Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    22. Rujan 2017. 13:02

Nadica  makar u necem da imam srece 😂😂

Sophie
    22. Rujan 2017. 13:27

Evo javila mi sestra, sutra štoperica, ponedjeljak Punkcija. Danas jos ovaleap i Cetrotide - bljuje mi se od tih injekcija 😝😝😝 
    Cekalica ništa od moje bete ovaj mjesec 😏
    Al tak to mora biti 😊

• Nadica
    22. Rujan 2017. 13:50

Evo pregled obavila dobila clomifene u srijedu opet ultrazvuk.Doktorica me bas fino oprala zbog kila al ima zena i pravo ...ugl rekla mi je ako bude 2,3 folikula super onda ide inseminacija ako je manje ili vise onda ne. Koja od vas cure ima problema sa kilazom? 

mono1111
    22. Rujan 2017. 14:12

Sophie,
    Iskreno, j dalje ne kuzim ! A iskreno, mjslim da ni tvoja dokt.isto ne zna pa nesto mora reci !,
    Ugl.super za punkciju !!!!! Jejjjj !!!

Ureoplazma na koju?? Na nalazu treba pisati 10 na koju?? 

• Lady123456
    22. Rujan 2017. 15:56

Pozdrav svima,trebala bi vas savijet. Vec 4 godine pokusavamo i nista,napravili smo sve pretrgae i dijagnoza je hyperprolactinaemia,nemam ovulacija i imam policisticne jajnike. Zadnji nalaz ultrazvuka je pokazao da je endometrij trolinijski 4 mm.Zapravo i ne znam sto to tocno znaci jer smo novi u ovome. E sad, dokzotica mi je rekla da bi mi mogla dat tablete za izazivanje ovulacije ali nece,da dodjem k njoj za 6 mjeseci s 10 kg manje i da se javim u ambulabtu za lijecenje pretilosti. Ja imam koju kilu viska ali nisam opet toliko debela. E sad,ja svakako imam u planu skinut kile ali nisam sigurna da vise zelim ici k toj doktorici. Jel mi mozete preporucit neku privatnu kliniku gdje bi doktor pogledao te nalaze i prepisao te tablete koje su potrebne? 

• Nadica
    22. Rujan 2017. 16:28

Lady123456

Pozdrav svima,trebala bi vas savijet. Vec 4 godine pokusavamo i nista,napravili smo sve pretrgae i dijagnoza je hyperprolactinaemia,nemam ovulacija i imam policisticne jajnike. Zadnji nalaz ultrazvuka je pokazao da je endometrij trolinijski 4 mm.Zapravo i ne znam sto to tocno znaci jer smo novi u ovome. E sad, dokzotica mi je rekla da bi mi mogla dat tablete za izazivanje ovulacije ali nece,da dodjem k njoj za 6 mjeseci s 10 kg manje i da se javim u ambulabtu za lijecenje pretilosti. Ja imam koju kilu viska ali nisam opet toliko debela. E sad,ja svakako imam u planu skinut kile ali nisam sigurna da vise zelim ici k toj doktorici. Jel mi mozete preporucit neku privatnu kliniku gdje bi doktor pogledao te nalaze i prepisao te tablete koje su potrebne?

Bok Lady ..sto se tice kila to ce ti svaki reci jer to stalno slusam i danas sam bas napisala kako me doktorica oprala ...dusu sam isplakala i bila ljuta na nju al opet ima pravo...kod 4 dok sam bila i svi isto sa vama je sve uredu ali kile dolje a ja se od sveg jos zdebljala...kod bilo kojeg privatnika (ne znam od kud si) mozes ici da ti sve pojasni i to platis naravno al za tablete sumnjam da ti sam tak moze dati  ali nisam 100% sigurna...cekamo druge curke da vidimo kaj kazu 😉😊

• Lady123456
    22. Rujan 2017. 16:37

Najvise me pogodilo sto mi je u oci rekla da bi se to bez problema rijesilo tabletama al da mi ih nece dat dok god ne smrsavim. Po njenoj prici i razgovoru s njenim kolegicama zakljucila sam da je zena opsjednuta debljinom i imam osjecaj da maltretira tako sve pacijentice. S obzirom da je to Zagreb i da je ona specijalist za to ocekivala sam vise profesionalnosti.

• hope1234
    22. Rujan 2017. 16:52

Ja se samo sjetim mog iskustva iz prve trudnoće!!! Dolazim na pregled u Vinogradsku bolnicu i zaprima me gospođa sa svojih (bez pretjerivanja 150 kg) i počne se derati na mene da šta si ja umišljam,da kako ja mislim roditi,na šta liçim- poslije ćete kaže plakati na porodu pa ćete si razmisliti... Dakle ja sam ostala trudna sa 63 kg došla roditi sa skoro 100. Ja sam ju samo pogledala i pitala ima li djece? Rekla je troje- na to sam onda samo iskomentirala GOSPOĐO ONDA SE STAVITE GDJE VAM JE I MJESTO...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

22. Rujan 2017. 17:10

Lady123456

Vjerojatno je mislila na klomifen tablete,  a njih ti prepisuje tvoj socijalni ginekolog za njih ti ne treba nikakav specijalista no malo je glupo da nakon 4godine dobijes takav skrti odgovor..I sto jos  pola godine da izgubis za DESET kila???

waithing

22. Rujan 2017. 17:18

Lady123456

Ne znam gdje si bila na razgovoru no cetiri godine nije nikako malo...ne moras ti ici nigdje privatno jedino ako bas zelis, no na tvom mjestu I s obzirom na dijagnozu I koliko dugo radite na bebi ja bih trazila svog socijalni ginekologa uputnicu za humanu reprodukciju...imas u zagrebu vise bolnica mozes birati, jer ni tablete za izazivanje ovulacije nisu bas kiki bomboni da ih samo tako pijes bez ikakve kontrole ,ultrazvuka...ne znam jesi li radila propuhivanje jajovoda?

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.