Cure koje se pikate jel osjetite što tipa probadanje u jajnicima,mučnina i ostalo. Tko vam je dao štopericu,same ili ste isle negdje?
Stopericu dajes sama jer moras bas u odredenu uru ali prejednostavno je, ne moras dozirati ni mjesati.mucninu osjecam konstantno povratila sam dva tri puta do sada al ne znam od cega jeli od inekcija tableta stresa
Mene svaki dan boli glava,i lagano mi je mučno nista pretjerano,e sad ne znam jel bi me to trebalo veseliti znači da Gonal radi ili nema veze s ničim. Prekosutra idem na prvi uzv pa cemo vidjeti.
Mislim da ti to ima veze STA ti je prvi put ka i meni i onda sve proučavamo i od toga i mucnine i glavobolje a mozda se varam nemam pojma🙃🙃

Cure koje se pikate jel osjetite što tipa probadanje u jajnicima,mučnina i ostalo. Tko vam je dao štopericu,same ili ste isle negdje?
Stopericu dajes sama jer moras bas u odredenu uru ali prejednostavno je, ne moras dozirati ni mjesati.mucninu osjecam konstantno povratila sam dva tri puta do sada al ne znam od cega jeli od inekcija tableta stresa
Mene svaki dan boli glava,i lagano mi je mučno nista pretjerano,e sad ne znam jel bi me to trebalo veseliti znači da Gonal radi ili nema veze s ničim. Prekosutra idem na prvi uzv pa cemo vidjeti.
Mislim da ti to ima veze STA ti je prvi put ka i meni i onda sve proučavamo i od toga i mucnine i glavobolje a mozda se varam nemam pojma🙃🙃
Slažem se ,a sta je najgore ja radim u ljekarni ali sada imam 100 pitanja oko ovoga.🤔
Vracaju mi 5. dan, 8 oplodjenih ... juhuuu

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Vracaju mi 5. dan, 8 oplodjenih … juhuuu
Super bas mi je drago znaci bit Ce i smrzlića

Nadam se 💪

*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav curke evo i mene tu k vama 🙄
Ja sam jos uvijek u procesu inseminacija
To je IVF + ICSI
Nisam sigurna da znam pa se pitam sta je ICSI?
Vidim i da vas je puno u privatno! Sto je presudilo, jeste prije toga bile u bolnici? Znam da se novci za ovakve stvari uvijek nadu al sad mi sad jako puno zvuci tih 20 000 kn... mozda zato sto sam kratko u ovome...

Truskawka kako je prosa transfer?
Super evo bas sam na putu doma. Rekli mi nek danas odlezim do kraja i od sutra laganini normalan zivot sto vise biti u nekim drugim temama. Ne se ubijat i razmisljati o tome. Znaci lagane setnjice, kavice, razgovori itd..preporucili su mi i da odem na posao, ali ja ne radim trenutno pa ne mogu na posao zato sam si posudila knjigice da citam. Muzek mi bu pravil drustvo i zabavljal me jos par dana onda putuje i onda cu se nekako sama zabavljati.. nadam se da ce mi brzo proci tih 12 dana do bete

❤N i V💙
Pozdrav curke evo i mene tu k vama 🙄
Ja sam jos uvijek u procesu inseminacijaTo je IVF + ICSI
Nisam sigurna da znam pa se pitam sta je ICSI?
Vidim i da vas je puno u privatno! Sto je presudilo, jeste prije toga bile u bolnici? Znam da se novci za ovakve stvari uvijek nadu al sad mi sad jako puno zvuci tih 20 000 kn… mozda zato sto sam kratko u ovome…
Mi smo prosli 4 neuspjela postupka premo hzzo.. tako da nismo imali izbora.

*2021. Stigao 💙👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji