Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njaknjak
    06. Veljača 2018. 12:35

Nonina

njaknjak

Jeli kod tebe slucaj koji sam maloprije navela? Da se te neke stvari koje tebi trebaju ne mogu obaviti u najblizoj klinici?

Ni meni doktorica ne moze dati putni nalog za Samobor. Veli da je imala problema pasa ne smije vise. Samo za Zg mi moze jer mi je najblize.

A nista...odustajem 

du1988
    06. Veljača 2018. 13:08

Cure, danas mi je 11.dan ciklusa i bila sam na trecoj folikulometriji-sad su narasli na 16-18 mm, ima ih i po 19 i 20 mm. Endometrij je  8.9 mm. Dr.je rekla danas ili sutra štoperica pa me slala vaditi hormone (estradiol i jos nesto). Sestra me povratno zvala i rekla da ipak jos popodne dodjem na terapiju i ujutro opet uzv. Kakva su vasa iskustva? Ja sam mislila da stoperica ide vec kad su 18 mm. 

url=https://lilypie.com]

• Suncica135
    06. Veljača 2018. 13:33

Zna li netko tko je u Cita u Splitu koje se sve pretrage trebaju napraviti prije ivf-a?

06. Veljača 2018. 13:39

Meni su na 17mm dali stopericu
    U nedjelju sam imala aspiraciju
    6 jajnih stanica
    Danas sam zvala svih 6 su se oplodile
    Ali 1 otpada jer ima visak kromosoma
    2 su bolje
    A 3 malo losije
    U petak je transver

du1988
    06. Veljača 2018. 13:53

Ivanasl

Meni su na 17mm dali stopericu
    U nedjelju sam imala aspiraciju
    6 jajnih stanica
    Danas sam zvala svih 6 su se oplodile
    Ali 1 otpada jer ima visak kromosoma
    2 su bolje
    A 3 malo losije
    U petak je transver

taman sam se pitala gdje si i sto je s tobom! pa to su super vijesti!! drzim fige da se lijepo ugnijezde i da bude velika beta 
    a sigurna sam da znaju sto rade, samo mi je puno zvucalo da je jedan vec na 20 mm a da se stoperica odgadja za sutra, vjv zeli da i ostali jos mrvu porastu! 

06. Veljača 2018. 14:04

Probaj se opustit sto vise, i ja sam stalno bila na iglama sta sad,kad ovo,kad ono....
    Kod mene je ciklus duzi pa su tako nekako sporo rasli i sva sam bila zaprepastena a stimulacija je bila slabija...
    Sretno i javi se kako je sve proslo 🤗

du1988
    06. Veljača 2018. 14:09

do sad sam stvarno bila max opustena, danas me malo ovo poremetilo ali treba se prepustiti, tim vise sto su provjeravali i hormone tako da je odluka sigurno ispravna. kako si se osjecala nakon aspiracije?

06. Veljača 2018. 14:31

Bas to.... sama aspiracija je prosla dobro
    Dobijes koktelcic, budna si svega si svjesna necemo se lagat i pod koktelcicem osjetis da nekaj rade al nije prebolno niti strasno cega sam se sve nacitala bas me bilo strah... poslje pocne lagano bolit ali kad sam vec dosla doma bol je bila poprilicno jaka to ocito ovisi koliko su folikula punktirali...  taj dan sam provela u krevetu samo do wc i nazad, sutra dan mi je vec bilo odlicno a danas osjetim ako duze stojim lagano probadanje ali vjeruj mi sve je izdrzivo...

du1988
    06. Veljača 2018. 14:46

ma nakon hsg-a s oba neprohodna jajovoda, ne bojim se aspiracije!  javim se kad budem znala nase brojno stanje, a ti javi  obavezno kad budeš čekalica i sretno!! 

06. Veljača 2018. 15:00

Mozeee.... navijamo za puno jajnih i sretnooo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI