Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    17. Ožujak 2018. 11:42

Bok cure evo ja dns bila na punkciji dobili 9 jajnih stanica ja prezadovoljna.Sad cekamo da vidimo kak ce se oploditii i nadamo se transferuuu

du1988
    17. Ožujak 2018. 11:51

Vidim puno novih cura, ne veseli me to, ali me vesele sve pozitivne vibre koje si saljemo  sretno svima s oplodnjom, transferima i postupcima! Beba1, kakva je situacija?

url=https://lilypie.com]

du1988
    17. Ožujak 2018. 11:52

Beba1, sad vidim da ces sutra cuti kako su se oplodile! Javi cim saznas :)

url=https://lilypie.com]

En@
    17. Ožujak 2018. 12:19

Hocu hocu i ja jedva cekam....

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Manuella
    17. Ožujak 2018. 12:20

Takodjer svima puno sreće triba snage i strpljenja puno..nekako ste mi sve u srcu i mislima😘😘

Srećica@
    17. Ožujak 2018. 12:53

Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.
    U koje vi klinike idete,kod kojeg doktora ste?

malimaj
    17. Ožujak 2018. 13:35

Srećica@

Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.

Pikanje tj vise osjecaj pulsiranja u jajniku ti je normalna reakcija na stimulaciju. Ali ako se pojavi i osjecaj boli javi se doktoru da nebi doslo do hiperstimulacije. 

malimaj
    17. Ožujak 2018. 13:37

Manuella

Evo i mene..jucer sam bila na punkciji i truskawka citam kako si i ti pa sam se morala javit…kako si jel' te boli dole.mene boli kad hodam i pritisak mi je ogroman..strah me hiperstimulacije jer su mi izvadili 22 stanice

22 stanice ili 22 folikula? Kako god lijepi broj. Nadam se da nije jako boljelo. Drzim fige. 😘

• Suncica135
    17. Ožujak 2018. 13:39

Srećica@

Dobro došla!
    Ja sam si također upravo dala 3. injekciju Gonala, isto prvi IVF/ICSI. Mene je isto jučer bockalo u jajnicima i nadam se lijepom broju zdravih jajnih stanica ako Bog da. Želim ti puno sreće i lijepu betu na kraju postupka!
    Eto prolazimo kroz ovo istovremeno!
    Ja sam ti u Cita kod dr. Poljaka. Ti?

• Manuella
    17. Ožujak 2018. 13:40

malimaj

Manuella

Evo i mene..jucer sam bila na punkciji i truskawka citam kako si i ti pa sam se morala javit…kako si jel' te boli dole.mene boli kad hodam i pritisak mi je ogroman..strah me hiperstimulacije jer su mi izvadili 22 stanice

22 stanice ili 22 folikula? Kako god lijepi broj. Nadam se da nije jako boljelo. Drzim fige. 😘

Imala sam opcu anesteziju tako da je nista nisam razumila hahaha zvali su me danas i rekli da se oplodilo 11 al da je jos rano za prognoze i da Ce najvjerojatnije transfer biti nakon pet dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.