Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monicica
    01. Studeni 2017. 08:47

Ja sam prosla dva ICSI..nazalost neuspjesni...pocetkom 2018 krecemo opet...inave muz mi ima oligoastenoozospermiju...a samnom kao sve ok...nadamo se da ce 3.put biti uspjesan...da dobijemo nase malo zlato...zelim pruziti podrsku svima koji se bore s takvim problemom...znam.kako vam.je..nije nimalo lako....ja sam se nakon prvog neuspjeha raspala...dotuklo me....ali drugi put je bilo lakse podnijeti neuspjeh...ali trebamo imati vjeru i nadu da ce sve biti kako treba...samo treba imati zivaca i strpljenja...cure..samo naprijed i glavu gore😘😘

m.girl6
    03. Studeni 2017. 13:51

Monicica, dobrodošla i još prije otišla na drugu temu :))
    Žao mi je zbog tvojih neuspješnih postupaka. Nadam se da će sljedeći biti dobitan. 
    Ja sam danas bila na uzv jer mi je 8.dc, sve je kao ok, ali ima puno žutog tijela i ako se ne makne do utorka ni ovaj mjesec neće biti transfer. :( Kaj da kažem, malo sam i razočarana, ali kaj sad, vidjet ćemo sve u utorak jel će se maknuti ili ne. Ako i ne idemo pozitivno dalje, samo da je sve u redu i da bude dobitno. 

Noa 💙

• Monicica
    04. Studeni 2017. 08:56

M.girl6....ma bit ce sve ok..uzv u utorak bude bio ok...vidjet ces...mene su uvijek plasili s nekim cistama i necime...al drugi uzv je uvijek bio ok...evo ja sam bas jucer bila kod svoje dr.u petrovoj...moram napraviti nove nalaze.hormone i markere..briseve i papu mi je ona uzela..i zeli da dodem odmah sljedeci ciklus al u prirodnom.ne stimulirani..da me prati ...a mozda dode i do trudnoce bez pikica....daj Boze....jer me psihicki ubiju te silne injekcije...ne znam.
    .vidjet cemo...zelim ti sve najbolje i nadam se da ce biti sve ok...😘😘😘

• Hermione
    04. Studeni 2017. 11:28

Bok djevojke, ja sam trenutno u svom prvom IVF u.  jucer bila folikulometrija, cetiri folikula od 17 mm i jedan od 18 mm. stoperica danas, punkcija u ponedjeljak- 12 ti dan ciklusa. inace mi cklusi traju 27 do 29 dana, po tome definitivno ne bi trebala ovulirati jos,ali ja vec dva dana imam skolske simptome ovualcije -plodna sluz, bolne grudi, pritisak u jajnicima... malo me strah  da cu ovulirati prije punkcije...  je li neka od vas imala slicne simptome ovualcije, da li ti moze biti posljedica stimulacije - hvala unaprijed na odogovru 

• Monicica
    04. Studeni 2017. 12:34

Hermione...to su normalni simptomi....i ja sam ih imala...al.se nisam nikad bojala da ce puknuti prije....inace su mi punkcije bile 11.dc...nemoj se bojati...sve ce biti ok....simptomi su zbog stimulacije..

• Hermione
    04. Studeni 2017. 13:40

Hvala Monicica na brzom odgovoru...treba sada izdrzati do ponedjeljka

m.girl6
    04. Studeni 2017. 13:42

Hvala ti Monicica. Nadam se da hoce. :) Svaki mj je nesto na kaj ne mogu utjecati. :/
    A kod koje si ti dr.u Petrovoj?

Noa 💙

mono1111
    04. Studeni 2017. 21:50

Hermione

Bok djevojke, ja sam trenutno u svom prvom IVF u. jucer bila folikulometrija, cetiri folikula od 17 mm i jedan od 18 mm. stoperica danas, punkcija u ponedjeljak- 12 ti dan ciklusa. inace mi cklusi traju 27 do 29 dana, po tome definitivno ne bi trebala ovulirati jos,ali ja vec dva dana imam skolske simptome ovualcije -plodna sluz, bolne grudi, pritisak u jajnicima… malo me strah da cu ovulirati prije punkcije…je li neka od vas imala slicne simptome ovualcije, da li ti moze biti posljedica stimulacije - hvala unaprijed na odogovru

Ako uzimas Cetrotide ili Orgalutran nece folikuli puknuti prije.

• Hermione
    05. Studeni 2017. 10:11

mono1111

Hermione

Bok djevojke, ja sam trenutno u svom prvom IVF u. jucer bila folikulometrija, cetiri folikula od 17 mm i jedan od 18 mm. stoperica danas, punkcija u ponedjeljak- 12 ti dan ciklusa. inace mi cklusi traju 27 do 29 dana, po tome definitivno ne bi trebala ovulirati jos,ali ja vec dva dana imam skolske simptome ovualcije -plodna sluz, bolne grudi, pritisak u jajnicima… malo me strah da cu ovulirati prije punkcije…je li neka od vas imala slicne simptome ovualcije, da li ti moze biti posljedica stimulacije - hvala unaprijed na odogovru

Ako uzimas Cetrotide ili Orgalutran nece folikuli puknuti prije.

Da,imala sam Orgalutran 3×1,nadam se da je ispunio svoju svrhu.Hvala 

• Monicica
    05. Studeni 2017. 18:42

Ja sam kod dr.Banovic....ok je doktorica...optimisticna i prijazna....a ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.