Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2018. 09:16

du1988

Waithing, sretno i od mene!ja sam obavila prvi uzv jutros, 6.d.c.Endometrij 5.6 mm. Desno 4 folikula po 10 mm, lijevo 10.5, 11,12,11,11. Ovo mi je prvi postupak, blaga stimulacija. Kako vam se to cini? U nedjelju idem na sljedeci uzv.

Super je reakcija s obzirom na 150iu ovaleapa, ja sad koristim 225 istog lijeka,,a i tek ti je 6dc do punkcije stigne još koji narasti, meni je tako uvijek bilo...

waithing

• Cvjetic
    01. Veljača 2018. 12:28

Evo cure moje da vam javim,imala sam transfer iz zamrznute js...

• Nonina
    01. Veljača 2018. 18:10

Cvjetic

Evo cure moje da vam javim,imala sam transfer iz zamrznute js…

Sretno! :-)

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Kengurica
    01. Veljača 2018. 23:19

Sretno Cvjetic. Neka bude uspjesno!

mono1111
    02. Veljača 2018. 00:58

Du,
    Super !
    Cvjetic,
    Sretno !

• Cvjetic
    02. Veljača 2018. 04:31

Hvala☺

Beba
    02. Veljača 2018. 12:22

S0102 mislim na tebe,jutros sam bila prijavit vjenčanje kod matičara jer dragi ne želi raditi one cirkusarije kod javnog bilježnika i onako smo mislili to obavit samo sam ja odugovlačila jer nisam nikako mogla naći lokaciju za vrtno vjenčanje,uglavnom rasplakala sam se tamo jer su bila još 2 para i obje su bile trudne i usporedjivale trbuhe😥

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Bubi22
    02. Veljača 2018. 13:47

Molim vas pomoc...Zanima me umjetna oplodnja za Osijek?ima li tko iskustva....naime trebala bi uskoro krenuti...cula sam da su prve 3 besplatne dali to vrijedi samo za grad u kojem zivis ili imate mozda neke preporuke ako se moze dalje?toliko se bojim nekako za osijek jer nisam nista cula za ovdje...

02. Veljača 2018. 15:10

Bubi22

Molim vas pomoc…Zanima me umjetna oplodnja za Osijek?ima li tko iskustva….naime trebala bi uskoro krenuti…cula sam da su prve 3 besplatne dali to vrijedi samo za grad u kojem zivis ili imate mozda neke preporuke ako se moze dalje?toliko se bojim nekako za osijek jer nisam nista cula za ovdje…

Bubi, na potpomognutu oplodnju preko hzzo-a svatko ima pravo ( do 42-e godine) na šest postupaka, od toga 2 prirodna dakle bez stimulacije tj.lijekova (eventalno klomifen) i 4 stimulirana postupka. Za Osijek ne znam ja nisam baš nešto pozitivno čula pa sam u Zagrebu iako mi je Osijek bliži... Sigurno će se javiti netko sa iskustvom iz Osijeka, iako smo većinom sve u Zagrebu... Sretno

waithing

02. Veljača 2018. 15:13

waithing

Bubi22

Molim vas pomoc…Zanima me umjetna oplodnja za Osijek?ima li tko iskustva….naime trebala bi uskoro krenuti…cula sam da su prve 3 besplatne dali to vrijedi samo za grad u kojem zivis ili imate mozda neke preporuke ako se moze dalje?toliko se bojim nekako za osijek jer nisam nista cula za ovdje…

Bubi, na potpomognutu oplodnju preko hzzo-a svatko ima pravo ( do 42-e godine) na šest postupaka, od toga 2 prirodna dakle bez stimulacije tj.lijekova (eventalno klomifen) i 4 stimulirana postupka. Za Osijek ne znam ja nisam baš nešto pozitivno čula pa sam u Zagrebu iako mi je Osijek bliži… Sigurno će se javiti netko sa iskustvom iz Osijeka, iako smo većinom sve u Zagrebu… Sretno

I da, ti imaš pravo birati kliniku u koju zeliš ići, ne moraš ići u Osijek samo zato ako tamo zivis, jedini eventualni problem može biti da ne dobiješ putne troškove za Zagreb, no i to ovisi o ginekologu, ja sam ih uvijek dobila unatoč tome što mi je Osijek blizi.

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.