Veliki pozdrav svima!
Čitam vas već neko vrijeme, ali nikako da se uključim sa vlastitim iskustvom. S obzirom koliko je meni pomoglo čitajući vaše priče, (pogotovo zadnja dva tjedna dok sam čekala betu!) možda nekome pomogne i moja.
Ovaj mjesec smo "odradili" prvi postupak stimuliranog IVF-a, i to uspješno!! Još uvijek ne možemo vjerovati, pripremali smo se psihički na više pokušaja, a ono, odmah
! Prva beta 11.dnt 400, druga beta 13. dnt 930. Vraćena 1 blastocista, imamo još jednu koja nas čeka.. Naravno, pred nama je još duugih 8 mjeseci, još ništa nije sigurno, ali držimo sve fige..
Moja dijagnoza: endometrioza, jedan jajovod neprohodan, izrazito nizak AMH. Sa mužem sve ok.
Htjela bih samo ohrabriti sve cure sa sličnim dijagnozama. Htjela bih ohrabriti cure koje čeka HSG pretraga, meni nije bilo nimalo strašno unatoč jednom neprohodnom jajovodu. Osjeća se jača nelagoda, ali to je to, bar kod mene.. Punkciju ne mogu previše komentirati, uzela sam anesteziju, imali smo 6 folikula. Poslije sam danima osjećala pritisak pri odlasku na wc, jačem smijanju,..ali ništa bolno. S čim se definitivno mogu složiti, što sam pročitala od više cura, je da je čekanje bete najgori dio, dani su mi se vukli kao nikada!
I još nešto, nisam baš mirovala u čekanju bete. Radila sam, čistila, išla po kavama, igrala se s djecom svojih frendica,..bila sam čak preopuštena, muž me znao opomenuti da usporim. Eto, ako se koja brine da pretjeruje..
Ako vas još nešto zanima, vrlo rado ću odgovoriti.
Pusa!
Studentica,
Nazalost, biokemijska T se moze ponoviti...nema garancije...ali super je znak da se implantiralo.
Kod biokemijske kazu da je najcesce neka krom.greska kod embrija...i on ubrzo nakom implantacije odumire...sto je super jer samo ode, nije potrebna kiretaza.
Sretnooo iduci put !!!
Sunčeko ti ai nase Sunce. Baš me razveselila tvoja priča. Sretno i preostalih 8 mj!
Anchy30, hvala ti puno!! :))
student13ica, baš mi je žao. Ružno zvuči, ali ja uvijek kažem bolje da je tako na početku ako nije bilo nešto dobro nego ne daj Bože da si bila duže trudna pa da se onda nešto dogodilo. Nije neka utjeha, ali samo pozitivno dalje!
Minna, sjećam te se ja. Hehe tako sam i ja jako dugo čitala temu potpomognuta oplodnja i odjednom se našla u njoj i počela pisati i tek sam onda skužila da nisam više u Tko radi na bebi? ;)
Ja sam isto bila na HSG-u kod dr.Marton, privatno i nisam apsolutno ništa osjetila niti sam pila tabletu prije ni nakon propuhivanja. Lijeva tuba mi je bila malo teže prohodna, desna bolje, ali nije me ništa boljelo. Jedino osjetiš kad ti gura tu cjevčicu, to ti je ko dok trebaš dobiti pa te malo zareže. E sad zavisi ko ima kakvu toleranciju na bolove, pa netko misli da ga boli najviše, a zapravo ga ne boli tako jako, ako me kužiš.
A kamo ideš na propuhivanje i kada? Privatno ili preko zdravstva?
Noa 💙
Hej cure! Sve mislim dal da se javim ili da sutim da ne zacopram.
Radila sam jucer test
Sta mislite, to je ok za 10-ti dan?
Uzas, ne mogu se veseliti. Pijem kavu , pusim (iako dosta smanjujem) i cijeli dan se pokusavam praviti luda vezano za to.
Odlucila sam napraviti jucer jer me trbuh zezao , mislila sam 100%da nista i da cu dobiti. Popizdilq sam, odlucila da vise ne pazim na nista i krenula vjezbati.
Ujutro sam vidjela to
Hej cure! Sve mislim dal da se javim ili da sutim da ne zacopram.
Radila sam jucer test
😍😍😍😍
Bas mi je drago... ☺☺
A ne mozes za vikend negdje izvaditi betu?
Iako vjerujem da ti je to TO ☺☺
Cestitkee... i sretnoooo 😙😙
tencii bravo, sretno dalje
m.girl6 ma naravno i ja mislim tako, da je valjalo uhvatilo bi se.. nama je ovo već 4. ivf i sada moramo privatno sve smo ispucali.. valjda će to biti uspješnije, već mi je pun k... injekcija, punkcije, bete i svega (vjerujem i većini tu).. al nema odustajanja ! za
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
CURKE CESTITAM zelim vam sto bezbrizniju trudnocu ja nemam nikakvih simptoma i ovaj sam postupak definitivno otpisala pozdrav i sretno dalje
Tenchiii,
Wauuuu ! Mislim da je to to ! Ponovi betu svakako !
Ako ne u sub, onda svakako u pon !!!
Sretnooo do krajaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji