Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2017. 22:49

Zoja31

Jel može od svake te koju je nabrojao jedno 3-4 kruga? Onda bi tek bila spremna za punkciju na živo hahaha.

Ja mislim da bi to kod mene onda vec bila punkcija na 'mrtvo'😅😅😅

waithing

Zoja31
    23. Rujan 2017. 22:52

Hahahaha ma još bolje ak je na mrtvo. Eto a naša S0102 je bila hrabra umjesto da je popila tamo sve šta čovjek nudi . Nisam ti prije punkcije rekla da ne piješ samo da su cure na rodi pisale da ta lokalna anestezija jako boli a ti odmah odbila i cugu cccc 

23. Rujan 2017. 22:59

Ma najbolje da nabije neki malj u čelo onesvijesti i probudi kad popika😂😂😂

waithing

s0102
    23. Rujan 2017. 23:01

Zoja31

Hahahaha ma još bolje ak je na mrtvo. Eto a naša S0102je bila hrabra umjesto da je popila tamo sve šta čovjek nudi. Nisam ti prije punkcije rekla da ne piješ samo da su cure na rodi pisale da ta lokalna anestezija jako boli a ti odmah odbila i cugu cccc

Ha ha ha... ja sam tebe poslusala... i preskocila bol lokalne... popila jednu visnju... i umrla skoro od bola na punkciji😂😂😂
    Treba sve one rakije probat... onda uzet lokalnu... i sve bi super bilo 😂😂covjek uci dok je ziv

Zoja31
    23. Rujan 2017. 23:02

waithing

Hahahaha S0102 zamisli ovaj scenarij, recimo Luči pika folikule a Grbavac te opali maljem i da anesteziju 

s0102

waithing

😂😂😂😂

Sophie

Hahahhahahah Waithing  na mrtvo 😂😂😂😂😂
    Mi od ovog ivf radimo igrokaz 😭 Nemaš kaj drugo

23. Rujan 2017. 23:03

Jooojjjj umiremmmm od smijeha😅😅😅😅😅

waithing

Zoja31
    23. Rujan 2017. 23:04

Sophie nama veterankama samo igrokaz još ostaje šta ćemo drugo

23. Rujan 2017. 23:04

A sta cemo jadne moramo se malo i smijat.. eto plan za punkciju imamo jos samo bubrege prodat😂

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.