Konačno je sve počelo! Danas sam si dala prvu injekciju i moram priznati da mi to stvarno ne predstavlja problem. Sad nestrpljivo čekam prvi ultrazvuk. Zanima me samo ima li koja cura da ima endometriom na jajniku i kakve su kvalitete bile jajne stanice dobivene iz tog jajnika?
Ja naime imam endometriom od 2.5 cm na lijevom jajniku koji mi uvijek više reagira na simulaciju od desnog ali se bojim kako taj endometriom utječe na kvalitetu jajnih stanica.
Suncica ja sam imala endometriozu na lijevom jajniku 4,5cm i isla operirati prije 2 godine. Uspjeli su mi spasiti dio jajnika i nakon toga sam imala biokemijsku (valjda bilo prerano nakon operacije) ugl od onda nista i kad sam prosle god isla na redovnu kontrolu otkrili su mi policisticne na desnom jajniku..tad sam odlucila na insemenaciju i tokom pripreme za istu dr mi je rekao da imam previse zrelih folikula (predobro sam reagirala na ljekove) i da ili cemo odustati od insemenacije ili idemo na ivf. I tako odlucili ici na ivf i jucer bila na aspiraciji. Od 7 dobrih folikula dobili smo 3 jajasca koja su sad u postupku oplodnje i cekam da mi jave kako napreduju i kad ce biti transfer. Zelim ti svu srecu kao i svim trudilicama da sto prije imate svoje male bebice u trbuscicu.

❤N i V💙
Eto ja o vuku a vuk me zove ;) kaze da smo dobili jako lijepe dvije oplodene stanice i u pon idem na transfer. On cvrsto vjeruje da ce se primiti odmah tako da iz njegovih usta u Bozje usi. :)) ajme kako mi je uljepsao dan i vikend i sve :)) pusa svim trudilicama i trudnicama

❤N i V💙
Evo i mene..jucer sam bila na punkciji i truskawka citam kako si i ti pa sam se morala javit...kako si jel' te boli dole.mene boli kad hodam i pritisak mi je ogroman..strah me hiperstimulacije jer su mi izvadili 22 stanice

Bok cure evo ja dns bila na punkciji dobili 9 jajnih stanica ja prezadovoljna.Sad cekamo da vidimo kak ce se oploditii i nadamo se transferuuu
Vidim puno novih cura, ne veseli me to, ali me vesele sve pozitivne vibre koje si saljemo sretno svima s oplodnjom, transferima i postupcima! Beba1, kakva je situacija?

url=https://lilypie.com]
Beba1, sad vidim da ces sutra cuti kako su se oplodile! Javi cim saznas :)

url=https://lilypie.com]
Hocu hocu i ja jedva cekam....
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Takodjer svima puno sreće triba snage i strpljenja puno..nekako ste mi sve u srcu i mislima😘😘

Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.
U koje vi klinike idete,kod kojeg doktora ste?
Bok curke. Evo i ja sam nova. Danas ce mi biti treća injekcija Gonala,prvi IVF. Ujutro sam primjetila jako pikanje oko jajnika i u trbuhu pa to pripisujem njemu.
U koje vi klinike idete,kod kojeg doktora ste?
Pikanje tj vise osjecaj pulsiranja u jajniku ti je normalna reakcija na stimulaciju. Ali ako se pojavi i osjecaj boli javi se doktoru da nebi doslo do hiperstimulacije.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji