Za spermiogram se raspitajte priznaju li ako nije njihov, neke bolnice/klinike priznaju samo svoje pa da ne radi dva puta!
url=https://lilypie.com]
Vidim da mi nitko ne odgovara na pitanje…Može li mi onda bilo tko (ne mora biti u Cita) odgovoriti koje sve nalaze treba napraviti prije ivf-a?
Ja sam vadila papu i briseve koji ne smiju biti stariji od godinu dana, AMH, TSH, biljege na HIV, sifilis, hepatitis A B i C (njih oboje vadite) i krvna grupa i RH faktor. Nadam se da mi nije nesto promaklo!
Hvala puno! Bar sam jedan dio toga obavila 😊
Za spermiogram se raspitajte priznaju li ako nije njihov, neke bolnice/klinike priznaju samo svoje pa da ne radi dva puta!
Hvala na upozorenju. Sva sreća da su zadnja 4 spermiograma upravo iz Cita pa tu bar nećemo imati problema. Inače ne priznaju tuđe spermiograme u Cita to sam odmah doznala
Hvala na upozorenju. Sva sreća da su zadnja 4 spermiograma upravo iz Cita pa tu bar nećemo imati problema. Inače ne priznaju tuđe spermiograme u Cita to sam odmah doznala
Suncica nigdje im ne pise na stranici sto sve treba? Ja sam sve to vadila sto i du1888 ali jos i cijelu krvnu sliku i GUK i uzv dojki za dr Skvorca. On ima na stranici napisano sto sve treba.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Du 1988 ne 1888. Oprosti Du sto sam te malo prekrstila :-)
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Du 1988 ne 1888. Oprosti Du sto sam te malo prekrstila :-)
ma nema brige :D
url=https://lilypie.com]
Suncica nigdje im ne pise na stranici sto sve treba? Ja sam sve to vadila sto i du1888 ali jos i cijelu krvnu sliku i GUK i uzv dojki za dr Skvorca. On ima na stranici napisano sto sve treba.
Ne piše. Inače ih baš i ne zanimaju pretrage, samo spermiogram i AMH a za ostalo me nisu ni pitali. Doktor mi je malo škrt s informacijama o cijelom protokolu prije ivf-a dok ne bude zadnji tren
Cure koje ste bile ili jeste kod dr. Skvorca. Kako je uzv folikula kad pocnem s pikanjem kod njega? Svaki drugi dan ili? I dali ste isle svaki put i na vadjenje krvi?
Jer u vv sam uvijek isla i na vadjenje krvi kad sam bila na uzv.
Hvala
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Cure koje ste bile ili jeste kod dr. Skvorca. Kako je uzv folikula kad pocnem s pikanjem kod njega? Svaki drugi dan ili? I dali ste isle svaki put i na vadjenje krvi?
Hvala
Ja sam isla 6 i 9 dc. 10 dc je bila stoperica a 12 dc aspriacija. I tako oba puta. Krv nisam nikad vadila. Mislim da koliko puta ces na folikulmetriju ovisi o tebi i tvojim nalazima. Da li si bas kod dr. Skvorca ili dr. Dubovecaka?
Sretno!
Hvala
Ja sam isla 6 i 9 dc. 10 dc je bila stoperica a 12 dc aspriacija. I tako oba puta. Krv nisam nikad vadila. Mislim da koliko puta ces na folikulmetriju ovisi o tebi i tvojim nalazima. Da li si bas kod dr. Skvorca ili dr. Dubovecaka?
Sretno!
Konzultacije bile kod dr.Skvorca, valjda onda kod njega ostajem. I ti ili?
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji