Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    05. Studeni 2017. 20:42

Pozdrav cure samo da vas pozdravi. Redovito vas pratim al nisam toliko za pisanje, jer ni ne zna sto reci osim da smo odlucili malo uzet pauzu do kraja godine i uvjereni smo da je 2018 nasa godina i da ce biti ona treca sreca za nas 👏🏼👏🏼
    Svima zelim puno srece i da cim prije ugledaju svoj +

• Cekalica123
    05. Studeni 2017. 20:47

@Monicica citam tvoju pricu i kao da sam ju pisala. Mi smo isto prosli 2 ivf i emocije su bile identicne. Kod nas je situacija da je kod MM sve ok, a kod mene pcos i endometroza al ne damo se pocetkom godine idemo na trecu srecu 😍😊

• Monicica
    06. Studeni 2017. 06:43

Cekalica123....ne znam sta ti kazem...trebam se pomiriti da nema drugog nacina da dodemo do bebe
    ..a opet to ne mogu...jace je od mene...al moramo biti ustrajni i pozitivni da ce kad tad biti sve kako treba
    ...mislim da ce nam treca sreca biti dobitna😘😘👪👪👪

m.girl6
    06. Studeni 2017. 07:52

Cekalica, poštujem vašu odluku da uzmete malu pauzu. Vi najbolje znate kako se osjećate i možete li tako dalje ili ne. Odmorite malo od svega i odmaknite se (makar je to jako teško) i onda nakon toga ćete biti puni nove pozitive i energije za svog malog anđela. 

Monicica, ja sam kod prof.Baldani, ali s obzirom da nje često nema isto ju mijenja dr.Banović, ona mi je čak i na aspiraciji bila. Je, ok je stvarno doktorica.

Sutra idem na uzv i već znam da se ostaci žutih tijela nisu maknuli tako da ni ovaj mjesec ništa od transfera. Malo sam tužna zbog toga, ali ne mogu si nikako pomoći. :(
    Ah, vidjet ćemo sve sutra. 

Držite se cure i budite jake, jer ništa nam drugo ne preostaje! 

Noa 💙

• Cekalica123
    06. Studeni 2017. 16:08

@monicica ma ja ne odustajem ni u pauzama, nikad ne znas mozda upali i prirodno 😂  drzim se onog svaka 2-3 dana pa da pokrijem sve 

@m.girl6  Taman da se pozelim novih postupaka i svih cara koje on nosi sa sobom 😂 
    Tebi drzim fige da sutra na ultrazvuku bude sve ok 😊

• Zilla
    06. Studeni 2017. 17:33

Bok svima, 
    prvi put sam tu s vama :)
    Zanimaju me vaša iskustva - odnosno je li itko imao problem s morfologijom spermija i zašto MPO doktori tom ne pridaju važnost, a svi ostali nalazi kod oboje su ok...?

Unaprijed hvala :)

Zilla

https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png

• riri5
    07. Studeni 2017. 07:52

Bok Drage cure evo da se i ja javim danas mi je dosla vjestica,kasnila 3 dana ja se nadala jer mi je temperatura bila stalno u porastu 36,8 a danas je pala na 36,4.i dobila sam.sad idemo dalje nadam se ovaj bris da Ce bit uredan pa da idem na propuhivanje .inace sa menom je sve u redu,uredne ovulacije i sve ostalo, samo dragi ima oligosper.Nadam se da cemo uspjeti jer sam odlucila ove godine ostati trudna i nema predaje,m girl i druge budimo jake i imajmo vjeru i doci Ce nasi ogromni pluseve🍼

• Cvjetic
    07. Studeni 2017. 09:44

Cure,sta mogu popit protiv bolova,na gonalima sam.cini mi se da sam negdje citala lekadol ali da provjerim?hvala vam

m.girl6
    07. Studeni 2017. 11:48

Curke moje, bila na uzv danas i opet se žuta tijela nisu maknula. Moram doći ponovno u petak pa ćemo vidjeti jel bude išta ni ništa od ovog mjeseca. Bila je moja prof.Baldni pa me skroz smirila, tak da nisam u bedu nikakvom i to mi je jako bitno. 
    riri, i moj dragi ima oligo isto, ma bit će sve dobro, možda poslije propuhivanja ostaneš i prirodno trudna, nikad ne znaš.
    Čekalica123, haha tako je, nema predaje ni između pauza. 

Noa 💙

mono1111
    07. Studeni 2017. 12:03

Cvjetic

Cure,sta mogu popit protiv bolova,na gonalima sam.cini mi se da sam negdje citala lekadol ali da provjerim?hvala vam

Da, da, lekadol ili lupocet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.