Moje je misljenje da sve to nema bas previse veze sa debljinom… pa koliko ima jacih zena koje su trudne… ok.. naravno da je bolje radi zdravlja opcenito a i naravno doktorima bi bilo lakse da su svi fit ali to nista ne garantira….
Jednostavno smo zapele tu di jesmo… i mrsave… i debele… i normalne… i sa dijagnozama i bez njih… a doktori su samo sredstvo koje bi nas trebalo dovesti do zeljene trudnoce te ne bi trebali biti dodatni uteg… ali i oni su ljudi i naravno grijese.. i nervozni su.. i sve… kao i mi 😂😂😂
I uopce ne znam sto sam rec htjela 😂😂😂😂
Hahaha dobra si...I slazem se da sa svim sto si rekla!
Ja mrsava muz debel nemamo dijagnozu ( za mpo bitnu) I eto me zaapela do grla u g ....😂😂😂. No danas sam imala razgovor sa mojim 'debelim' suprugom😂 ....idemo jedan postupaka privatno....samo cu se tesko odlucit kud....radoncicu simunicu ili lucingeru.....ufff...I ako ne uspije idemo u bitku za posvajanje....mozda je nasa bebica vec rodjena i ceka nas☺...znam da je I to tesko no tko zna mozda cemo s tim imat vise srece, predat cemo zahtjev pa kako bude sta nas kosta..osim zivaca no njih ionako vise nemam..ma joj mene ce socijalna radnica odmah prekriziti😀😀😀.
waithing
Nikolina25 ja sam imala ureaplazmu i pila sam jedan mjesec antibiotik. Nakon toga sam krenila u postupak i vadila 2 puta bris za ureaplazmu i bio je ok rijesila sam se brzo bestije :)
Ja idem na postupak u 11 mjesecu.. i ja se nikako to rijesit sad ce bit 3 bris kaj cu radit 3 antibiotik
Tko ima problema s kilama - odite na vuk vrhovcu...tu vas doktori jedva pogledaju😂😂😂
waithing
Haj haj dali znate da li bi mi mogli odgodit postupak dosli su mi brisevi i urinoplasma mi je izolirana ima neka bakterija ( rekli su mi da to nije vazno ali ipak) i dal neko zna partner i j bi u ponedjeljak isli u petrovu ( medicinska transfuzija) vadit za hepatitis abc,hiv, sifilis dali se treba narucit ili mozemo sam doc u 7?
Ja sam u Ri a evo i privatno prolazila postupke sa ureaplasmom… u niskom titru mi je… svako malo antibiotici… i muz i ja… evo bas cekam nalaze nakon proslog antibiotika…
Mislim da ti o dr ovisi da li ce te pustiti…
Meni je ta bestija kucni ljubimac 😂😂
Da i meni nebi sad da mi odgadaju zbog toga
Lady,
Moras kod endokrinologa vezano za prl....
Nisam iskreno mislila na Jurkovicku, ima ih vise koji tamo prigovaraju sto se tice kg...
Hahaha dobra si…I slazem se da sa svim sto si rekla!
Ja mrsava muz debel nemamo dijagnozu ( za mpo bitnu) I eto me zaapela do grla u g ….😂😂😂. No danas sam imala razgovor sa mojim 'debelim' suprugom😂 ….idemo jedan postupaka privatno….samo cu se tesko odlucit kud….radoncicu simunicu ili lucingeru…..ufff…I ako ne uspije idemo u bitku za posvajanje….mozda je nasa bebica vec rodjena i ceka nas☺…znam da je I to tesko no tko zna mozda cemo s tim imat vise srece, predat cemo zahtjev pa kako bude sta nas kosta..osim zivaca no njih ionako vise nemam..ma joj mene ce socijalna radnica odmah prekriziti😀😀😀.
Waithing ako ste odlucili privatno i mozes podnijeti punkciju na zivo idi kod Lucija. Ja da nisam kukavica isla bih kod njega ali za sad me jos uvijek strah punkcije bez icega. Mozda jos koji ivf pa cemo sve na rakijicu k njemu zar ne S0102 😂😂😂😂
Ja mrsava muz debel nemamo dijagnozu ( za mpo bitnu) I eto me zaapela do grla u g ….😂😂😂. No danas sam imala razgovor sa mojim 'debelim' suprugom😂 ….idemo jedan postupaka privatno….samo cu se tesko odlucit kud….radoncicu simunicu ili lucingeru…..ufff…I ako ne uspije idemo u bitku za posvajanje….mozda je nasa bebica vec rodjena i ceka nas☺…znam da je I to tesko no tko zna mozda cemo s tim imat vise srece, predat cemo zahtjev pa kako bude sta nas kosta..osim zivaca no njih ionako vise nemam..ma joj mene ce socijalna radnica odmah prekriziti😀😀😀.Waithing ako ste odlucili privatno i mozes podnijeti punkciju na zivo idi kod Lucija. Ja da nisam kukavica isla bih kod njega ali za sad me jos uvijek strah punkcije bez icega. Mozda jos koji ivf pa cemo sve na rakijicu k njemu zar ne S0102 😂😂😂😂
Ma znas da sam ja i na vv prezivjela punkciju 20 stanica(ukupno u dva postupka) bez anestezije..tog se ja uopce ne bojim..ja se nadrogiram nirmabelom i rapidolom i sve mi ravno😅😅😅
waithing
Ja mrsava muz debel nemamo dijagnozu ( za mpo bitnu) I eto me zaapela do grla u g ….😂😂😂. No danas sam imala razgovor sa mojim 'debelim' suprugom😂 ….idemo jedan postupaka privatno….samo cu se tesko odlucit kud….radoncicu simunicu ili lucingeru…..ufff…I ako ne uspije idemo u bitku za posvajanje….mozda je nasa bebica vec rodjena i ceka nas☺…znam da je I to tesko no tko zna mozda cemo s tim imat vise srece, predat cemo zahtjev pa kako bude sta nas kosta..osim zivaca no njih ionako vise nemam..ma joj mene ce socijalna radnica odmah prekriziti😀😀😀.Waithing ako ste odlucili privatno i mozes podnijeti punkciju na zivo idi kod Lucija. Ja da nisam kukavica isla bih kod njega ali za sad me jos uvijek strah punkcije bez icega. Mozda jos koji ivf pa cemo sve na rakijicu k njemu zar ne S0102 😂😂😂😂
Ma znas da sam ja i na vv prezivjela punkciju 20 stanica(ukupno u dva postupka) bez anestezije..tog se ja uopce ne bojim..ja se nadrogiram nirmabelom i rapidolom i sve mi ravno😅😅😅
Jos ak to ukombiniram s rakijicom ufff i zaplesat cu nakon punkcije il se penjat po zidovima😅
waithing
Pozdrav cure, nakon male pauze!
Jel ima netko od vas hypo i Hashimoto,a da je bio u postupku?
Ja sam sad imala pauzu pola god, jer mi je tsh otisao gore, pa se rastegnulo. Sad varira od 2,8 do skoro 5. Malo mi je sad dignuta terapija, ali me brine koliko to utjece i hoce li sa jacom terapijom imati manje oscilacije.
Dr na Svetom Duhu mi je rekla da je imala svakakva iskustva sa Hasimotom.
I dal je kija od vas pila Estrofem prije injekcija? Meni je sad prvi puta rekla da sad pijem par dana do m i onda stanem,pa injekcije. Prosli put sam ga pila nakon svega, ne ovako ranije
Pozdrav cure, nakon male pauze!
Jel ima netko od vas hypo i Hashimoto,a da je bio u postupku?
Ja sam sad imala pauzu pola god, jer mi je tsh otisao gore, pa se rastegnulo. Sad varira od 2,8 do skoro 5. Malo mi je sad dignuta terapija, ali me brine koliko to utjece i hoce li sa jacom terapijom imati manje oscilacije.
Dr na Svetom Duhu mi je rekla da je imala svakakva iskustva sa Hasimotom.
I dal je kija od vas pila Estrofem prije injekcija? Meni je sad prvi puta rekla da sad pijem par dana do m i onda stanem,pa injekcije. Prosli put sam ga pila nakon svega, ne ovako ranije
Ja imam hipotireozu i tek sad su mi pocea lagano rasti antitijela za hashimoto...
Meni je tsh oko 1 cca, sad sam na euturoxu 50 dnevno...prije sam bila na 25 i isto mi je bio oko 1 ali radi stimulacije sam povisila pa mi je endo sad rekla da ostanem na ovoj dozi.
Ja sam Estrofem pila mjesecima prije, doduse iz drugih razloga, ali.ako ti je tako rekla valjda postoji neki razlog. Pitaj ju svakako !
Sortiraj odgovore
Najstariji