Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lala26
    04. Veljača 2018. 09:40

Da, to mi je prvi postupak...još me čekaju 4 mrvice koje su smrznuli..sutra ću vaditi betu i javiti u Zg da čujem kad mogu opet na transfer..

• Nonina
    04. Veljača 2018. 10:00

Lala26

Da, to mi je prvi postupak…još me čekaju 4 mrvice koje su smrznuli..sutra ću vaditi betu i javiti u Zg da čujem kad mogu opet na transfer..

Lala mislim da cak prvi neuspjeh najvise boli. Bar je mene. Poslije si nekako spreman na sve rezultate.  Ali najbitnije je da ne klones psihicki i ne odustanes.  Imas jos smrzlica koji te veselo cekaju . Vjeruj i sve ce biti dobro. 😁
    U  kojoj si bolnici? Mozda si napisala al nisam vidjela. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Lala26
    04. Veljača 2018. 10:15

Nonina

Lala26

Da, to mi je prvi postupak…još me čekaju 4 mrvice koje su smrznuli..sutra ću vaditi betu i javiti u Zg da čujem kad mogu opet na transfer..

Lala mislim da cak prvi neuspjeh najvise boli. Bar je mene. Poslije si nekako spreman na sve rezultate. Ali najbitnije je da ne klones psihicki i ne odustanes. Imas jos smrzlica koji te veselo cekaju . Vjeruj i sve ce biti dobro. 😁
    U kojoj si bolnici? Mozda si napisala al nisam vidjela.

U Petrovoj sam...ne gubim nadu, vjerujem da će me barem jedna od četiri mrvice prihvatiti za mamu.. 

• Vedrana03
    04. Veljača 2018. 14:15

Pozdrav cure. 
    Ovdje sam nova, čitam vas već duže vrijeme al nikako da se uključim u razgovore... 
    Trenutno sam na strogom mirovanju zbog hs, punkciju sam imala 1.2. za sada se osijećam sasvim dobro, jedino mi se malo vrti kad ustajem sa kreveta no to pripisujem stalnom ležanju...
    Zbog hs moja dr. je odlučila da transfer bude sljedeći ciklus sa smrzlićima, za koje se nadam da ih bude i da prežive odmrzavanje. U utorak idem na pregled i onda ćemo čuti koliko imamo embrija.
    Da li možda koja zna kolike su šanse sa smrzlićima? Ako je post malo predugačak ja se ispričavam.

mono1111
    04. Veljača 2018. 15:52

Josipa Horvat

Pozdrav cure.
    Ovdje sam nova, čitam vas već duže vrijeme al nikako da se uključim u razgovore…
    Trenutno sam na strogom mirovanju zbog hs, punkciju sam imala 1.2. za sada se osijećam sasvim dobro, jedino mi se malo vrti kad ustajem sa kreveta no to pripisujem stalnom ležanju…
    Zbog hs moja dr. je odlučila da transfer bude sljedeći ciklus sa smrzlićima, za koje se nadam da ih bude i da prežive odmrzavanje. U utorak idem na pregled i onda ćemo čuti koliko imamo embrija.
    Da li možda koja zna kolike su šanse sa smrzlićima? Ako je post malo predugačak ja se ispričavam.

Sanse sa smrznutim embrijima sue iste kao i u svjezem ET.
    Svaki lab vjerovatno ima neki svoj postotak prezivljavanja embrija, ali meni je receno da u 95 posto slucajeva embriji koji se odmrzavaju prezive.
    Oni koji ne prezive odmrzavanje, nisu ovako i onako dobri, te ne bi ni u maternici prezivjeli..

• njaknjak
    05. Veljača 2018. 12:23

waithing

waithing

Bubi22

Molim vas pomoc…Zanima me umjetna oplodnja za Osijek?ima li tko iskustva….naime trebala bi uskoro krenuti…cula sam da su prve 3 besplatne dali to vrijedi samo za grad u kojem zivis ili imate mozda neke preporuke ako se moze dalje?toliko se bojim nekako za osijek jer nisam nista cula za ovdje…

Bubi, na potpomognutu oplodnju preko hzzo-a svatko ima pravo ( do 42-e godine) na šest postupaka, od toga 2 prirodna dakle bez stimulacije tj.lijekova (eventalno klomifen) i 4 stimulirana postupka. Za Osijek ne znam ja nisam baš nešto pozitivno čula pa sam u Zagrebu iako mi je Osijek bliži… Sigurno će se javiti netko sa iskustvom iz Osijeka, iako smo većinom sve u Zagrebu… Sretno

I da, ti imaš pravo birati kliniku u koju zeliš ići, ne moraš ići u Osijek samo zato ako tamo zivis, jedini eventualni problem može biti da ne dobiješ putne troškove za Zagreb, no i to ovisi o ginekologu, ja sam ih uvijek dobila unatoč tome što mi je Osijek blizi.

waiting, na koji način si ih uspjela dobiti? ja sam isto nastojala preko ginekologice i još opreko nekih dobiti putne za zagreb ali rekli su mi da nema šanse. Jedino mi je za split pokriveno

05. Veljača 2018. 13:15

njaknjak

waithing

waithing

Bubi22

Molim vas pomoc…Zanima me umjetna oplodnja za Osijek?ima li tko iskustva….naime trebala bi uskoro krenuti…cula sam da su prve 3 besplatne dali to vrijedi samo za grad u kojem zivis ili imate mozda neke preporuke ako se moze dalje?toliko se bojim nekako za osijek jer nisam nista cula za ovdje…

Bubi, na potpomognutu oplodnju preko hzzo-a svatko ima pravo ( do 42-e godine) na šest postupaka, od toga 2 prirodna dakle bez stimulacije tj.lijekova (eventalno klomifen) i 4 stimulirana postupka. Za Osijek ne znam ja nisam baš nešto pozitivno čula pa sam u Zagrebu iako mi je Osijek bliži… Sigurno će se javiti netko sa iskustvom iz Osijeka, iako smo većinom sve u Zagrebu… Sretno

I da, ti imaš pravo birati kliniku u koju zeliš ići, ne moraš ići u Osijek samo zato ako tamo zivis, jedini eventualni problem može biti da ne dobiješ putne troškove za Zagreb, no i to ovisi o ginekologu, ja sam ih uvijek dobila unatoč tome što mi je Osijek blizi.

waiting, na koji način si ih uspjela dobiti? ja sam isto nastojala preko ginekologice i još opreko nekih dobiti putne za zagreb ali rekli su mi da nema šanse. Jedino mi je za split pokriveno

Ginekolog mi je dao onu uputnicu d1 koja mi je trajala cijeli postupak..kad kod bi tokom postupka  isla u zagreb udarili bi mi pecat i na kraju postupka sam odnesla u zdravstveno..i jos sam za punkciju i transfer dobila pratnju dakle duple troskove...mislim da to uvelike ovisi o dobroj volji ginekologa...

waithing

05. Veljača 2018. 13:30

waithing

njaknjak

waithing

waithing

Bubi22

Ginekolog mi je dao onu uputnicu d1 koja mi je trajala cijeli postupak..kad kod bi tokom postupka isla u zagreb udarili bi mi pecat i na kraju postupka sam odnesla u zdravstveno..i jos sam za punkciju i transfer dobila pratnju dakle duple troskove…mislim da to uvelike ovisi o dobroj volji ginekologa…

Hocu reci dobila sam onaj d1 visekratni putni nalog kojeg sam nosila svaki put kad sam isla u Zagreb do zavrsetka postupka.

waithing

• Snjeska
    05. Veljača 2018. 15:35

Pozdrav cure evo ja sam imala punkciju 6 stanica od kojih 4 zrele i nisu se opodile kad treba vec drugi dan po njima to nije dobro medutim isli su ivf bezobzira sto jw muz spermiogram losiji   tek mi je rekla da ce kao drugi put ici icsi nece vise pa sad su se igrali ide ide nejde nejde..
    Imam pitanje da li iko ide privatno i bio kod dokt lucingera i dali odgovara na mail sobzirom da ga se mora kontaktirati nekako.l.p

s0102
    05. Veljača 2018. 16:14

Snjezana Cakaric

Pozdrav cure evo ja sam imala punkciju 6 stanica od kojih 4 zrele i nisu se opodile kad treba vec drugi dan po njima to nije dobro medutim isli su ivf bezobzira sto jw muz spermiogram losiji tek mi je rekla da ce kao drugi put ici icsi nece vise pa sad su se igrali ide ide nejde nejde..
    Imam pitanje da li iko ide privatno i bio kod dokt lucingera i dali odgovara na mail sobzirom da ga se mora kontaktirati nekako.l.p

Ja sam mu poslala mail .. Javio se mislim da nije odmah.... Imas broj mobitela mozes ga nazvat ili napisati kratku poruku pa ce ti se on javiti .. On je meni super dr bez obzira što meni nije uspjelo
    SRETNOOOOOO 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.