Ja sam prosla dva ICSI..nazalost neuspjesni...pocetkom 2018 krecemo opet...inave muz mi ima oligoastenoozospermiju...a samnom kao sve ok...nadamo se da ce 3.put biti uspjesan...da dobijemo nase malo zlato...zelim pruziti podrsku svima koji se bore s takvim problemom...znam.kako vam.je..nije nimalo lako....ja sam se nakon prvog neuspjeha raspala...dotuklo me....ali drugi put je bilo lakse podnijeti neuspjeh...ali trebamo imati vjeru i nadu da ce sve biti kako treba...samo treba imati zivaca i strpljenja...cure..samo naprijed i glavu gore😘😘
Monicica, dobrodošla i još prije otišla na drugu temu :))
Žao mi je zbog tvojih neuspješnih postupaka. Nadam se da će sljedeći biti dobitan.
Ja sam danas bila na uzv jer mi je 8.dc, sve je kao ok, ali ima puno žutog tijela i ako se ne makne do utorka ni ovaj mjesec neće biti transfer. :( Kaj da kažem, malo sam i razočarana, ali kaj sad, vidjet ćemo sve u utorak jel će se maknuti ili ne. Ako i ne idemo pozitivno dalje, samo da je sve u redu i da bude dobitno.
Noa 💙
M.girl6....ma bit ce sve ok..uzv u utorak bude bio ok...vidjet ces...mene su uvijek plasili s nekim cistama i necime...al drugi uzv je uvijek bio ok...evo ja sam bas jucer bila kod svoje dr.u petrovoj...moram napraviti nove nalaze.hormone i markere..briseve i papu mi je ona uzela..i zeli da dodem odmah sljedeci ciklus al u prirodnom.ne stimulirani..da me prati ...a mozda dode i do trudnoce bez pikica....daj Boze....jer me psihicki ubiju te silne injekcije...ne znam.
.vidjet cemo...zelim ti sve najbolje i nadam se da ce biti sve ok...😘😘😘
Bok djevojke, ja sam trenutno u svom prvom IVF u. jucer bila folikulometrija, cetiri folikula od 17 mm i jedan od 18 mm. stoperica danas, punkcija u ponedjeljak- 12 ti dan ciklusa. inace mi cklusi traju 27 do 29 dana, po tome definitivno ne bi trebala ovulirati jos,ali ja vec dva dana imam skolske simptome ovualcije -plodna sluz, bolne grudi, pritisak u jajnicima... malo me strah da cu ovulirati prije punkcije... je li neka od vas imala slicne simptome ovualcije, da li ti moze biti posljedica stimulacije - hvala unaprijed na odogovru
Hermione...to su normalni simptomi....i ja sam ih imala...al.se nisam nikad bojala da ce puknuti prije....inace su mi punkcije bile 11.dc...nemoj se bojati...sve ce biti ok....simptomi su zbog stimulacije..
Hvala Monicica na brzom odgovoru...treba sada izdrzati do ponedjeljka
Hvala ti Monicica. Nadam se da hoce. :) Svaki mj je nesto na kaj ne mogu utjecati. :/
A kod koje si ti dr.u Petrovoj?
Noa 💙
Bok djevojke, ja sam trenutno u svom prvom IVF u. jucer bila folikulometrija, cetiri folikula od 17 mm i jedan od 18 mm. stoperica danas, punkcija u ponedjeljak- 12 ti dan ciklusa. inace mi cklusi traju 27 do 29 dana, po tome definitivno ne bi trebala ovulirati jos,ali ja vec dva dana imam skolske simptome ovualcije -plodna sluz, bolne grudi, pritisak u jajnicima… malo me strah da cu ovulirati prije punkcije…je li neka od vas imala slicne simptome ovualcije, da li ti moze biti posljedica stimulacije - hvala unaprijed na odogovru
Ako uzimas Cetrotide ili Orgalutran nece folikuli puknuti prije.
Bok djevojke, ja sam trenutno u svom prvom IVF u. jucer bila folikulometrija, cetiri folikula od 17 mm i jedan od 18 mm. stoperica danas, punkcija u ponedjeljak- 12 ti dan ciklusa. inace mi cklusi traju 27 do 29 dana, po tome definitivno ne bi trebala ovulirati jos,ali ja vec dva dana imam skolske simptome ovualcije -plodna sluz, bolne grudi, pritisak u jajnicima… malo me strah da cu ovulirati prije punkcije…je li neka od vas imala slicne simptome ovualcije, da li ti moze biti posljedica stimulacije - hvala unaprijed na odogovru
Ako uzimas Cetrotide ili Orgalutran nece folikuli puknuti prije.
Da,imala sam Orgalutran 3×1,nadam se da je ispunio svoju svrhu.Hvala
Ja sam kod dr.Banovic....ok je doktorica...optimisticna i prijazna....a ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji