Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy30
    25. Listopad 2017. 20:24

tomy28

Anchy30

Tomy28….I ja cekam da to sve obavim,a kad pomislim na taj uzv😥odma me neka nervoza u stomaku uhvati!😭Ali dobro,sva za bebicu!Aha,vi ste pauzirali godinu!Jesi i dalje mislila o tome i o T?! Ili si stvarno se odmorila i nisi razm.?!Meni muz zna reci da sam sva u tome i zato ne ostajem…ma i druge su bile opterecene vise nego ja pa su ostale T!Ja se nadam samo da nije nista strasno!!Zelim ti da sto prije ugledas svoj +!❤…i naravno i sve druge a i ja skupa s njima!😏😇

Joj draga nema nervoze bude to sve super na kraju.Nisam bila opterecena sa tim niti T baš smo se nako fino opustili i malo putovali da ne razmišljamo puno o tome.Puno mi znaci i to što mi muž ide na svaki uzv samnom tako da je i on u svemu tome.I ja tebi želim da što prije ugledaš +i da bude sve uredu,ko zna možda se i sretnemo kod Popovica

Moramo imati neki detalj na sebi da se lakse prepoznamo hehe!!😂😂

Anchy30

s0102
    25. Listopad 2017. 20:37

student13ica

Beta u padanju..biokemijska je ipak.

Draga... shvati ovo kao pozitivan znak da ce slijedeca beta biti ona prava... ☺☺
    Zelim ti svu srecu i dalje😙😙

Anchy30
    25. Listopad 2017. 20:45

LolaZ

Moj muž je ok, skuliran, odradi što ga pošaljem da mora od nalaza, ide samnom za Os svaki put (jer nevolim vozit po Os)……..više ja šizim jer nikako poskupljat sve te nalaze ovo ljeto. zakačio nas onaj godišnji od mjesec dana u kbc laboratoriju za spermiogram pa smo čekali deveti mjesec da obavimo sve nalaze,pa dok dočekaš za hormone da se vrate nalazi i sve tjedan po tjedan čekanja i eto zima. Evo sad mi javlja jutros je išao za vk da ponovi nalaz na bakterije i bris uretre, naravno nije mogao obavit bris jer to mora kod urologa, al prvo kod svog dr.po uputnicu i sad će kod urologa sigurno tražit da se naruči i onda opet čekat par tjedana dok to obavi….baš nam je brzo zdravstvo….grrr….i naravno dok uštimaš kad možeš uteći s posla buduči smo stalno prva smjena……

Mislis to je to a ono samo jos pretraga...nikad kraja a bome ni da dodjes na red u dva tri dana...ali dobro sve se izdrzi zbog bebice!❤Ti nisi iz Os?!Moj za sada ima taj sper.pa kad skupim nalaze onda cemo vidjeti sto dalje!

Anchy30

Anchy30
    25. Listopad 2017. 20:50

hope1234

Transfer obavljen,sada čekanja…

Sretno...malo~~~~~~za visoku betu...sad odmaraj i uzivaj!❤

Anchy30

Anchy30
    25. Listopad 2017. 20:51

m.girl6

Sretno svima koji čekaju da krenu u postupak i svima onima koji čekaju betu, stalno nešto čekamo, valjda ćemo i dočekati.
    Mi od 7 oplođenih dobili 2 blastociste koje su jučer išle na smrzavanje.
    Sad čekamo moju M i da možemo dalje u transfer. Presretni smooo :))))
    Nadam se da bude sve u redu i da ću ove godine ugledati pozitivnu betu.

Aaaaa cestitam!❤Bas mi je drago!!

Anchy30

student13ica
    25. Listopad 2017. 21:36

s0102

student13ica

Beta u padanju..biokemijska je ipak.

Draga… shvati ovo kao pozitivan znak da ce slijedeca beta biti ona prava… ☺☺
    Zelim ti svu srecu i dalje😙😙

To sam negdje procitala.. sto sljedeci put ne moze doci do biokemijske? Hvala na zeljama 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• LolaZ
    25. Listopad 2017. 21:54

Anchy30

LolaZ

Moj muž je ok, skuliran, odradi što ga pošaljem da mora od nalaza, ide samnom za Os svaki put (jer nevolim vozit po Os)……..više ja šizim jer nikako poskupljat sve te nalaze ovo ljeto. zakačio nas onaj godišnji od mjesec dana u kbc laboratoriju za spermiogram pa smo čekali deveti mjesec da obavimo sve nalaze,pa dok dočekaš za hormone da se vrate nalazi i sve tjedan po tjedan čekanja i eto zima. Evo sad mi javlja jutros je išao za vk da ponovi nalaz na bakterije i bris uretre, naravno nije mogao obavit bris jer to mora kod urologa, al prvo kod svog dr.po uputnicu i sad će kod urologa sigurno tražit da se naruči i onda opet čekat par tjedana dok to obavi….baš nam je brzo zdravstvo….grrr….i naravno dok uštimaš kad možeš uteći s posla buduči smo stalno prva smjena……

Mislis to je to a ono samo jos pretraga…nikad kraja a bome ni da dodjes na red u dva tri dana…ali dobro sve se izdrzi zbog bebice!❤Ti nisi iz Os?!Moj za sada ima taj sper.pa kad skupim nalaze onda cemo vidjeti sto dalje!

Kažu ponedjeljak je loš dan...al muž je uspio isti dan otic kod svog dr. po uputnicu za urologa i sutradan je obavio bris kod urologau vk, nalazi će bit sljedeći tjedan gotovi, pa ako Bog da da su nalazi ok, nosimo ih za Os na zadnji dogovor za postupak u 12mj. Još samo da moja gospođa M dođe a ne da sad preskaće termine kad mi najvise treba. Nisam iz Os iz Zu sam

• Minna
    25. Listopad 2017. 21:59

Anchy30

Minna

Pozdrav cure
    Ne znam tko me zna, a tko ne
    Uglavnom ja da ove prve teme( tko radi na bebici) dodjoh do teme potpomognuta oplodnja.
    Da ne duljim, ceka me propuhivanje jajovoda ( moja zadnja pretraga, koja je ocito neizbjezna)
    Pa me zanima…citala sam o tome, govore cure da boli vise od poroda, da jako boli, da nisu mogle na noge dva dana
    Zakacila sam se samo na te negativne komentare, al ne mogu si pomoc
    Ima li netko iskustva?

Kazu da boli ako su zacepljeni,ali vise kao pritisak…ja nisam isla na to ali sam malo citala o tome…dokt.mi je rekao ako bude bilo potrebno onda to moram privatno jer u Os u bolnici to ne rade!Nemoj citati o tome samo se zivciras i plasis!Pitaj dokt.gdje ces to obaviti dali smijes popiti koju tableticu(normabel ili sl.ili neofen…citala sam da se smije popiti pa pitaj dokt.)

Hvala puno na info
    Znam gdje cu raditi
    U vinogradskoj  bolnici u zgb. Doktor mi je rekao da popijem neku tabletu protiv bolova( jer sam ga pitala dal boli)
    A nista...sta se mora nije tesko
    Pa nakon toga prva inseminacija. (Tako je doktor rekao)
    Svima vam zelim puno srece i drzim fige

• tomy28
    26. Listopad 2017. 08:08

Anchy30

tomy28

Anchy30

Tomy28….I ja cekam da to sve obavim,a kad pomislim na taj uzv😥odma me neka nervoza u stomaku uhvati!😭Ali dobro,sva za bebicu!Aha,vi ste pauzirali godinu!Jesi i dalje mislila o tome i o T?! Ili si stvarno se odmorila i nisi razm.?!Meni muz zna reci da sam sva u tome i zato ne ostajem…ma i druge su bile opterecene vise nego ja pa su ostale T!Ja se nadam samo da nije nista strasno!!Zelim ti da sto prije ugledas svoj +!❤…i naravno i sve druge a i ja skupa s njima!😏😇

Joj draga nema nervoze bude to sve super na kraju.Nisam bila opterecena sa tim niti T baš smo se nako fino opustili i malo putovali da ne razmišljamo puno o tome.Puno mi znaci i to što mi muž ide na svaki uzv samnom tako da je i on u svemu tome.I ja tebi želim da što prije ugledaš +i da bude sve uredu,ko zna možda se i sretnemo kod Popovica

Moramo imati neki detalj na sebi da se lakse prepoznamo hehe!!😂😂

Bas tako😂😂

• Nala
    26. Listopad 2017. 10:52

Minna

Pozdrav cure
    Ne znam tko me zna, a tko ne
    Uglavnom ja da ove prve teme( tko radi na bebici) dodjoh do teme potpomognuta oplodnja.
    Da ne duljim, ceka me propuhivanje jajovoda ( moja zadnja pretraga, koja je ocito neizbjezna)
    Pa me zanima…citala sam o tome, govore cure da boli vise od poroda, da jako boli, da nisu mogle na noge dva dana
    Zakacila sam se samo na te negativne komentare, al ne mogu si pomoc
    Ima li netko iskustva?

Ja sam isla na hsg...i mene je bolilo jer su zacepljeni, obostrano, bol ti je kao jak pritisak..poslje me bolilo kad sam ustala jaka ostra bol..al nista neizdrzivo nekoliko dana poslje toga sam i malo krvarila..popila sam ketonal prije postupka jer oni nedaju nista protiv bolova, a to ce ti i sestre rec da popijes prije...u vinogradskoj sam radila i bili su stvarno pazljivi i polako pustali kontrast...ja sam se uzasno uplasila i bila sam sva napeta nisam se mogla opustit...moj savjet ti je ako mozes opusti se sto vise da nebudes u grcu kao ja...sve se izdrzi i nije prestrasno..sretno☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.