Molim vas pomoc…Zanima me umjetna oplodnja za Osijek?ima li tko iskustva….naime trebala bi uskoro krenuti…cula sam da su prve 3 besplatne dali to vrijedi samo za grad u kojem zivis ili imate mozda neke preporuke ako se moze dalje?toliko se bojim nekako za osijek jer nisam nista cula za ovdje…
Bubi, na potpomognutu oplodnju preko hzzo-a svatko ima pravo ( do 42-e godine) na šest postupaka, od toga 2 prirodna dakle bez stimulacije tj.lijekova (eventalno klomifen) i 4 stimulirana postupka. Za Osijek ne znam ja nisam baš nešto pozitivno čula pa sam u Zagrebu iako mi je Osijek bliži… Sigurno će se javiti netko sa iskustvom iz Osijeka, iako smo većinom sve u Zagrebu… Sretno
I da, ti imaš pravo birati kliniku u koju zeliš ići, ne moraš ići u Osijek samo zato ako tamo zivis, jedini eventualni problem može biti da ne dobiješ putne troškove za Zagreb, no i to ovisi o ginekologu, ja sam ih uvijek dobila unatoč tome što mi je Osijek blizi.
waiting, na koji način si ih uspjela dobiti? ja sam isto nastojala preko ginekologice i još opreko nekih dobiti putne za zagreb ali rekli su mi da nema šanse. Jedino mi je za split pokriveno
Ginekolog mi je dao onu uputnicu d1 koja mi je trajala cijeli postupak..kad kod bi tokom postupka isla u zagreb udarili bi mi pecat i na kraju postupka sam odnesla u zdravstveno..i jos sam za punkciju i transfer dobila pratnju dakle duple troskove…mislim da to uvelike ovisi o dobroj volji ginekologa…
Hocu reci dobila sam onaj d1 visekratni putni nalog kojeg sam nosila svaki put kad sam isla u Zagreb do zavrsetka postupka.
I ja sam dobila d1 uputnicu za Petrovu, jeli to taj putni nalog? i jos mi je sestra rekla dok mi je davala da ne mogu dobiti putne za zg. Sta sad da radim? Otici cu tamo i napraviti dar mar 😈 citala sam u zakonu da putne mogu dobiti iskljucivo u slucaju da te stvari koje ja moram naprqviti ne rade u najblizoj klinici, tek onda placaju za druge.
Ne ne ovo je d1 visekratni putni nalog kojeg sam dobila uz d2 uputnicu...
waithing
Ne ne ovo je d1 visekratni putni nalog kojeg sam dobila uz d2 uputnicu…
Uz d1 uptnicu(ispravak)
waithing
Sutra putujem za zg...najbolje da opet odem moliti ginekologinju ali bas mislim da nema smisla. Da je htjela mogla mi je dati putni nalog kad sam je pitala
Jeli kod tebe slucaj koji sam maloprije navela? Da se te neke stvari koje tebi trebaju ne mogu obaviti u najblizoj klinici?
Jeli kod tebe slucaj koji sam maloprije navela? Da se te neke stvari koje tebi trebaju ne mogu obaviti u najblizoj klinici?
Meni je Osijek najblize a sve sam obavljala u Zagrebu i za sve dobila putne troskove..i hormone kad sam isla vaditi...
waithing
Ni meni doktorica ne moze dati putni nalog za Samobor. Veli da je imala problema pasa ne smije vise. Samo za Zg mi moze jer mi je najblize.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Ni meni doktorica ne moze dati putni nalog za Samobor. Veli da je imala problema pasa ne smije vise. Samo za Zg mi moze jer mi je najblize.
A nista...odustajem
Cure, danas mi je 11.dan ciklusa i bila sam na trecoj folikulometriji-sad su narasli na 16-18 mm, ima ih i po 19 i 20 mm. Endometrij je 8.9 mm. Dr.je rekla danas ili sutra štoperica pa me slala vaditi hormone (estradiol i jos nesto). Sestra me povratno zvala i rekla da ipak jos popodne dodjem na terapiju i ujutro opet uzv. Kakva su vasa iskustva? Ja sam mislila da stoperica ide vec kad su 18 mm.
url=https://lilypie.com]
Zna li netko tko je u Cita u Splitu koje se sve pretrage trebaju napraviti prije ivf-a?
Sortiraj odgovore
Najstariji