Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuella
    17. Ožujak 2018. 13:42

Suncica135

Srećica@

Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.
    U koje vi klinike idete,kod kojeg doktora ste?

Dobro došla!
    Ja sam si također upravo dala 3. injekciju Gonala, isto prvi IVF/ICSI. Mene je isto jučer bockalo u jajnicima i nadam se lijepom broju zdravih jajnih stanica ako Bog da. Želim ti puno sreće i lijepu betu na kraju postupka!
    Eto prolazimo kroz ovo istovremeno!
    Ja sam ti u Cita kod dr. Poljaka. Ti?

I ja sam u Cita u Poljaka

• IvanaB
    17. Ožujak 2018. 13:43

Drage moje eto da i ja prijavim svoju situaciju...danas izvađene 4 js 😊 a u ponedjeljak ce mi javiti kakva je situacija i kada se vracaju u moju bušu😊😊😊 
    Ugl...ja sam u Beta plus poliklinici i bila sam u blago stimuliranom postupku. Nisam imala nikakvih nuspojava na terapiju (Clomifen 5 dana po 2 tabletice i Menopur 3 dana po 150 mml)
    Za sada sve super, pa si mislim kako bi bilo ok da tako i ostane...❤😇
    I da, meni danas rekli da za dva tjedna radim test...hm...nisu spominjali nikakvo vađenje bete 🤔

• hope1234
    17. Ožujak 2018. 13:46

IvanaB

Drage moje eto da i ja prijavim svoju situaciju…danas izvađene 4 js 😊 a u ponedjeljak ce mi javiti kakva je situacija i kada se vracaju u moju bušu😊😊😊
    Ugl…ja sam u Beta plus poliklinici i bila sam u blago stimuliranom postupku. Nisam imala nikakvih nuspojava na terapiju (Clomifen 5 dana po 2 tabletice i Menopur 3 dana po 150 mml)
    Za sada sve super, pa si mislim kako bi bilo ok da tako i ostane…❤😇
    I da, meni danas rekli da za dva tjedna radim test…hm…nisu spominjali nikakvo vađenje bete 🤔

Vađenje bete,najpouzdanije...testovi nisu baš učinkoviti- ne uvijek

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• IvanaB
    17. Ožujak 2018. 13:48

hope1234

IvanaB

Drage moje eto da i ja prijavim svoju situaciju…danas izvađene 4 js 😊 a u ponedjeljak ce mi javiti kakva je situacija i kada se vracaju u moju bušu😊😊😊
    Ugl…ja sam u Beta plus poliklinici i bila sam u blago stimuliranom postupku. Nisam imala nikakvih nuspojava na terapiju (Clomifen 5 dana po 2 tabletice i Menopur 3 dana po 150 mml)
    Za sada sve super, pa si mislim kako bi bilo ok da tako i ostane…❤😇
    I da, meni danas rekli da za dva tjedna radim test…hm…nisu spominjali nikakvo vađenje bete 🤔

Vađenje bete,najpouzdanije…testovi nisu baš učinkoviti- ne uvijek

Da, pa tako sam si i ja mislila...koliko vidim na forumima, zene znaju imati i pozitivan test pa nista, ali i negativan test pa im Beta pokaze trudnocu 😊

du1988
    17. Ožujak 2018. 13:58

IvanaB, najbolje beta! U konacnici je najbitnije da se pravilno duplira-kod mene je bio pozitivan test, na kraju se beta nije pravilno duplirala i zavrsilo je kao biokemijska. Ne zelim nikoga plasiti, ali eto to je bilo moje prvo iskustvo!

url=https://lilypie.com]

Srećica@
    17. Ožujak 2018. 14:02

Suncica135

Srećica@

Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.
    U koje vi klinike idete,kod kojeg doktora ste?

Dobro došla!
    Ja sam si također upravo dala 3. injekciju Gonala, isto prvi IVF/ICSI. Mene je isto jučer bockalo u jajnicima i nadam se lijepom broju zdravih jajnih stanica ako Bog da. Želim ti puno sreće i lijepu betu na kraju postupka!
    Eto prolazimo kroz ovo istovremeno!
    Ja sam ti u Cita kod dr. Poljaka. Ti?

Ja sam u Repromedu kod dr.Radončića. Pitala sam ga danas jel uredu to probadanje rekao je da je+jos menga traje pa malo i od toga..22.idem na prvi uzv.
    I ja tebi želim sreću mislim da je to najbitnije 

Srećica@
    17. Ožujak 2018. 14:05

Suncica 135 koju imas terapiju dalje? Ja Gonal+Cetrotide+Pregnyl

• IvanaB
    17. Ožujak 2018. 14:40

du1988

IvanaB, najbolje beta! U konacnici je najbitnije da se pravilno duplira-kod mene je bio pozitivan test, na kraju se beta nije pravilno duplirala i zavrsilo je kao biokemijska. Ne zelim nikoga plasiti, ali eto to je bilo moje prvo iskustvo!

Joj da, ti si stvarno prosla jedno jako lose iskustvo 😓 od veselja da si trudna, do tuge jer je biokemijska 😓 
    Ma definitivno cu raditi Betu...necu se igrati s testovima...ok, test je dobar da si malo olaksamo cekanje, no bez Bete ne vjerujem da bi iti jedna bila sigurna u trudnocu 😊

du1988
    17. Ožujak 2018. 14:46

Ma da se razumijemo-ja cu i nakon iduceg transfera opet raditi test  samo kazem da necu odahnuti dok ne vidim da se brojcice dupliraju!

url=https://lilypie.com]

malimaj
    17. Ožujak 2018. 14:59

Manuella

malimaj

Manuella

Evo i mene..jucer sam bila na punkciji i truskawka citam kako si i ti pa sam se morala javit…kako si jel' te boli dole.mene boli kad hodam i pritisak mi je ogroman..strah me hiperstimulacije jer su mi izvadili 22 stanice

22 stanice ili 22 folikula? Kako god lijepi broj. Nadam se da nije jako boljelo. Drzim fige. 😘

Imala sam opcu anesteziju tako da je nista nisam razumila hahaha zvali su me danas i rekli da se oplodilo 11 al da je jos rano za prognoze i da Ce najvjerojatnije transfer biti nakon pet dana

Znaci da ce biti i malih pingvina. Super brojcica🐧🐧🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.