Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    19. Ožujak 2018. 15:46

Srećica@

Cure koje se pikate jel osjetite što tipa probadanje u jajnicima,mučnina i ostalo. Tko vam je dao štopericu,same ili ste isle negdje?

Ako je štoperica koja ide u debelo meso tj u guzu poput Brevacita onda ti je bolje otici na hitnu bilo koju i reci tamo sestri da te piknu da ne bi slucajno pogodila zivac. U slucaju da je stoperica Orvitrelle onda si ju mozes i sama dati ali na suprotnu stranu od one na koju si si dala hormone u stomak

malimaj
    19. Ožujak 2018. 15:48

truskawka

Tencii

Super, jesu ti vratili obje?

Jesu. Obje su tu

Cuvaj mrvice i uzivaj u druzenju s muzem.

Srećica@
    19. Ožujak 2018. 15:58

malimaj

Srećica@

Cure koje se pikate jel osjetite što tipa probadanje u jajnicima,mučnina i ostalo. Tko vam je dao štopericu,same ili ste isle negdje?

Ako je štoperica koja ide u debelo meso tj u guzu poput Brevacita onda ti je bolje otici na hitnu bilo koju i reci tamo sestri da te piknu da ne bi slucajno pogodila zivac. U slucaju da je stoperica Orvitrelle onda si ju mozes i sama dati ali na suprotnu stranu od one na koju si si dala hormone u stomak

Pregnyl je štoperica. Ali prekosutra idem na prvi uzv da vidimo jel se ima uopce sta za izvaditi🤔

• Suncica135
    19. Ožujak 2018. 16:21

Wonderland19

Da, jasno mi je. Dobro sam onda i mislila, tko zna gdje ce nas put zavrsiti?! Ne mogu rec da sam na pocetku jer smo prosli 5 inseminacija ali relativno kratko kad citam sva vasa iskustva i price….

Ja sam imala kratak put do IVF-a. Moji roditelji su se 4 godine mučili s neplodnosti, a meni su s 19 godina dijagnosticirali PCOS i anovulacijske cikluse. Kad sam još prošle godine saznala da imam endometriozu i da mi muž ima loš spermiogram odmah sam otišla u Cita i počela sa insemenacijama. Imam samo 2 neuspjele insemenacije iza sebe i treću nisam ni htjela raditi već sam odmah dogovorila ciklus za IVF. Skupljala sam novce zadnje 3 godine jer sam slutila što mi se sprema. Ponekad je bolje ranije krenuti u to nego kasnije emocionalno i financijski iscrpljen prolaziti kroz ovo sve. Vjerujem da sam za sebe doniela pravu odluku

truskawka
    19. Ožujak 2018. 16:53

malimaj

truskawka

Tencii

Super, jesu ti vratili obje?

Jesu. Obje su tu

Cuvaj mrvice i uzivaj u druzenju s muzem.

Hvala ti. Cuvat cu ih ko oko u glavi. 

❤N i V💙

• Kengurica
    19. Ožujak 2018. 17:35

Wonderland, ja mislim da su 4 inseminacije pokrivene HZZO-om tako da su ti vjerojatno progledali jednu kroz prate, ali iskreno precudno mi da te netko salje na 5 inseminacija. 

malimaj
    19. Ožujak 2018. 17:46

Srećica@

malimaj

Srećica@

Pregnyl je štoperica. Ali prekosutra idem na prvi uzv da vidimo jel se ima uopce sta za izvaditi🤔

Za nju ti stbarno ne znam. Ali ako ju vec imas kod sebe onda se sigurno pikas u trbuh. Ali za svaki slucaj provjeri s doktorom. Bude te na kraju i iznenadio broj.😉 samo pozitivne misli😄 obavezno nam javi

• Suncica135
    19. Ožujak 2018. 17:48

Dobre vijesti! Danas sam bila na prvom UZV i super sam reagirala...kaze doktor da će bit oko 15 folikula o vjerojatno će aspiracija bit u subotu ili nedjelju. Nastavljam s 150 jedinica Gonal F+ Cetrotide. Sljedeći UZV za 2 dana. Jedino mi je rekao da imam rizik od hipersimulacije, ali vjerujem da će sve bit ok.

• Wonderland19
    19. Ožujak 2018. 17:51

Suncica135

Ponekad je bolje ranije krenuti u to nego kasnije emocionalno i financijski iscrpljen prolaziti kroz ovo sve. Vjerujem da sam za sebe doniela pravu odluku

Naravno, i ja bi sa ovom pameti i iskustvom krenula ranije... svaka odluka je dobro jer je tvoja 😉  

Kengurica

Wonderland, ja mislim da su 4 inseminacije pokrivene HZZO-om tako da su ti vjerojatno progledali jednu kroz prate, ali iskreno precudno mi da te netko salje na 5 inseminacija.

U 4.je doslo do trudnoce! Al na zalost prokrvarila u 6tjednu... tako da su htjeli jos jedno jer je ovo za njih bio "odlican" rezultat...

• Wonderland19
    19. Ožujak 2018. 17:54

Suncica 135 odlicno i sretno! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.