Cure… Ja sam bila kod Lucingera i preporucila bi ga svakome… Na zalost nisam ostala trudna ali sam imala puno bolje rezultate /broj stanica i blastice/u odnosu na bolnicu-Ri
Mana je sto nema anesteziologa… . Ali postoji mogućnost lokalne anestezije… Ja sam isla bez icega-takvo iskustvo ne bi zeljela ponoviti… Ali oni su tamo svi divni… Meni je tada grbavac radio punkciju a Lucinger me drzao za ruku… Mozda bi bilo mrvicu lakse da su se zamijenili😂😂😂😂
Uglavnom preporuke za L…
Nadam se da mi nece trebati ali on je moj prvi izbor…
Inace jučer sam imala transfer 2 sedmostanicna… Sada ovo veselo cekanje bete slijedi
😂😂
Oprosti ja malo vas pratim isla bi isto kod lucinger jer mi na vv nije uspijelo malonse igrali sa mnom dal si zadovoljna sa njim..
zasto odabrati umjetnu oplodnju jeli bolje to nego posvajanje?
Pod broj jedan, nije umjetna vec potpomognuta. Nista tu nema umjetno, vec samo uz pomoc lijecnika i postupaka, te lijekova u nekim situacijama, dolazi do oplodnje zenske jajne stanice i muskog spermija.
Sve cure ovdje prolaze svoju kalvariju kako bi dosle do svojih bebica, i vjerujem da su sve spremne do zadnjeg atoma snage borit se za to. Posvojenje u Hrvatskoj je skoro pa nemoguca misija, dobru volju i veliko srce na stranu, al zakon i birokracija su te koje ponekad posvojenje cine nemogucima.
A vjerujem da svaka zena ima zelju nositi to malo srce 9 mjeseci pod svojim i donjeti ga na svijet, a ako nam je medicina to omogucila - zasto ne.
zasto odabrati umjetnu oplodnju jeli bolje to nego posvajanje?
A zasto Vas to zanima?? Ne možete se odlučiti ili??? Pa eto, čisto informativno prije ćete dobiti na lotu nego u Hrvatskoj posvojiti dijete...
waithing
A zasto odabrati zaceti seksom, a ne posvojiti? Čisto me zanima.
HAHAHAHAH, bravooo
waithing
Pa da, toliki molitelji pred bolnicama, zasto rađati djecu dok se sva bez odgovarajuće roditeljske skrbi ne posvoje..pa eto možda bi bilo bolje da odete moliti pred vrata svih birokracija koje nas koče u posvajanju, pa kad to napravite javite mi, ja ću vrlo rado posvojiti!
waithing
Ma sigurno je Pinky posvojila pa nam samo želi ukazati kako je ti lijepo ;)

Waiting,
Pa da...nema mi logike da icsi rade sa normospermiom.
Meni je embriologica rekla da kod nas svakako rade obican IVF, jer je to ipak kao " prirodna selekcija " ajmo to tako nazvati. " Zdrav spermij oplodi j.s., kod icsi oni izaberi odokativno dobar, a mozda kao i nije.
To se naravno radi kod losijeg spermiograma jer u nekim slucajevima uopce spermiji j.s.ne oplode...pa je u tom slucaju icsi sasvim ok.
Du,
Po estradiolu vide da li su folikuli zreli ili ne. Ocito kod tebe jos nisu.
Stopericu sam ja primila na folikule neke od cak 25 mm, tj.taj jedan veliki je bio, ostali su bili preko 20 neki cak 18.
Sve zavisi ! Kod mene ni jedna j.s.nije bila ni prezrela ni nezrela.
Pinky i cure,
Mislim da Pinky nije uopce ni upucena u posvajanje u Hr., jer da je, znala bi da je sansa za posvojenje zdravog djeteta jako mala, naravno, sansa postoji, ali u jako malim postocima, i to moze potrajati godinama.

Idu mi na zivce ti ljudi, koji imaju djecu, pa misle da mi koji nemamo eto bas moramo posvojit, kao valjda smo preodredeni za to ili smo losi ljudi ako to ne ucinimo...Zanima me zasto ljudi koji imaju biolosku djecu ne bi posvojili dijete, a ne solili pamet o necemu o cemu nemaju pojma.
Oprostite :-) morala sam to napisati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji