Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    07. Veljača 2018. 16:19

Za spermiogram se raspitajte priznaju li ako nije njihov, neke bolnice/klinike priznaju samo svoje pa da ne radi dva puta!

url=https://lilypie.com]

• Suncica135
    07. Veljača 2018. 16:23

du1988

Suncica135

Vidim da mi nitko ne odgovara na pitanje…Može li mi onda bilo tko (ne mora biti u Cita) odgovoriti koje sve nalaze treba napraviti prije ivf-a?

Ja sam vadila papu i briseve koji ne smiju biti stariji od godinu dana, AMH, TSH, biljege na HIV, sifilis, hepatitis A B i C (njih oboje vadite) i krvna grupa i RH faktor. Nadam se da mi nije nesto promaklo!

Hvala puno! Bar sam jedan dio toga obavila 😊

• Suncica135
    07. Veljača 2018. 16:32

du1988

Za spermiogram se raspitajte priznaju li ako nije njihov, neke bolnice/klinike priznaju samo svoje pa da ne radi dva puta!

Hvala na upozorenju. Sva sreća da su zadnja 4 spermiograma upravo iz Cita pa tu bar nećemo imati problema. Inače ne priznaju tuđe spermiograme u Cita to sam odmah doznala

• Nonina
    07. Veljača 2018. 16:56

Suncica135

du1988

Hvala na upozorenju. Sva sreća da su zadnja 4 spermiograma upravo iz Cita pa tu bar nećemo imati problema. Inače ne priznaju tuđe spermiograme u Cita to sam odmah doznala

Suncica nigdje im ne pise na stranici sto sve treba? Ja sam sve to vadila sto i du1888 ali jos i cijelu krvnu sliku i GUK  i uzv dojki za dr Skvorca. On ima na stranici napisano sto sve treba.

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    07. Veljača 2018. 16:59

Du 1988 ne 1888. Oprosti Du sto sam te malo prekrstila :-)

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

du1988
    07. Veljača 2018. 17:05

Nonina

Du 1988 ne 1888. Oprosti Du sto sam te malo prekrstila :-)

ma nema brige :D 

url=https://lilypie.com]

• Suncica135
    07. Veljača 2018. 18:23

Nonina

Suncica135

du1988

Suncica nigdje im ne pise na stranici sto sve treba? Ja sam sve to vadila sto i du1888 ali jos i cijelu krvnu sliku i GUK i uzv dojki za dr Skvorca. On ima na stranici napisano sto sve treba.

Ne piše. Inače ih baš i ne zanimaju pretrage, samo spermiogram i AMH a za ostalo me nisu ni pitali. Doktor mi je malo škrt s informacijama o cijelom protokolu prije ivf-a dok ne bude zadnji tren

• Nonina
    08. Veljača 2018. 09:58

Cure koje ste bile ili jeste kod dr. Skvorca. Kako je uzv  folikula kad pocnem s pikanjem kod njega? Svaki drugi dan ili? I dali ste isle svaki put i na vadjenje krvi? 
    Jer u vv sam uvijek isla i na vadjenje krvi kad sam bila na uzv.  
    Hvala

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

malimaj
    08. Veljača 2018. 10:08

Nonina

Cure koje ste bile ili jeste kod dr. Skvorca. Kako je uzv folikula kad pocnem s pikanjem kod njega? Svaki drugi dan ili? I dali ste isle svaki put i na vadjenje krvi?
    Hvala

Ja sam isla 6 i 9 dc. 10 dc je bila stoperica a 12 dc aspriacija. I tako oba puta. Krv nisam nikad vadila. Mislim da koliko puta ces na folikulmetriju ovisi o tebi i tvojim nalazima. Da li si bas kod dr. Skvorca ili dr. Dubovecaka?
    Sretno!

• Nonina
    08. Veljača 2018. 10:38

malimaj

Nonina

Cure koje ste bile ili jeste kod dr. Skvorca. Kako je uzv folikula kad pocnem s pikanjem kod njega? Svaki drugi dan ili? I dali ste isle svaki put i na vadjenje krvi?
    Hvala

Ja sam isla 6 i 9 dc. 10 dc je bila stoperica a 12 dc aspriacija. I tako oba puta. Krv nisam nikad vadila. Mislim da koliko puta ces na folikulmetriju ovisi o tebi i tvojim nalazima. Da li si bas kod dr. Skvorca ili dr. Dubovecaka?
    Sretno!

Konzultacije bile kod dr.Skvorca, valjda onda kod njega ostajem. I ti ili?

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.