaciju Letrilan tabletama dosta dobro reagiram, svaki put dobijem 3 zrele folikule.
Poljak mi je rekao da procjenjuje AMH oko 30 maksimalno i vjerojatno je u skladu s tim dao simulaciju. Tako je, 6. dan mi je prvi UZV tako da ću preksutra sve znat. Inače o na slabiju simulaciju Letrilan tabletama dosta dobro reagiram, svaki put dobijem 3 zrele
Super javi kako je prosa ultrazvuk i sreetnooo🤗
Evo i mene..jucer sam bila na punkciji i truskawka citam kako si i ti pa sam se morala javit…kako si jel' te boli dole.mene boli kad hodam i pritisak mi je ogroman..strah me hiperstimulacije jer su mi izvadili 22 stanice
Manuella bila sam. Jucer me bolelo dosta da sam jedva hodala, ali danas vise skoro ne boli. Boli me lagano samo kad idem piskiti od pritiska. Uglavnom sam dobro, ali meni je aspirirao samo 7 kom, a od toga dobili 3 i dvije se lijepo razvijaju. Dobivala sam blagu stimulaciju jer smo mislili ici na AIH pa sam na kraju jako dobro reagirala na ljekove i onda smo morali na IVF inace bi morali odustati od AIH. Tako da eto to je to. Nadam se da ces brzo biti dobro i da ce biti pozitivan transfer i tebi i svim trudilicama.
❤N i V💙
Truskawka koje si lijekove trosila? Klomifen, femara mozda? Koja si ustanova?
Kengurica poliklinika IVF- Femara od 2dc do 7dc i Menopur od 6dc do 11dc. 12dc su mi dali Cetrotide da mi malo smire jajnike jer su divljali i na kraju stoperica Ovitrelle.
❤N i V💙
Truskawka, drzim fige za tvoje 2 st za transfer. Pa cure puno vas je bilo na punkciji ovaj tj. Drzim fige, nadam se da ce vam svima sljedeci tjedan biti uspjesan i da ce se lijepo sve razvijati nakon transfera.
Ja sam u petak bila na uzv. Vidjela se gv i zv i embrio odjeljak za razliku od proslog puta. Otkucaja jos nema, vjerovatno je rano jos.
A moja dr, optimisticna kao i uvijek- kaze “a do 12-tog tj je rizik, do tad se vidi sve ili nista” 🙄
Truskawka, drzim fige za tvoje 2 st za transfer. Pa cure puno vas je bilo na punkciji ovaj tj. Drzim fige, nadam se da ce vam svima sljedeci tjedan biti uspjesan i da ce se lijepo sve razvijati nakon transfera.
Ja sam u petak bila na uzv. Vidjela se gv i zv i embrio odjeljak za razliku od proslog puta. Otkucaja jos nema, vjerovatno je rano jos.
A moja dr, optimisticna kao i uvijek- kaze “a do 12-tog tj je rizik, do tad se vidi sve ili nista” 🙄
Tencii draga, nista ne brini, bit ce to super sve. Primilo se je i to je najbitnije, otkucaji samo sto nisu krenuli i kad vidis to malo srceko nece ti biti ravne. Budi optimisticna kao i tvoja dr i uskoro ces u narucju drzati svoju bebicu. Svi se veselimo zbog tebe. Eto vidis, ja nisam imala mira (inace se nikad ne budim po noci osim ako sam uzbudjena radi neceg) i morala sam doci ovdje i tipkati. Drzi se draga Tencii i misli pozitivno i ti kao i sve nase trudilice i trudnice, da novu godinu docekamo sa velikim bebicama u rukama. Pusa svima
❤N i V💙
Jjutro vam drage moje!Imam pitanje za vas.Dali koja ide na ivf na firule?Mene ceka prvi put u 4 mj da idem na ivf. 😙😁pa me zanimaju informacije neke
Jjutro vam drage moje!Imam pitanje za vas.Dali koja ide na ivf na firule?Mene ceka prvi put u 4 mj da idem na ivf. 😙😁pa me zanimaju informacije neke
Pozdrav! Ja nisam na Firulama, ali me zanima zašto si baš njih odabrala. Ne želim grubo zvučati jer zaista ti želim najbolje i uspjeh od prve ruke, ali oni imaju skoro najlošije rezultate prema statistikama od 2016. godine. Prije nego sam krenula u postupak pregledala sam statistike svih bolnica i privatnih poliklinika kako bih odabrala najbolje što mogu. Sažete statistike su čak izašle u slobodnoj dalmaciji.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/splicani-lideri-u-uspjesnosti-mpo-postupaka-klinika-cito-ima-235-beba-najvise-u-rh-i-u-odnosu-na-broj-postupaka/6466609/
Zvala sam 4 su se se oplodile moram zvat u uto da vidim kad u srijedu trebam doc ako ce doc do transfera....jedva cekam
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0