S0102 nedjeljom ne radim 🙄
Sutra bi kao trebala kod anesteziologa na dejt, al vjerojatno necu osim ak cu odmah bit na redu to je znak da mi treba 😂 Čekala ga sigurno nebudem sat vremena
Sophie bit cemo par dana razlike 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 kod mene bi stoperica treba bit u nedjelju 😊
waithing i cure hvala vam na ohrabrenju , uf ovaj forum mi puno znači , hvala bogu na njemu bar se u tome ne osečam usamljeno , hvala vam
S0102 nedjeljom ne radim 🙄
Sutra bi kao trebala kod anesteziologa na dejt, al vjerojatno necu osim ak cu odmah bit na redu to je znak da mi treba 😂 Čekala ga sigurno nebudem sat vremena
Sorry... zaboravih da je to u nedjelju... sutra ces onda sve vidjeti...
Mozda se jos koji folikulic ukaze☺
Ahahaha Sophie sad si me nasmijala 😂😂😂😂. E bome je kod mene i gore nego babini zubi 😂😂😂😂
Kod mene danas jos malo kompliciranije 😵
Kaže mi dr ujutro da mi jučerašnji nalaz estradiola kaže da je naglo pao i da je moguće da je ovulacija bila 8.dan..ona cista..nesto 🤷🏼♀️ To nisam znala jucer kada mi je sestra javila da si dam istu dozu svega..ostaju i dalje tri folikula koja rastu i tak su negdje oko 16mm
Valjda će doc do punkcije ali nikako ne i transfera ovaj mjesec jer se naravno i endometrij krenuo stanjivat..
Meni vise ništa nije jasno..
Kod mene danas jos malo kompliciranije 😵
Kaže mi dr ujutro da mi jučerašnji nalaz estradiola kaže da je naglo pao i da je moguće da je ovulacija bila 8.dan..ona cista..nesto 🤷🏼♀️ To nisam znala jucer kada mi je sestra javila da si dam istu dozu svega..ostaju i dalje tri folikula koja rastu i tak su negdje oko 16mm
Valjda će doc do punkcije ali nikako ne i transfera ovaj mjesec jer se naravno i endometrij krenuo stanjivat..
Meni vise ništa nije jasno..
Ne kuzim?? Kako je O bila ako su folikuli i dalje prisutni i ako rastu??
Koji dc ti je i na koliko mm su folikuli??
Sortiraj odgovore
Najstariji