Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2018. 13:39

Meni su na 17mm dali stopericu
    U nedjelju sam imala aspiraciju
    6 jajnih stanica
    Danas sam zvala svih 6 su se oplodile
    Ali 1 otpada jer ima visak kromosoma
    2 su bolje
    A 3 malo losije
    U petak je transver

du1988
    06. Veljača 2018. 13:53

Ivanasl

Meni su na 17mm dali stopericu
    U nedjelju sam imala aspiraciju
    6 jajnih stanica
    Danas sam zvala svih 6 su se oplodile
    Ali 1 otpada jer ima visak kromosoma
    2 su bolje
    A 3 malo losije
    U petak je transver

taman sam se pitala gdje si i sto je s tobom! pa to su super vijesti!! drzim fige da se lijepo ugnijezde i da bude velika beta 
    a sigurna sam da znaju sto rade, samo mi je puno zvucalo da je jedan vec na 20 mm a da se stoperica odgadja za sutra, vjv zeli da i ostali jos mrvu porastu! 

url=https://lilypie.com]

06. Veljača 2018. 14:04

Probaj se opustit sto vise, i ja sam stalno bila na iglama sta sad,kad ovo,kad ono....
    Kod mene je ciklus duzi pa su tako nekako sporo rasli i sva sam bila zaprepastena a stimulacija je bila slabija...
    Sretno i javi se kako je sve proslo 🤗

du1988
    06. Veljača 2018. 14:09

do sad sam stvarno bila max opustena, danas me malo ovo poremetilo ali treba se prepustiti, tim vise sto su provjeravali i hormone tako da je odluka sigurno ispravna. kako si se osjecala nakon aspiracije?

06. Veljača 2018. 14:31

Bas to.... sama aspiracija je prosla dobro
    Dobijes koktelcic, budna si svega si svjesna necemo se lagat i pod koktelcicem osjetis da nekaj rade al nije prebolno niti strasno cega sam se sve nacitala bas me bilo strah... poslje pocne lagano bolit ali kad sam vec dosla doma bol je bila poprilicno jaka to ocito ovisi koliko su folikula punktirali...  taj dan sam provela u krevetu samo do wc i nazad, sutra dan mi je vec bilo odlicno a danas osjetim ako duze stojim lagano probadanje ali vjeruj mi sve je izdrzivo...

du1988
    06. Veljača 2018. 14:46

ma nakon hsg-a s oba neprohodna jajovoda, ne bojim se aspiracije!  javim se kad budem znala nase brojno stanje, a ti javi  obavezno kad budeš čekalica i sretno!! 

06. Veljača 2018. 15:00

Mozeee.... navijamo za puno jajnih i sretnooo 

• Snjeska
    06. Veljača 2018. 16:08

s0102

Cure… Ja sam bila kod Lucingera i preporucila bi ga svakome… Na zalost nisam ostala trudna ali sam imala puno bolje rezultate /broj stanica i blastice/u odnosu na bolnicu-Ri
    Mana je sto nema anesteziologa… . Ali postoji mogućnost lokalne anestezije… Ja sam isla bez icega-takvo iskustvo ne bi zeljela ponoviti… Ali oni su tamo svi divni… Meni je tada grbavac radio punkciju a Lucinger me drzao za ruku… Mozda bi bilo mrvicu lakse da su se zamijenili😂😂😂😂
    Uglavnom preporuke za L…
    Nadam se da mi nece trebati ali on je moj prvi izbor…

Inace jučer sam imala transfer 2 sedmostanicna… Sada ovo veselo cekanje bete slijedi
    😂😂

Oprosti ja malo vas pratim isla bi isto kod  lucinger jer mi na vv nije uspijelo malonse igrali  sa mnom   dal si zadovoljna sa njim..

• Sandra.12
    06. Veljača 2018. 18:08

zasto odabrati umjetnu oplodnju jeli bolje to nego posvajanje?

06. Veljača 2018. 18:49

Pinky Swaggy

zasto odabrati umjetnu oplodnju jeli bolje to nego posvajanje?

Pod broj jedan, nije umjetna vec potpomognuta. Nista tu nema umjetno, vec samo uz pomoc lijecnika i  postupaka, te lijekova u nekim situacijama,  dolazi do oplodnje zenske jajne stanice i muskog spermija.

Sve cure ovdje prolaze svoju kalvariju kako bi dosle do svojih bebica, i vjerujem da su sve spremne do zadnjeg atoma snage borit se za to. Posvojenje u Hrvatskoj je skoro pa nemoguca misija, dobru volju i veliko srce na stranu, al zakon i birokracija su te koje ponekad posvojenje cine nemogucima.
    A vjerujem da svaka zena ima zelju nositi to malo srce 9 mjeseci pod svojim i donjeti ga na svijet, a ako nam je medicina to omogucila - zasto ne. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.