Snjezana, ali oplodile su se. Kad ces znati da li se normalno dijele? Malo mi je tesko shvatiti tvoj post jer mi fali malo točki u rečenici. Jesi u Vuk Vrhovcu?
Molim vas pomoc…Zanima me umjetna oplodnja za Osijek?ima li tko iskustva….naime trebala bi uskoro krenuti…cula sam da su prve 3 besplatne dali to vrijedi samo za grad u kojem zivis ili imate mozda neke preporuke ako se moze dalje?toliko se bojim nekako za osijek jer nisam nista cula za ovdje…
Bubi, na potpomognutu oplodnju preko hzzo-a svatko ima pravo ( do 42-e godine) na šest postupaka, od toga 2 prirodna dakle bez stimulacije tj.lijekova (eventalno klomifen) i 4 stimulirana postupka. Za Osijek ne znam ja nisam baš nešto pozitivno čula pa sam u Zagrebu iako mi je Osijek bliži… Sigurno će se javiti netko sa iskustvom iz Osijeka, iako smo većinom sve u Zagrebu… Sretno
I da, ti imaš pravo birati kliniku u koju zeliš ići, ne moraš ići u Osijek samo zato ako tamo zivis, jedini eventualni problem može biti da ne dobiješ putne troškove za Zagreb, no i to ovisi o ginekologu, ja sam ih uvijek dobila unatoč tome što mi je Osijek blizi.
waiting, na koji način si ih uspjela dobiti? ja sam isto nastojala preko ginekologice i još opreko nekih dobiti putne za zagreb ali rekli su mi da nema šanse. Jedino mi je za split pokriveno
Slažem se s Waithing da ovisi o ginekologu. Ja sam recimo iz Zadra a dobila sam sve pokriveno za Zagreb iako mi je Split bliži.
url=https://lilypie.com]
Snjezana, ali oplodile su se. Kad ces znati da li se normalno dijele? Malo mi je tesko shvatiti tvoj post jer mi fali malo točki u rečenici. Jesi u Vuk Vrhovcu?
Da ali drugi dan to po njima odnosno ona mlada biologica kaze da je po njihovim pravilima nije dobro ako se u odredenom vremenu ne dijele neznam zasto ...napisala sam da se igraju malo bezobzira na los spermiogram pa je rekla drugi put icsi znaci nije bilo transfera.....da na vuk vrhovcu sam....
Da ali drugi dan to po njima odnosno ona mlada biologica kaze da je po njihovim pravilima nije dobro ako se u odredenom vremenu ne dijele neznam zasto …napisala sam da se igraju malo bezobzira na los spermiogram pa je rekla drugi put icsi znaci nije bilo transfera…..da na vuk vrhovcu sam….
Vjeruj ta mlada biologica bolje da ti icsi nije ni radila, to je vrlo delikvatan i osjetljiv posao, nama je od 7 stanica icsi-jem samo jedna oplođena a muzev spermiogram odličan, drugi postupak od 12 stanica običan ivf 5 blastica...zao mi je sto su i prvi put radili icsi možda bi se više oplodilo ivf-om , što mi je i bio slučaj u drugom stimuliranom...
waithing
Da ali drugi dan to po njima odnosno ona mlada biologica kaze da je po njihovim pravilima nije dobro ako se u odredenom vremenu ne dijele neznam zasto …napisala sam da se igraju malo bezobzira na los spermiogram pa je rekla drugi put icsi znaci nije bilo transfera…..da na vuk vrhovcu sam….
Vjeruj ta mlada biologica bolje da ti icsi nije ni radila, to je vrlo delikvatan i osjetljiv posao, nama je od 7 stanica icsi-jem samo jedna oplođena a muzev spermiogram odličan, drugi postupak od 12 stanica običan ivf 5 blastica…zao mi je sto su i prvi put radili icsi možda bi se više oplodilo ivf-om , što mi je i bio slučaj u drugom stimuliranom…
Vjeruj ta mlada biologica bolje da ti icsi nije ni radila, to je vrlo delikvatan i osjetljiv posao, nama je od 7 stanica icsi-jem samo jedna oplođena a muzev spermiogram odličan, drugi postupak od 12 stanica običan ivf 5 blastica…zao mi je sto su i prvi put radili icsi možda bi se više oplodilo ivf-om , što mi je i bio slučaj u drugom stimuliranom…
Snjezana koliko sam shvatila 4 su ti se oplodile..a to sto su one stale u razvoju nije nitko kriv,ocito nisu bili kvalitetni embriji..zao mi je..sve sam ja to prosla cak pet puta a muzev spermiogram je dobar i kod nas je samo jajovod problem koji za ivf/icsi nije ni bitan..
Puno toga se mora poklopiti...
waithing
Evo mene 8dnt 5dan je bio transfer dvije blastice. Prvi tjedan cekanja mi je super brzo prosao i nekak sam se okupirala drugim stvarima i nisam previse mislila na postupak. Uff al od danas druga prica, ne znam ni sama sto od simptoma imam ili nemam. Osluskujem se kao tempirana bomba i pokusavam se sjetit jel tako bilo i prosli put ili tjesim samu sebe uuu ovo je nesto novo sad ce garant uspjet 😂 nego kako ostale cekalice bete provode vrijeme 😊
Snjezana koliko sam shvatila 4 su ti se oplodile..a to sto su one stale u razvoju nije nitko kriv,ocito nisu bili kvalitetni embriji..zao mi je..sve sam ja to prosla cak pet puta a muzev spermiogram je dobar i kod nas je samo jajovod problem koji za ivf/icsi nije ni bitan..
Puno toga se mora poklopiti…
Nisu se opodile prvi dan vec drugi dan a po njima to nije dobro razlika je i tome samo 2 od 4 su pocele drugi dan se djeliti i to jw to nista receno samo nema transfera za vas ...
Waiting,
A zasto su ti radili icsi sa normalnim spermio???
Zato sto sam postupak prije u Vinogradskoj imala slabu oplodnju i tad su i meni u vinogr.rekli da su trebali pokusat icsi na ostalim neoplodjenim stanicama..Pa su onda ovi na VV rekli da ce radit icsi...a rezultat ispao opet koma...Mislim da za to ipak treba malo vise strucnosti od one mlade biologice na VV....ili jednostavno nisu stanice bile ne znam...No i doktor Podgajski se ljutio kad je vidio da su radili icsi na dobar spermiogram...a eto..isprobavaju valjda sta drugo reci...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji