Pozdrav cure,
Ne javljam se baš često jer i nema nekih novosti,vidim da su ovdje sad već većinom nove cure. Htjela sam se nadovezati na temu znatiželjnih ljudi ,na poslu sam rekla nekim kolegicama sa kojima sam dobra i koje me svako malo pitaju da li ima šta nova i ja im bez brda ispričam šta se trenutno događa ,zna i moj šef koji mi uvijek namjesti slobodan dan kad god mi treba,zna cijela moja obitelj,mama,brat i njegova žena,moja tetka i njezina obitelj,moj mm nema više roditelje a sa braćom nije blizak ali znaju njegovi prijatelji. Nikada se nismo sramili ovoga kroz šta prolazimo već osjećamo silan ponos jer imamo snage za takve borbe.
Inače ja nikako da počnem sa postupkom jer mi je konstantno KS loša,sve je ostalo ok,napravila sam hrpu pretraga i nije se otkrio uzrok.ovaj mjesec idem na punkciju i biopsija koštane srži pa ćemo onda vidjet .ispričavam se na malo dužem postu
Mislim kako je tvoj nacin ispravan, ali ja sam jednostavno preemotivna za sve te se lako rasplacem za svaku glupost, kao malo dijete...zbog toga o tome sutim...jer bih o tome mogla razgovarati jedino placuci...znam, glupo je, ali ne mogu si pomoci.
Pozdrav cure,
Ne javljam se baš često jer i nema nekih novosti,vidim da su ovdje sad već većinom nove cure. Htjela sam se nadovezati na temu znatiželjnih ljudi ,na poslu sam rekla nekim kolegicama sa kojima sam dobra i koje me svako malo pitaju da li ima šta nova i ja im bez brda ispričam šta se trenutno događa ,zna i moj šef koji mi uvijek namjesti slobodan dan kad god mi treba,zna cijela moja obitelj,mama,brat i njegova žena,moja tetka i njezina obitelj,moj mm nema više roditelje a sa braćom nije blizak ali znaju njegovi prijatelji. Nikada se nismo sramili ovoga kroz šta prolazimo već osjećamo silan ponos jer imamo snage za takve borbe.
Inače ja nikako da počnem sa postupkom jer mi je konstantno KS loša,sve je ostalo ok,napravila sam hrpu pretraga i nije se otkrio uzrok.ovaj mjesec idem na punkciju i biopsija koštane srži pa ćemo onda vidjet .ispričavam se na malo dužem postu
Mislim kako je tvoj nacin ispravan, ali ja sam jednostavno preemotivna za sve te se lako rasplacem za svaku glupost, kao malo dijete…zbog toga o tome sutim…jer bih o tome mogla razgovarati jedino placuci…znam, glupo je, ali ne mogu si pomoci.
Panda, potpuno potpisujem sve što si napisala. Tak se i ja isto osjećam i jednostavno ne mogu pričati jer bi se jednostavno slomila. Znam se nekad voziti doma s posla i u autu suze samo krenu, znam da sam pekmez, ali ne sramim se toga.
Noa 💙
Hello Girls! Ja sam ovdje nova ,ja pijem stimulaciju, kroz 2 tjedna idem na icsi! Poželite mi srecu!jel ima netko iskustva s icsi? Pliz pišite
Malek Ivana
Pozdrav cure,
Mislim kako je tvoj nacin ispravan, ali ja sam jednostavno preemotivna za sve te se lako rasplacem za svaku glupost, kao malo dijete…zbog toga o tome sutim…jer bih o tome mogla razgovarati jedino placuci…znam, glupo je, ali ne mogu si pomoci.
Panda, potpuno potpisujem sve što si napisala. Tak se i ja isto osjećam i jednostavno ne mogu pričati jer bi se jednostavno slomila. Znam se nekad voziti doma s posla i u autu suze samo krenu, znam da sam pekmez, ali ne sramim se toga.
Jadne mi ☺
Hello Girls! Ja sam ovdje nova ,ja pijem stimulaciju, kroz 2 tjedna idem na icsi! Poželite mi srecu!jel ima netko iskustva s icsi? Pliz pišite
Pozdrav,
mi smo bili dosad u jednom icsi postupku, krajem tjedna imamo drugu punkciju. Sve u svemu, oplodilo se šest stanica, dvije su se kao lijepo dijelile i vraćene su, ali beta je bila 0.
Minna,
Ja nikad do sad nisam imala ureoplazmu, ali glavno da ste dobili antib.i s antib.bi trebalo biti sve ok.
Svakako, ponovi briseve nakon antib.i onda mozes na hsg....
Sretno svim curama koje su u iscekivanju j.s., beta ili sl.
Sto se tice govorenja, negovorenja...ja sam mojim bliznjim prijateljicama naravno rekla....na poslu nisu znali ali samo zato jer sam to uspjela nekako iskombinirati...ali razumijem u potpunosti cure koje ne zele nista reci, uostalom to je privatna stvar...a mislim da je najgore od svega " objasnjavati " da je beta negativna i sl.
Meni je osobno bilo grozno objasnjavati ljudima da sam imala opet spontani :/ zato sad, skoro nitko nije znao....osim nuznih ljudi koji su trebali....
Nije mi problem niti sramota reči da idem na potpomognutu, već mi se neda odgovarat na pitanja, jeste bili, šta je bilo, kad će biti,zašto ovo, zašto ono, jel ima šta.....blabla.....inaće nisam pričalica o ničemu....tako da mi se neda objašnjavt nikome ništa....ako bude šta ispalo od toga....tj.ako zatrudnim znače svi i onda mogu ispitivat šta hoće....rekla sam onima s kojima mogu i želim komentirat dok sam u postupku mami, najboljoj prijateljici i šefici....a ostali imaju kad saznat. Kolegice na poslu su same povezale konce...one kojima je stalo...i svi navijaju da dobro prođe...Uostalom nije me briga šta misle.
E da, bila ja danas kod gin.jer mi M kasni....dobila sam Duphaston da pijem 5 dana.
tomy28, Anchy30 di steeeeeee ???????
Evo me..uf ma joj odakle pocetidobila mengu a u labaratoriju još nesto rade tako da nista ni od ovog ciklusa,bas sam tuzna radi toga pa mislim da cu tek u 2 mj ici jer dolazi Bozic pa mi se neda biti po bolnicama,kad sam vec toliko cekala pa onda mogu i jos malo..tako da nema nista pametno
Mi smo imali dva puta icsi....prvi put dvije morule zamrznute...beta nula...drugi put 2blastociste opet negativna beta
Sortiraj odgovore
Najstariji