Nisam radila propuhovanje jajovoda, skupili smo sve nalaze i onda me moj ginekolog poslao u Petrovu,specijalistima. On je pregledao sve nalaze i rekao kako misli da tu ne bi trebalo bit problema,da se to rijesi tabletama, ali da ce ipak pustit specijalistu da to napravi. Ja sam vec dva puta bila u Petrovoj ( nisam iz Zagreba) i doticna doktorica je meni to tako rekla da se to moze tabletama al da ih nece dat dok ne smrsavim. Opet ponavljam imam ja koju kilu vise al nisam ja opet toliko debela da je to sad neki uvjet i glavni razlog. Ne znam dali da pokusam razgovarat sa svojin ginekologom koji me poslao njoj,hoce on htjet prepisat te tablete. Pa vec puno vremena smo izgubili i oni meni sad opet odgadjaju..
Nisam radila propuhovanje jajovoda, skupili smo sve nalaze i onda me moj ginekolog poslao u Petrovu,specijalistima. On je pregledao sve nalaze i rekao kako misli da tu ne bi trebalo bit problema,da se to rijesi tabletama, ali da ce ipak pustit specijalistu da to napravi. Ja sam vec dva puta bila u Petrovoj ( nisam iz Zagreba) i doticna doktorica je meni to tako rekla da se to moze tabletama al da ih nece dat dok ne smrsavim. Opet ponavljam imam ja koju kilu vise al nisam ja opet toliko debela da je to sad neki uvjet i glavni razlog. Ne znam dali da pokusam razgovarat sa svojin ginekologom koji me poslao njoj,hoce on htjet prepisat te tablete. Pa vec puno vremena smo izgubili i oni meni sad opet odgadjaju..
Gle...moze bit I da su ti jajovodi neprohodni...eto pretpostavka...onda ti je uzalud trovat se klomifenima ii slicnim tabletama.... Socijalni ginekolog I prepisuje spomenute tablete za to ti ne treba ni petrova ni specijalisti....
waithing
Pozdrav cure.I ja i muz pokusavamo dobiti bebu s obzirom da sam prije 3god.izgubila bebu i od tad nikako.I bila sam Repromedu vec 3 puta doktor Radoncic mi radio histeroskopiju radi zacepljenja maternice i jajovoda i nisam ni imala menzes kako sam izgubila bebu.Danas se javim doktoru i kazem kako sam imala menzes nakon zadnje histeroskopije vec 2 puta i zadnji mi bio jako oskudan i vise kao crna krv kao ustajala krv,da bi mi sam doktor rekao da bi trebala po svemu tome na umjetnu oplodnju.A ja o tome slabo znam.Molim vas objasnite mi postupak.
Tako zelim bebu.🤗🤗
Gle…moze bit I da su ti jajovodi neprohodni…eto pretpostavka…onda ti je uzalud trovat se klomifenima ii slicnim tabletama…. Socijalni ginekolog I prepisuje spomenute tablete za to ti ne treba ni petrova ni specijalisti….
Ja bih na tvom mjestu isla po drugo misljenje to je tvoje pravo I promjenila bih ili bolnicu ili ne idi vise kod te doktorice....ima u zagrebu I drugih bolnica a pogotovo lijecnika koji ti nece zbog 10kila odugovlaciti....eto primjer nagledala sam se hrpuuuu dosta pretilih I prepretilih cura I u vinogradskoj I na vuk vrhovcu....a sigurna sam da ni u petrovoj nisu svi ostali doktori takvi.
waithing
Kakva jebena ovulacija 8.dan? Čega, jednog folikula za koji su mislili da je cista? A onda 3 nisu jos zrela pa će biti opet ovulacija? Ili te druge ovulacije ne bi bilo da nije stimulacije?!
Majke mi ja sam fenomen 😂😂😂
Ma ja nis ne razumijem😂😂ali dobro... znaci punkcija i onda slijedeci mjesec transfer... mozda je i to ok... taman se malonodmoris ☺
Sto si sa anesteziologom rijesila?
Haj haj dali znate da li bi mi mogli odgodit postupak dosli su mi brisevi i urinoplasma mi je izolirana ima neka bakterija ( rekli su mi da to nije vazno ali ipak) i dal neko zna partner i j bi u ponedjeljak isli u petrovu ( medicinska transfuzija) vadit za hepatitis abc,hiv, sifilis dali se treba narucit ili mozemo sam doc u 7?
Ja sam u Ri a evo i privatno prolazila postupke sa ureaplasmom... u niskom titru mi je... svako malo antibiotici... i muz i ja... evo bas cekam nalaze nakon proslog antibiotika...
Mislim da ti o dr ovisi da li ce te pustiti...
Meni je ta bestija kucni ljubimac 😂😂
s0102 ništa, u ponedjeljak cu kao kod njega prije punkcije..
Nisam imala danas mira i zvala sam Lučingera za mišljenje..nakon tog razgovora sam se slomila.
Čovjek i gospodin prije svega. Ostalo necu komentirati. Ovo u Petrovoj ću završit i vraćam se njemu. Konačno je i odlučeno.
Nisam otpisala ovaj postupak, bit će što bude..
Lady,
S obzirom na hiperprolaktinemiju pretpostavljam da pijes Bromergon za snizavanje prl jer nema ti smisla ista drugo raditi ako imas previsok prolaktin koji ti ometa O...
Hahah, mozda mogu pretpostaviti kod koje dokt.si bila u Petrovoj???? Kod koje?? I mislim da ti oni bas ni nedaju Klomifen, rijetko kada ! Postoje 10 razlicitih dokt.u Petrovoj, uvijek mozes promijeniti, ja se tamo vodim pa ako zelis mogu ti preporuciti nekoga!
Mersima,
Imala si priraslice na maternici pretpostavljam?? Pa si isla kod R.da ti ukloni?
Meni je trebalo 3 histeroskopike kako bi dobila normalnu M !
Vjerovatno ti je i dalje blokirano nesto, mozda jajovodi..najbolje da malo vise napises o.tome pa da ti mogu reci nesto vise !
Ako ti je to R.rekao, svakako smatram da to i trebas, IVF oplodnju ! On je veliki strucnjak i sumnjam da bi ti samo tako rekao nesto !
s0102ništa, u ponedjeljak cu kao kod njega prije punkcije..
Nisam imala danas mira i zvala sam Lučingera za mišljenje..nakon tog razgovora sam se slomila.
Čovjek i gospodin prije svega. Ostalo necu komentirati. Ovo u Petrovoj ću završit i vraćam se njemu. Konačno je i odlučeno.
Nisam otpisala ovaj postupak, bit
Tak sam i ja rekla sophie...imas potpuno pravo i razumijem te...
Pozdrav cure.I ja i muz pokusavamo dobiti bebu s obzirom da sam prije 3god.izgubila bebu i od tad nikako.I bila sam Repromedu vec 3 puta doktor Radoncic mi radio histeroskopiju radi zacepljenja maternice i jajovoda i nisam ni imala menzes kako sam izgubila bebu.Danas se javim doktoru i kazem kako sam imala menzes nakon zadnje histeroskopije vec 2 puta i zadnji mi bio jako oskudan i vise kao crna krv kao ustajala krv,da bi mi sam doktor rekao da bi trebala po svemu tome na umjetnu oplodnju.A ja o tome slabo znam.Molim vas objasnite mi postupak.
Tako zelim bebu.🤗🤗
http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014
Eto ja bih ti za pocetak preporucila procitati ovu korisnu brosuru u kojoj je sve o medicinski potpomgnutoj oplodnji napisano. Sretno
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji