Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    30. Listopad 2017. 12:38

Minna, pa probaj ti reći doktoru da ne bi baš na inseminaciju jer si čula da je mala vjerojatnost da vam uspije. Zašto bi plaćala privatno ako možeš to sve obaviti preko zdravstva? Ne znam, kako god vi odlučite. Ali svakako preporučam Petrovu i prof.Pavičić Baldani. 

Noa 💙

• Tencii
    30. Listopad 2017. 14:41

Moja beta danas 125.
    To ni sestri ni doktorici nije djelovalo uopce lose za 14-ti dan sve dok im nisam rekla da sam 10- ti dan vadila na svoju ruku i da je bila 92,8.
    Bile su dosta  suzdrzane i nisu htjele puno o tone. Rekle su da ne budem negativna, jer ona moze sad ili padati ili ce vise porasti.
    Opet u cetvrtak  vadim, ali sam uzasno zivcana i vec se pripremam da to mozda nece dobro zavrsiti.
    Lakse mi je bilo kad su i test i beta bili negativni, ovo me  vise ubija ovako.
    Ne znam dal ona moze sad normanije rasti, meni bas ne djeluje

30. Listopad 2017. 15:16

Bok.cure evo nisam se dugo javljala ali vas uredno pratim.. danas sam se vratila sa pregleda cekam menstrociju i krecem na postupak.. malo me strah pikanja i svega ali valjda ce bit sve ok .. svima zelim puno srece da uspiju...

• Minna
    30. Listopad 2017. 16:42

Tenci sretno
    M.girl- doktor je rekao( prije no sto je dosao nalaz amh) da cemo na inseminaciju. U medjuvremenu sam dobila nalaz amh( sok, nizak je dosta) gdje sam skontala da sumnjam u inseminaciju( mada sam laik, al ne trebas bit dr.sc da skuzis)
    I to mi je probudilo sumnju. Gdje sam od dve cure cula da u takvim nalazima idu protokoli.
    ( sve odlicno,  svi moji dosadaanji nalazi,muzev spermiogram srednji( ni savrsen, ni jako los)
    Kad bih osobno mogla birati, sad sa saznanjem mog amh, birala bih odmah umjetnu, bez inseminacije.
    Al sam kao cula, da u ovakvim slucajevima rade inseminaciju( dvije)
    A i bilo mi je cudno kako doktor bez amh, vec govori sto cemo dalje( inseminaciju) pa sam se sjetila prica o protokolima i to povezala.
    Ne znam. Da sam bar u krivu.
    Ugl. Bila sam u pvt klinici na konzultacijama, sve divno, bajno, u postupak bismo isli vec krajem 11.mjeseca
    ( obavit jos testove za hepatits, hiv i slicno)
    I to bi bilo to.rekla je da me ne bi slala na inseminaciju, zbog amh.
    Bas me zanima sto ce mi u bolnici reci.
    Cijena, prava sitnica, cca 15.000kn
    :)))
    Tako da, zaista, zasto privatno, kad nam je zdravstvo ok.
    Hvala na preporuci, ja sam zasad kod dr Kune
    ( katkad ce biti( tako mi je dr Kuna rekao, i dr Bolanca i dr Tomic) i super su. Upoznala sam i dr Bolancu. Zasad necu mijenjati, al svejedno, hvala na preporuci.
    Sorry na dugom postu, al sam vam morala to sve prepricati.
    Ajmo igrat lotto:)))

• MiniMe89
    30. Listopad 2017. 17:58

Tencii draga drzim fige da bude sve uredu drzi se

• Tencii
    30. Listopad 2017. 19:02

❤️Hvala cure

mono1111
    30. Listopad 2017. 20:32

Tenchii,
    Hm....beta se nije poduplala....vjerovatno znas da moze nazalost biti biokemijska, alj drzim figeeee da ipak bude sve ok.
    Minna,
    Amh ti je nizi, ali nije ispod ref.vrijednosti, da je ispod ref.vrijednosti, znacilo bi smanjenu ovarijsku rezervu...po ovome, meni to nije los nalaz.
    Ali isto tako mislim da amh nema veze s odlucivanjem hocete ici na aih ili ivf.
    To je ovarijska rezerva j.s. even.kod stim.IVF mozes dobiti manje j.s.
    Za aih je ovako i onako samo bitna jedna j.s.

• LolaZ
    30. Listopad 2017. 22:35

Evo i mene stigli muževi nalazi bris uretre i bakterije sve negativno. Znači nosim to dr.i konaćni dogovor o postupku i čekanje M, držite fige. Javim se kad sve krene 😚

wanttobemom
    31. Listopad 2017. 08:55

@mono1111 koliko dugo si ti čekala nalaze za trombofiliju? Upravo sam bila u vinogradskoj izvaditi krv. Rekli su mi da ću LAC i aCL dobiti za mj dana a ostale za max 3 mj i to jer je na istoj uputnici i Protein S i C i da se oni čekaju dugo pa zbog njih i sve ostalo što je na istoj uputnici mora čekati  pa jel to moguće, jel postoji koji način da se to ubrza jer ne bi htjela više čekati sa novom trudnoćom.    

mono1111
    31. Listopad 2017. 20:36

wanttobemom

@mono1111 koliko dugo si ti čekala nalaze za trombofiliju? Upravo sam bila u vinogradskoj izvaditi krv. Rekli su mi da ću LAC i aCL dobiti za mj dana a ostale za max 3 mj i to jer je na istoj uputnici i Protein S i C i da se oni čekaju dugo pa zbog njih i sve ostalo što je na istoj uputnici mora čekatipa jel to moguće, jel postoji koji način da se to ubrza jer ne bi htjela više čekati sa novom trudnoćom.

Toliko sam cekala cca.
    Ja sam vadila u Petrovoj 3, genetske testove i cekala mislim 3 tjedna.
    Lac i Acl toliko negdje....
    A protein S se ceka toliko dugo da !
    Makar, sam ja na kraju u Vg dobila prije protein S...ali kazu da je zadnji rok 2 mjeseca.
    Ja sam sad to sve opet na Rebru vadila...acl, i beta gliko mi je dosao neki dan, za mjesec dana skoro, protein S i C mi dolazi najkasnije 4.12.
    Tako da je to ocito tako u svim bolnicama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.