Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2018. 19:11

Pinky Swaggy

zasto odabrati umjetnu oplodnju jeli bolje to nego posvajanje?

A zasto Vas to zanima?? Ne možete se odlučiti ili??? Pa eto, čisto informativno prije ćete dobiti na lotu nego u Hrvatskoj posvojiti dijete...

waithing

• Kengurica
    06. Veljača 2018. 19:36

A zasto odabrati zaceti seksom, a ne posvojiti? Čisto me zanima.

06. Veljača 2018. 19:37

Kengurica

A zasto odabrati zaceti seksom, a ne posvojiti? Čisto me zanima.

HAHAHAHAH, bravooo

waithing

06. Veljača 2018. 19:42

Pa da, toliki molitelji pred bolnicama, zasto  rađati  djecu dok se sva bez odgovarajuće roditeljske skrbi ne posvoje..pa eto možda bi bilo bolje da odete moliti pred vrata svih birokracija koje nas koče u posvajanju, pa kad to napravite javite mi, ja ću vrlo  rado posvojiti!

waithing

• Kengurica
    06. Veljača 2018. 20:26

Ma sigurno je Pinky posvojila pa nam samo želi ukazati kako je ti lijepo ;)

mono1111
    06. Veljača 2018. 20:40

Waiting,
    Pa da...nema mi logike da icsi rade sa normospermiom.
    Meni je embriologica rekla da kod nas svakako rade obican IVF, jer je to ipak kao " prirodna selekcija " ajmo to tako nazvati. " Zdrav spermij oplodi j.s., kod icsi oni izaberi odokativno dobar, a mozda kao i nije.
    To se naravno radi kod losijeg spermiograma  jer u nekim slucajevima uopce spermiji j.s.ne oplode...pa je u tom slucaju icsi sasvim ok.
    Du,
    Po estradiolu vide da li su folikuli zreli ili ne. Ocito kod tebe jos nisu.
    Stopericu sam ja primila na folikule neke od cak 25 mm, tj.taj jedan veliki je bio, ostali su bili preko 20  neki cak 18.
    Sve zavisi ! Kod mene ni jedna j.s.nije bila ni prezrela ni nezrela. 
    Pinky i cure,
    Mislim da Pinky nije uopce ni upucena u posvajanje u Hr., jer da je, znala bi da je sansa za posvojenje zdravog djeteta jako mala, naravno, sansa postoji, ali u jako malim postocima, i to moze potrajati godinama.

Panda123
    06. Veljača 2018. 22:28

Idu mi na zivce ti ljudi, koji imaju djecu, pa misle da mi koji nemamo eto bas moramo posvojit, kao valjda smo preodredeni za to ili smo losi ljudi ako to ne ucinimo...Zanima me zasto ljudi koji imaju biolosku djecu ne bi posvojili dijete, a ne solili pamet o necemu o cemu nemaju pojma.
    Oprostite :-) morala sam to napisati.

• suncemojemalo
    06. Veljača 2018. 22:30

Pozdrav svima. Evo i mene k vama 😉😊
    Imam pitanjce za vas. Jel ima tko iskustva s Nacionalnim povjerenstvom za MPO i zahtjevom za transportom "deckiju" iz poliklinike u Njemackoj kod nas u banku. Po savjetu dr iz petrove trebamo im ispunit obrazac za transport no nigdje ga ne nalazim.
    Tek nakon toga mozemo krenut u postupak. 
    Jel zna mozda netko od vas koliko to traje i dali taj transport ide preko hzzo-a ili ga mi placamo.
    Bilo kakva info bi nam super dosla. 
    Doktorica Šprem Goldštajn nije bila previse susretljiva 😩😞

• Suncica135
    07. Veljača 2018. 15:57

Vidim da mi nitko ne odgovara na pitanje...Može li mi onda bilo tko (ne mora biti u Cita) odgovoriti koje sve nalaze treba napraviti prije ivf-a?

du1988
    07. Veljača 2018. 16:17

Suncica135

Vidim da mi nitko ne odgovara na pitanje…Može li mi onda bilo tko (ne mora biti u Cita) odgovoriti koje sve nalaze treba napraviti prije ivf-a?

Ja sam vadila papu i briseve koji ne smiju biti stariji od godinu dana, AMH, TSH, biljege na HIV, sifilis, hepatitis A B i C (njih oboje vadite) i krvna grupa i RH faktor. Nadam se da mi nije nesto promaklo!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.