Pozdrav cure samo da vas pozdravi. Redovito vas pratim al nisam toliko za pisanje, jer ni ne zna sto reci osim da smo odlucili malo uzet pauzu do kraja godine i uvjereni smo da je 2018 nasa godina i da ce biti ona treca sreca za nas 👏🏼👏🏼
Svima zelim puno srece i da cim prije ugledaju svoj +
@Monicica citam tvoju pricu i kao da sam ju pisala. Mi smo isto prosli 2 ivf i emocije su bile identicne. Kod nas je situacija da je kod MM sve ok, a kod mene pcos i endometroza al ne damo se pocetkom godine idemo na trecu srecu 😍😊
Cekalica123....ne znam sta ti kazem...trebam se pomiriti da nema drugog nacina da dodemo do bebe
..a opet to ne mogu...jace je od mene...al moramo biti ustrajni i pozitivni da ce kad tad biti sve kako treba
...mislim da ce nam treca sreca biti dobitna😘😘👪👪👪
Cekalica, poštujem vašu odluku da uzmete malu pauzu. Vi najbolje znate kako se osjećate i možete li tako dalje ili ne. Odmorite malo od svega i odmaknite se (makar je to jako teško) i onda nakon toga ćete biti puni nove pozitive i energije za svog malog anđela.
Monicica, ja sam kod prof.Baldani, ali s obzirom da nje često nema isto ju mijenja dr.Banović, ona mi je čak i na aspiraciji bila. Je, ok je stvarno doktorica.
Sutra idem na uzv i već znam da se ostaci žutih tijela nisu maknuli tako da ni ovaj mjesec ništa od transfera. Malo sam tužna zbog toga, ali ne mogu si nikako pomoći. :(
Ah, vidjet ćemo sve sutra.
Držite se cure i budite jake, jer ništa nam drugo ne preostaje!
Noa 💙
@monicica ma ja ne odustajem ni u pauzama, nikad ne znas mozda upali i prirodno 😂 drzim se onog svaka 2-3 dana pa da pokrijem sve
@m.girl6 Taman da se pozelim novih postupaka i svih cara koje on nosi sa sobom 😂
Tebi drzim fige da sutra na ultrazvuku bude sve ok 😊
Bok svima,
prvi put sam tu s vama :)
Zanimaju me vaša iskustva - odnosno je li itko imao problem s morfologijom spermija i zašto MPO doktori tom ne pridaju važnost, a svi ostali nalazi kod oboje su ok...?
Unaprijed hvala :)
Zilla
https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png
Bok Drage cure evo da se i ja javim danas mi je dosla vjestica,kasnila 3 dana ja se nadala jer mi je temperatura bila stalno u porastu 36,8 a danas je pala na 36,4.i dobila sam.sad idemo dalje nadam se ovaj bris da Ce bit uredan pa da idem na propuhivanje .inace sa menom je sve u redu,uredne ovulacije i sve ostalo, samo dragi ima oligosper.Nadam se da cemo uspjeti jer sam odlucila ove godine ostati trudna i nema predaje,m girl i druge budimo jake i imajmo vjeru i doci Ce nasi ogromni pluseve🍼
Cure,sta mogu popit protiv bolova,na gonalima sam.cini mi se da sam negdje citala lekadol ali da provjerim?hvala vam
Curke moje, bila na uzv danas i opet se žuta tijela nisu maknula. Moram doći ponovno u petak pa ćemo vidjeti jel bude išta ni ništa od ovog mjeseca. Bila je moja prof.Baldni pa me skroz smirila, tak da nisam u bedu nikakvom i to mi je jako bitno.
riri, i moj dragi ima oligo isto, ma bit će sve dobro, možda poslije propuhivanja ostaneš i prirodno trudna, nikad ne znaš.
Čekalica123, haha tako je, nema predaje ni između pauza.
Noa 💙
Cure,sta mogu popit protiv bolova,na gonalima sam.cini mi se da sam negdje citala lekadol ali da provjerim?hvala vam
Da, da, lekadol ili lupocet.
Sortiraj odgovore
Najstariji