Vracaju mi 5. dan, 8 oplodjenih … juhuuu
Super bas mi je drago znaci bit Ce i smrzlića
Nadam se 💪
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav curke evo i mene tu k vama 🙄
Ja sam jos uvijek u procesu inseminacija
To je IVF + ICSI
Nisam sigurna da znam pa se pitam sta je ICSI?
Vidim i da vas je puno u privatno! Sto je presudilo, jeste prije toga bile u bolnici? Znam da se novci za ovakve stvari uvijek nadu al sad mi sad jako puno zvuci tih 20 000 kn... mozda zato sto sam kratko u ovome...
Truskawka kako je prosa transfer?
Super evo bas sam na putu doma. Rekli mi nek danas odlezim do kraja i od sutra laganini normalan zivot sto vise biti u nekim drugim temama. Ne se ubijat i razmisljati o tome. Znaci lagane setnjice, kavice, razgovori itd..preporucili su mi i da odem na posao, ali ja ne radim trenutno pa ne mogu na posao zato sam si posudila knjigice da citam. Muzek mi bu pravil drustvo i zabavljal me jos par dana onda putuje i onda cu se nekako sama zabavljati.. nadam se da ce mi brzo proci tih 12 dana do bete
❤N i V💙
Pozdrav curke evo i mene tu k vama 🙄
Ja sam jos uvijek u procesu inseminacijaTo je IVF + ICSI
Nisam sigurna da znam pa se pitam sta je ICSI?
Vidim i da vas je puno u privatno! Sto je presudilo, jeste prije toga bile u bolnici? Znam da se novci za ovakve stvari uvijek nadu al sad mi sad jako puno zvuci tih 20 000 kn… mozda zato sto sam kratko u ovome…
Mi smo prosli 4 neuspjela postupka premo hzzo.. tako da nismo imali izbora.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Mi imamo zamrznutu spermu ograničenu količinu pa nismo htjeli riskirati
Da, jasno mi je. Dobro sam onda i mislila, tko zna gdje ce nas put zavrsiti?! Ne mogu rec da sam na pocetku jer smo prosli 5 inseminacija ali relativno kratko kad citam sva vasa iskustva i price....
Sortiraj odgovore
Najstariji