Jjutro vam drage moje!Imam pitanje za vas.Dali koja ide na ivf na firule?Mene ceka prvi put u 4 mj da idem na ivf. 😙😁pa me zanimaju informacije neke
Pozdrav! Ja nisam na Firulama, ali me zanima zašto si baš njih odabrala. Ne želim grubo zvučati jer zaista ti želim najbolje i uspjeh od prve ruke, ali oni imaju skoro najlošije rezultate prema statistikama od 2016. godine. Prije nego sam krenula u postupak pregledala sam statistike svih bolnica i privatnih poliklinika kako bih odabrala najbolje što mogu. Sažete statistike su čak izašle u slobodnoj dalmaciji.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/splicani-lideri-u-uspjesnosti-mpo-postupaka-klinika-cito-ima-235-beba-najvise-u-rh-i-u-odnosu-na-broj-postupaka/6466609/
Ne zvucis grubo draga.nemam iskustva sa nikim kako mi je tamo doktorica moja tako sam i bez razmisljanja pristala na ivf u njizi.A valjda ce mo uspjeti nadam se barem tomu
Mene sad zvala biologica dobro da mi se noge nisu odrezale....ja molila da napokon dodem do transfera jer nam se u prirodnom nije stanica oplodila.Sad smo ih dobili 9 i upravo mi javili da se njih pettt oplodilooo jaaa skoro pala sa stolice nemogu vjerovat ja molila da bar jedna se oplodi, cure nemrem vam opisat kak sam happy javit ce mi sutra kak se sve dalje razvija i kad je transferrrrr
Pikica i Beba drzim vam fige i zelim svu srecu i u transferu i u zadrzavanju malih mrvica. Ja idem sutra jutro na transfer. Sretno svima!!
❤N i V💙
A gdje si ti
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Joj cure sretno nam svima. Vi ste dogurale do necega vec a ja idem u srijedu tek na uzv da vidimo jel Gonal djeluje sta. Kolikp dana ukupno ste se pikale do aspiracije?
Jjutro vam drage moje!Imam pitanje za vas.Dali koja ide na ivf na firule?Mene ceka prvi put u 4 mj da idem na ivf. 😙😁pa me zanimaju informacije neke
Pozdrav! Ja nisam na Firulama, ali me zanima zašto si baš njih odabrala. Ne želim grubo zvučati jer zaista ti želim najbolje i uspjeh od prve ruke, ali oni imaju skoro najlošije rezultate prema statistikama od 2016. godine. Prije nego sam krenula u postupak pregledala sam statistike svih bolnica i privatnih poliklinika kako bih odabrala najbolje što mogu. Sažete statistike su čak izašle u slobodnoj dalmaciji.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/splicani-lideri-u-uspjesnosti-mpo-postupaka-klinika-cito-ima-235-beba-najvise-u-rh-i-u-odnosu-na-broj-postupaka/6466609/
Ne zvucis grubo draga.nemam iskustva sa nikim kako mi je tamo doktorica moja tako sam i bez razmisljanja pristala na ivf u njizi.A valjda ce mo uspjeti nadam se barem tomu
Ako se osjećaš najbolje kod svoje doktorice ostani tu. Ako ne daj Bože ne uspije, savjetovala bih ti da istražiš malo druge bolnice ili privatne klinike. Sretno i da dobiješ svoju željenu bebicu!
Sortiraj odgovore
Najstariji