Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    02. Veljača 2018. 18:57

s0102

Beba

S0102 mislim na tebe,jutros sam bila prijavit vjenčanje kod matičara jer dragi ne želi raditi one cirkusarije kod javnog bilježnika i onako smo mislili to obavit samo sam ja odugovlačila jer nisam nikako mogla naći lokaciju za vrtno vjenčanje,uglavnom rasplakala sam se tamo jer su bila još 2 para i obje su bile trudne i usporedjivale trbuhe😥

Ej draga. Ne opterećuj se dodatno jos i drugim ljudima…. Imat ces i ti jednom trbuh koji ce ti smetati
    🤗🤗
    Inace ja jucer imala roderoden i procurila😢😢 nista niti od ovog 6tog transfera….
    Mozda 7mi bude dobitan😊
    Si ti bila kod tine

Ma ja sam samu sebe uvjerila da niš od toga,još je i prirodan, ma ,mislim da sam spremnija na neuspjeh nego na uspjeh. A to mi je jutros sa tim curama tako došlo jer nisu ni svjesne koliko su sretne i šta sve postoji.
    Žao mi je šta nije uspjelo ,imaš još smrzlića?
    Možda si pisala ali ne sjećam se koji vi mate problem?
    Bila sam kod Tine da,moram se javit kad krene m i onda 8.dan uzv ako se nešto ne zakomplicira

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Bubi22
    02. Veljača 2018. 19:14

waithing

Bubi, imaš pravo na 6 postupaka kao sto sam ti napisala bez obzira koja je dijagnoza tj.uzrok neplodnosti, ne znam otkud ti samo tri da imaš pravo? Ja imam isti problem, ja jedan jajovod nemam drugi je začepljen. Moj primjer baš i nije dobar no ima puno cura kojima je od prve, druge uspjelo..Ja sam bila u Vinogradskoj i na Vuk Vrhovcu, ne znam što ti reći,,gdje da ideš to nisu lake odluke,,najgore je sto si svugdje kao na traci i u jednom postupku se po 2-3 liječnika izmjene (pričam za ove dvije klinike),,no mnoogima je uspjelo i tako, nakon 2godine u ovim vodama zaključujem da je najbitniji onaj faktor sreće..Ja iza sebe imam 5 postupaka, od toga sest transfera, 4 nule, dvije trudnoće , dva spontana… još mi je ostao jedan no sada idem privatno…A sada Osijek ili Zagreb,,to ćeš ipak morati sama odlučiti, no niti u Zagrebu se ne čeka dugo, osim u Vinogradskoj, mislim da jedino oni imaju listu za lijekove, u svim ostalim bolnicama si čim skupiš nalaze u postupku, sto ti je najduže ciklus do dva…

Hvala ti do neba na pomoci....volila bi ako se nekako mozemo cuti da ne tipkamo ovdje eto imamo isti problem pa mozda si uzajamno pomognemo....ja cu biti slobodna pa ovdje ti ostaviti svoj kontakt tel 0955086755 pa bi rado eto da se cujemo sutra ujutro...mogu i ja nazvati...cinis se draga osoba i bit ce lakse malo da podijelimo iskustva i pomognemo si a eto ista nam dijagnoza

s0102
    02. Veljača 2018. 23:09

Beba

s0102

Beba

S0102 mislim na tebe,jutros sam bila prijavit vjenčanje kod matičara jer dragi ne želi raditi one cirkusarije kod javnog bilježnika i onako smo mislili to obavit samo sam ja odugovlačila jer nisam nikako mogla naći lokaciju za vrtno vjenčanje,uglavnom rasplakala sam se tamo jer su bila još 2 para i obje su bile trudne i usporedjivale trbuhe😥

Ej draga. Ne opterećuj se dodatno jos i drugim ljudima…. Imat ces i ti jednom trbuh koji ce ti smetati
    🤗🤗
    Inace ja jucer imala roderoden i procurila😢😢 nista niti od ovog 6tog transfera….
    Mozda 7mi bude dobitan😊
    Si ti bila kod tine

Ma ja sam samu sebe uvjerila da niš od toga,još je i prirodan, ma ,mislim da sam spremnija na neuspjeh nego na uspjeh. A to mi je jutros sa tim curama tako došlo jer nisu ni svjesne koliko su sretne i šta sve postoji.
    Žao mi je šta nije uspjelo ,imaš još smrzlića?
    Možda si pisala ali ne sjećam se koji vi mate problem?
    Bila sam kod Tine da,moram se javit kad krene m i onda 8.dan uzv ako se nešto ne zakomplicira

Nemoj tako... Ima jako puno primjera prirodnjaka koji su uspjeli.... Pozitivno kreni.... Kad si se vec toliko namucila da do njega dodes🤗
    Nemam zmrzlica... 
    Imam još samo jedan postupak

• Nonina
    03. Veljača 2018. 09:23

Pozdrav cure. Ja bila kod dr Skvorca na prvim konz. Idemo preko hzzo. Nakon vv svidja mi se njegov pristup. Bili sigurno sat vremena unutra. Razumijem i doktore u vv jer nas je bilo sigurno 100 u cekaoni kad ja bila. Maternica je ok ali imam smanjenu rezervu pa idemo na stim. Nalazi su isto ok i od muza jedino jos nesto  moramo obavit za svaki slucaj. Moj problem su isto jajovodi tako da samo ivf dolazi u obzir. Jos jedan ultrazvuk prije m i krecemo u postupak vjerojatno u 3 mj. 
    Sretno svima koji su u postupku!

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Bubi22
    03. Veljača 2018. 13:04

Nonina

Pozdrav cure. Ja bila kod dr Skvorca na prvim konz. Idemo preko hzzo. Nakon vv svidja mi se njegov pristup. Bili sigurno sat vremena unutra. Razumijem i doktore u vv jer nas je bilo sigurno 100 u cekaoni kad ja bila. Maternica je ok ali imam smanjenu rezervu pa idemo na stim. Nalazi su isto ok i od muza jedino jos nesto moramo obavit za svaki slucaj. Moj problem su isto jajovodi tako da samo ivf dolazi u obzir. Jos jedan ultrazvuk prije m i krecemo u postupak vjerojatno u 3 mj.

Prije svega zelim ti puuuno srece i plusic...nego da pitam ako sam iz osijeka dali mozemo ovdje obavit pretrage spermiogram i ostalo sve sto treba pa onda doci na punkciju ili?

• Bubi22
    03. Veljača 2018. 13:06

Bubi22

Nonina

Pozdrav cure. Ja bila kod dr Skvorca na prvim konz. Idemo preko hzzo. Nakon vv svidja mi se njegov pristup. Bili sigurno sat vremena unutra. Razumijem i doktore u vv jer nas je bilo sigurno 100 u cekaoni kad ja bila. Maternica je ok ali imam smanjenu rezervu pa idemo na stim. Nalazi su isto ok i od muza jedino jos nesto moramo obavit za svaki slucaj. Moj problem su isto jajovodi tako da samo ivf dolazi u obzir. Jos jedan ultrazvuk prije m i krecemo u postupak vjerojatno u 3 mj.

Prije svega zelim ti puuuno srece i plusic…nego da pitam ako sam iz osijeka dali mozemo ovdje obavit pretrage spermiogram i ostalo sve sto treba pa onda doci na punkciju ili?

Posto sam iz os :( da ne moram svaki dan putovati ipak nije blizu :( a cujem da je dr jako dobar.jel se sta placa ja idem preko hzz prvi put pa nista neznam.stalno mislim da cu morat svaki dan putovat od os do tamo 

• Nonina
    03. Veljača 2018. 13:21

Bubi22

Nonina

Prije svega zelim ti puuuno srece i plusic…nego da pitam ako sam iz osijeka dali mozemo ovdje obavit pretrage spermiogram i ostalo sve sto treba pa onda doci na punkciju ili?

Sve nalaze mozete u os rijesiti koje ima doktor zapisano na stranici da treba. Ali se ide na prve konzultacije i  uzv kod njega. Ako imate sve i ako je sve ok dalje ide postupak. Prve konz i uzv su 800 kn i to placas. Ostalo je preko hzzo. E sad neznam za uzv vec u postupku dal mozete u os rijesavati  jer se ide nekad i svaki drugi dan.  Ja sam blize pa nisam o tome pitala. Al slobodno mozete nazvati i pitati sve. Sestre sve objasne a mozete i doktora trazit da razgovarate. 

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Lala26
    03. Veljača 2018. 16:47

Ejj borilice drage...danas mi je 12.-ti dan od transfera i prokrvarila sam, još prije nego sam vadila betu, koja je u ponedjeljak...u totalnoj sam komi, nisam uspjela zadržati malu mrvicu.. 

• Nonina
    03. Veljača 2018. 19:38

Lala26

Ejj borilice drage…danas mi je 12.-ti dan od transfera i prokrvarila sam, još prije nego sam vadila betu, koja je u ponedjeljak…u totalnoj sam komi, nisam uspjela zadržati malu mrvicu..

Zao mi je Lala ali samo glavu gore i idemo dalje !
    (Tvoja je mrvica a moja je bila pikica :-(  )

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

m.girl6
    03. Veljača 2018. 22:16

Lala26

Ejj borilice drage…danas mi je 12.-ti dan od transfera i prokrvarila sam, još prije nego sam vadila betu, koja je u ponedjeljak…u totalnoj sam komi, nisam uspjela zadržati malu mrvicu..

Jako mi je žao lala26 i znam točno kako se osjećaš. Ja sam prije mjesec dana ostala bez dvije mrve, ni jedna se nije primila. Isplači se i bit će ti lakše, ne odmah, treba proći vremena.. budi hrabra i drzi se. 💜
    Jel ti to prvi postupak? 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.