Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    02. Veljača 2018. 16:38

Beba

S0102 mislim na tebe,jutros sam bila prijavit vjenčanje kod matičara jer dragi ne želi raditi one cirkusarije kod javnog bilježnika i onako smo mislili to obavit samo sam ja odugovlačila jer nisam nikako mogla naći lokaciju za vrtno vjenčanje,uglavnom rasplakala sam se tamo jer su bila još 2 para i obje su bile trudne i usporedjivale trbuhe😥

Ej draga. Ne opterećuj se dodatno jos i drugim ljudima.... Imat ces i ti jednom trbuh koji ce ti smetati
    🤗🤗
    Inace ja jucer imala roderoden i procurila😢😢 nista niti od ovog 6tog transfera....
    Mozda 7mi bude dobitan😊
    Si ti bila kod tine

s0102
    02. Veljača 2018. 16:39

Waihting.
    SRETNOOOOOOOOO 
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😘😘😘😘😘😘😘
    OVO JE ZADNJI
    🎉🎉🎉🎉

s0102
    02. Veljača 2018. 16:42

s0102

Waihting.SRETNOOOOOOOOO❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘OVO JE ZADNJI🎉🎉🎉🎉

WAITHING
    😂😂😂😂😂😂

02. Veljača 2018. 17:12

s0102

s0102

Waihting.SRETNOOOOOOOOO❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘OVO JE ZADNJI🎉🎉🎉🎉
    WAITHING😂😂😂😂😂😂

Hahahaha..nakon ono 2 godine tipkanja ovdje ni 'ime' ne znas napisati😂😘😘😘

waithing

• Bubi22
    02. Veljača 2018. 17:15

Hvala ti puno...a kod kojeg dr si isla u zg i kako to ide moram se narucit ili?ja pojma nemam nista....jel tebi uspjela ivf?toliko me strah nit pojma imam ista znam samo da moram.na ivf a di sta kako nist neznam...e da i klomifen meni nece ic jer ja imam zacepljen jajovod :( znaci ja imam 3 puta pravo onda jelda?

• Bubi22
    02. Veljača 2018. 17:19

Bubi22

Hvala ti puno…a kod kojeg dr si isla u zg i kako to ide moram se narucit ili?ja pojma nemam nista….jel tebi uspjela ivf?toliko me strah nit pojma imam ista znam samo da moram.na ivf a di sta kako nist neznam…e da i klomifen meni nece ic jer ja imam zacepljen jajovod :( znaci ja imam 3 puta pravo onda jelda?

Ma icu i za zg ako treba samo da mi uspije da saznam koji je dr dobar i kako ide postupak...ovdje i os bi vec iduci mj mogla ic na to kako mi dr vlahovic kaze....ali neznam bas koliko se oni potrude ovdje da to uspije :(

02. Veljača 2018. 18:11

Bubi, imaš pravo na 6 postupaka kao sto sam ti napisala  bez obzira koja je dijagnoza tj.uzrok neplodnosti, ne znam otkud ti samo tri da imaš pravo? Ja imam isti problem, ja jedan jajovod nemam drugi je začepljen. Moj primjer baš i nije dobar no ima puno cura kojima je od prve, druge uspjelo..Ja sam bila u Vinogradskoj i na Vuk Vrhovcu, ne znam što ti reći,,gdje da ideš to nisu lake odluke,,najgore je sto si svugdje kao na traci i u jednom postupku se po 2-3 liječnika izmjene (pričam za ove dvije klinike),,no mnoogima je uspjelo i tako, nakon 2godine u ovim vodama zaključujem da je najbitniji onaj faktor sreće..Ja iza sebe imam 5 postupaka, od toga sest transfera, 4 nule,  dvije trudnoće , dva spontana... još mi je ostao jedan no sada idem privatno...A sada Osijek ili Zagreb,,to ćeš ipak morati sama odlučiti, no niti u Zagrebu se ne čeka dugo, osim u Vinogradskoj, mislim da jedino oni imaju listu za lijekove, u svim ostalim bolnicama si čim skupiš nalaze u postupku, sto ti je najduže ciklus do dva...

waithing

02. Veljača 2018. 18:16

waithing

Bubi, imaš pravo na 6 postupaka kao sto sam ti napisala bez obzira koja je dijagnoza tj.uzrok neplodnosti, ne znam otkud ti samo tri da imaš pravo? Ja imam isti problem, ja jedan jajovod nemam drugi je začepljen. Moj primjer baš i nije dobar no ima puno cura kojima je od prve, druge uspjelo..Ja sam bila u Vinogradskoj i na Vuk Vrhovcu, ne znam što ti reći,,gdje da ideš to nisu lake odluke,,najgore je sto si svugdje kao na traci i u jednom postupku se po 2-3 liječnika izmjene (pričam za ove dvije klinike),,no mnoogima je uspjelo i tako, nakon 2godine u ovim vodama zaključujem da je najbitniji onaj faktor sreće..Ja iza sebe imam 5 postupaka, od toga sest transfera, 4 nule, dvije trudnoće , dva spontana… još mi je ostao jedan no sada idem privatno…A sada Osijek ili Zagreb,,to ćeš ipak morati sama odlučiti, no niti u Zagrebu se ne čeka dugo, osim u Vinogradskoj, mislim da jedino oni imaju listu za lijekove, u svim ostalim bolnicama si čim skupiš nalaze u postupku, sto ti je najduže ciklus do dva…

Kada se odlučiš u koju bolnicu želiš ići, traziš svog ginekologa uputnicu za humanu reprodukciju, nazoveš prvi dan ciklusa bolnicu, oni te naruče obično na ultrazvuk osmi dan ciklusa, pogledaju te, poneseš sve nalaze koje imaš, oni ti napišu što još moraš povaditi i već idući ciklus možeš ići u postupak..Ono što tvoj muz treba je spermiogram i bakteriološka analiza ejakulata, to on traži svog doktora uputnicu, te trebaš :papa test, briseve, spolne hormone, i oboje krvne grupe,  rh faktor i markere na hiv hepatitis i sidu,,eto te pretrage većina bolnica traži..

waithing

02. Veljača 2018. 18:24

I da Bubi, možeš ti i klomifen koristiti, samo sa drugacijom namjerom, kužim sta pitaš, nama ne vrijedi piti klomifen (kažem nama jer i ja imam problem sa začepljenim jajovodom ) i ne ići na postupak jer mi nemamo problem sa ovulacijom već sa putem do maternice..Dakle ti imaš pravo na 2 postupka prirodna..u tom prirodnom se može koristit klomifen,piti ga i onda ideš na punkciju,,transfer i sve što slijedi..imaš dakle pravo na 2 takva i 4 stimulirana postupka-u kojem se koriste injekcije...

waithing

02. Veljača 2018. 18:28

waithing

I da Bubi, možeš ti i klomifen koristiti, samo sa drugacijom namjerom, kužim sta pitaš, nama ne vrijedi piti klomifen (kažem nama jer i ja imam problem sa začepljenim jajovodom ) i ne ići na postupak jer mi nemamo problem sa ovulacijom već sa putem do maternice..Dakle ti imaš pravo na 2 postupka prirodna..u tom prirodnom se može koristit klomifen,piti ga i onda ideš na punkciju,,transfer i sve što slijedi..imaš dakle pravo na 2 takva i 4 stimulirana postupka-u kojem se koriste injekcije…

https://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014
    Preporucila bih ti da si procitas ovu brosuru kada uhvatis vremenastvarno he sve detaljno objasnjeno o ivf-u i onom sto te ceka..sretno

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.