Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.
U koje vi klinike idete,kod kojeg doktora ste?
Dobro došla!
Ja sam si također upravo dala 3. injekciju Gonala, isto prvi IVF/ICSI. Mene je isto jučer bockalo u jajnicima i nadam se lijepom broju zdravih jajnih stanica ako Bog da. Želim ti puno sreće i lijepu betu na kraju postupka!
Eto prolazimo kroz ovo istovremeno!
Ja sam ti u Cita kod dr. Poljaka. Ti?
I ja sam u Cita u Poljaka
Super! Onda imam par pitanja ako si već prošla IVF. Npr. Kako izgleda kod njih aspiracija? Malo me strah jer znam da Poljak ima grubu ruku iako je za sve ostalo genijalac.
U kojoj si fazi postupka?
Želim ti puno sreće!
Suncica 135 koju imas terapiju dalje? Ja Gonal+Cetrotide+Pregnyl
Zasada sam samo na injekcijama Gonal F 150 jedinica. Tek ću u ponedjeljak nakon prvog ultrazvuka znat dalje. Inače imam dobru jajnu rezervu i PCOS pa mi daje manje doze
Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.
Dobro došla!
Ja sam si također upravo dala 3. injekciju Gonala, isto prvi IVF/ICSI. Mene je isto jučer bockalo u jajnicima i nadam se lijepom broju zdravih jajnih stanica ako Bog da. Želim ti puno sreće i lijepu betu na kraju postupka!
Super! Onda imam par pitanja ako si već prošla IVF. Npr. Kako izgleda kod njih aspiracija? Malo me strah jer znam da Poljak ima grubu ruku iako je za sve ostalo genijalac.
Želim ti puno sreće!
I ja sam u Poljaka po prvi puta prosla sve sad sam na vađenju bete u ponediljak.
Inace ja sam alergična na anesteziju i na lijekove tako da je mene bolilo, ali izdržljivo. Mogu usporedit kao kad ti dode menga pa imas grčeve. Viruj mi nije strasno.
Truskawka koje si lijekove trosila? Klomifen, femara mozda? Koja si ustanova?
Dobro došla!
Želim ti puno sreće!
Ja sam ti jucer imala aspiraciju ali pod opcom anestezijom jer sam imala puno jajnih stanica... izvukli su 22 tako da ne znam...ali ne krvarim puno odnosno tockica mi bude tako da je vjerojatno bia njezan..ovo mi je prvi ivf a STA se tice Poljaka ja i muz ga zovemo dr.House 😂😂.U kojoj si ti fazi?
Evo i mene..jucer sam bila na punkciji i truskawka citam kako si i ti pa sam se morala javit…kako si jel' te boli dole.mene boli kad hodam i pritisak mi je ogroman..strah me hiperstimulacije jer su mi izvadili 22 stanice
22 stanice ili 22 folikula? Kako god lijepi broj. Nadam se da nije jako boljelo. Drzim fige. 😘
Imala sam opcu anesteziju tako da je nista nisam razumila hahaha zvali su me danas i rekli da se oplodilo 11 al da je jos rano za prognoze i da Ce najvjerojatnije transfer biti nakon pet dana
Znaci da ce biti i malih pingvina. Super brojcica🐧🐧🐧🐧
U ja se nadam😘😘
Dobro došla!
Želim ti puno sreće!
I ja sam u Poljaka po prvi puta prosla sve sad sam na vađenju bete u ponediljak.
Inace ja sam alergična na anesteziju i na lijekove tako da je mene bolilo, ali izdržljivo. Mogu usporedit kao kad ti dode menga pa imas grčeve. Viruj mi nije strasno.
Koje ti je lijekove dao poslje punkcije?meni je zlo od njih,pijem Eutirox,utrogestanx2,estrogen,bromergo,Prenetas,
andol 100 i zeljezo
Dobro došla!
Želim ti puno sreće!
Ja sam ti jucer imala aspiraciju ali pod opcom anestezijom jer sam imala puno jajnih stanica… izvukli su 22 tako da ne znam…ali ne krvarim puno odnosno tockica mi bude tako da je vjerojatno bia njezan..ovo mi je prvi ivf a STA se tice Poljaka ja i muz ga zovemo dr.House 😂😂.U kojoj si ti fazi?
Svaka čast, 22 jajne stanice! Ja ću pucati od sreće ako bude oko 10. Nadam se da će se lijepo oploditi i dijeliti. Meni je ovo 3. dan bockanja s Gonal F. Vjerojatno mi je aspiracija iduću nedjelju jer imam uvijek ranu ovulaciju uz simulaciju.
Šta si sve uzimala kao simulaciju i kolika doza? Sigurno imaš odličan AMH čim si dobila toliki broj jajnih stanica.
Još jednom čestitam i da vidiš ubrzo troznamenkastu beru.
Bila sam napisala komentar al vidim da nije prosa.amh mi je 70.1 znaci visok al nemam PCOS bar Poljak nije to rekao.prvo sam primila Rekovelle inekcije 7ml pa cetrodite pa stoperica (decopep).dan prije punkcije sam pocela pit bromegon koji je ocajan glavobolja mucnine...te Rekovelle nisam cula nikoga da ih spominje to je kao nesto novo...poslije punkcije milion tableta bromegon Eutirox Andol estrofem utrogestanx2 zeljezo....strah me jedino hiperstimulacije ..koliki je tebi amh
Meni je AMH bio 64.01 prije 6 mjeseci i Poljak mi je rekao da se ne slaže s tim (na ultrazvuku da ima manje) pa sam opet vadila i bio mi je 34.14. Kad sam mu dala taj nalaz opet je zakolutao očima da se ni sa tim ne slaže pa tko će znati. Svaki put sam AMH vadila privatno u Analize ili LabPlus. Ne znam kako je moguće takvo odstupanje. Ja sam čudan slučaj, čas imam PCOS pa mi se smanji pa opet vrati
Sortiraj odgovore
Najstariji