Cure, ma recite da idete na jedan zahvat o kojemu ne bi pricala, ali nakon njega cu sama sebi biti draza. Pa nek si misle, mozda idete napumpat sise.
Hahaha bravo Kengurice 😄 Ja sam rekla svojoj mami i svekrvi što se tiće obitelji, samo zbog toga što se svekrva izbezumi kad ujutro odemo negdje skupa a nismo otišli na poso, ami ganjamo nalaze....a na poslu sam rekla šefici i srećom je ok pa uspijem izaći sa posla....i da moja vještica još nije došla, sad kad mi treba. Sutra idem kod gin da vidi šta se dešava. 22.11. idemo na dogovorza postupak
Haha Lola Z, tak smo i mi isto :))
Panda, ljudi su tak zlocesti.. i svaki put me isti razocaraju, sama sam si kriva kad od pojedinaca ocekujem previse. Uglavnom, osmjeh na lice i ne zelim nikome na poslu dati do znanja da nesto nije u redu i nece me znatizeljna kolegica izbaciti iz takta i onda poslije toga likovati.
Haha kengurica, e bas cu to i reci slj put. Da idem na plasticnu operaciju sisa, budem i njoj preporucila kirurga 😀😀
Noa 💙
Pozdrav cure
Citam vas, al od depresije ni slova nisam mogla napisati.
Vidim otvorile ste super temu-znatizeljni ljudi.
Da, da, to i mene nervira.
Samo da kazem da brisevi nisu ok, ureaplasma
A bili su dobri u 7.mjesecu
Ako uzmemo u obzir da mi je muz vjeran, a zaista nemam sto sumnjati...otkud to?!!!?!!!!
A najveci problem jest da sam trebala 29.11.na propuhivanje...al eto...dolazi 12.mj
I 9.DC mi je 26.12. Tako da....
Necu na prvu inseminaciju u 1.mj
Nego tek na propuhivanje....
Sve se pomaklo....depra totalna....
Svima drzim fige!!!!!
Budite cile,mile i vedre...sve sto ja nisam:/
Cure, ma recite da idete na jedan zahvat o kojemu ne bi pricala, ali nakon njega cu sama sebi biti draza. Pa nek si misle, mozda idete napumpat sise.
Predobro
Minna, jako mi je žao zbog tebe i točno znam što prolaziš..
Stvarno ti neznam otkud ureaplasma, ali će naša Mono znati sigurno.
I ja sam ti isto bila u depri u ponedjeljak, jer sam već od 9.mjeseca trebala na punkciju odnosno na transfer, ali eto već je 11.mj pa ništa od transfera vjerovatno niti ovaj mjesec. Tako da.. vrijeme i to čekanje stvarno ubije čovjeka, ali no sikiriki jer sve se događa sa razlogom. Tak treba biti i gotovo. Drži se i budi jaka, kao i sve ostale koje to prolazimo. Jednog dana kad primimo svoje malo zlato u naručje, svemu ćemo se tome smijati. Zato ne očajavaj, nego budi pozitivna jer si svaki dan sve bliže i bliže svom cilju!
Noa 💙
Cemu se sramiti problema kojeg imamo??ja sam otvoreno rekla o cemu se radi i zasto nekak dolazim kasnije na posao i otvaram bolovanje? Hvala Bogu naisla sam na veliko razumijevanje od sefa i kolega s posla...smatram da se ne moramo sramiti jer ipak se borimo za najvecu radost naseg zivota....nase dijete...a onaj koji nas ne razumije...moze se jedino on sramiti...jer ova borba nije nimalo laka i jednostavna....
Evo ja bila na prvoj folikulometriji,petak opet,dr nije nista govorio,samo da ih ima dosta ali da cemo vidjet kako ce bit dalje..
Minna neznam sta ti rec,zao mi je jer sam i ja mislila da ce mi bit ovaj mjesec propuhivanje pa 12 mj postupak,pa da ce mi se sve to prebacit za iducu godinu nakraju evo me ovaj mj u postupku,nije me poslao na propuhivanje..tako da glavu gore,valjda to tako mora bit a zivciranje nam stvarno ne pomaze
Pozdrav cure,
Ne javljam se baš često jer i nema nekih novosti,vidim da su ovdje sad već većinom nove cure. Htjela sam se nadovezati na temu znatiželjnih ljudi ,na poslu sam rekla nekim kolegicama sa kojima sam dobra i koje me svako malo pitaju da li ima šta nova i ja im bez brda ispričam šta se trenutno događa ,zna i moj šef koji mi uvijek namjesti slobodan dan kad god mi treba,zna cijela moja obitelj,mama,brat i njegova žena,moja tetka i njezina obitelj,moj mm nema više roditelje a sa braćom nije blizak ali znaju njegovi prijatelji. Nikada se nismo sramili ovoga kroz šta prolazimo već osjećamo silan ponos jer imamo snage za takve borbe.
Inače ja nikako da počnem sa postupkom jer mi je konstantno KS loša,sve je ostalo ok,napravila sam hrpu pretraga i nije se otkrio uzrok.ovaj mjesec idem na punkciju i biopsija koštane srži pa ćemo onda vidjet .ispričavam se na malo dužem postu
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji