Transfer obavljen,sada čekanja...
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Beta u padanju.. biokemijska je ipak.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Beta u padanju..biokemijska je ipak.
Bas mi je zao !
Sretnooo daljeee !
Cure, koje su u iscekivanju bete, transfera i postupka sretnoooooo !!!!
Beta u padanju..biokemijska je ipak.
Jako mi je žao . Baš sam navijala za tvoju betu.
Curke ja vas malo čitam i pratim i svim srcem vam želim da što prije dobijete svoje jako željene bebice.
Hvala. Saljem svima.. idemo dalje!
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav cure
Ne znam tko me zna, a tko ne
Uglavnom ja da ove prve teme( tko radi na bebici) dodjoh do teme potpomognuta oplodnja.
Da ne duljim, ceka me propuhivanje jajovoda ( moja zadnja pretraga, koja je ocito neizbjezna)
Pa me zanima...citala sam o tome, govore cure da boli vise od poroda, da jako boli, da nisu mogle na noge dva dana
Zakacila sam se samo na te negativne komentare, al ne mogu si pomoc
Ima li netko iskustva?
Pozdrav cure
Ne znam tko me zna, a tko ne
Uglavnom ja da ove prve teme( tko radi na bebici) dodjoh do teme potpomognuta oplodnja.
Da ne duljim, ceka me propuhivanje jajovoda ( moja zadnja pretraga, koja je ocito neizbjezna)
Pa me zanima…citala sam o tome, govore cure da boli vise od poroda, da jako boli, da nisu mogle na noge dva dana
Zakacila sam se samo na te negativne komentare, al ne mogu si pomoc
Ima li netko iskustva?
Kazu da boli ako su zacepljeni,ali vise kao pritisak...ja nisam isla na to ali sam malo citala o tome...dokt.mi je rekao ako bude bilo potrebno onda to moram privatno jer u Os u bolnici to ne rade!Nemoj citati o tome samo se zivciras i plasis!Pitaj dokt.gdje ces to obaviti dali smijes popiti koju tableticu(normabel ili sl.ili neofen...citala sam da se smije popiti pa pitaj dokt.)
Anchy30
Sretno svima,ja jos imam obavit jedan bris pa krećemo u postupak😘
Juhuuu,sretno!!😘
Anchy30
Cao cure,evo da se javim.cekam M i krecem sa terapijom,gonal+pergoveris.
Sretno!😏😃
Anchy30
Sortiraj odgovore
Najstariji