Lady, od tri specijalista humane reprodukcije sva tri su mom partneru prigovarala za kg. Prvo, to nije nista osobno i moras to tako prihvatiti, drugo, ne pricaju to bezveze. Ja mislim da ti jos jedan muski doktor u Petrovoj takodjer ne bi dao nista dok ne skines kg. Da li je to od njih lijepo tako saopciti, nije. Da li ce ti netko drugi dati bez obzira na kg, vjerojatno hoce. Konzultacije ne traju puno i meni ne bi bilo zao otici kod par doktora, doduse to je malo nezgodno zbog uputnice, ali da ipak nadjes onoga tko ce ti sjesti. Ti polako ako mozes pocni paziti na prehranu i odi svakako drugom specijalisti. U Vuk Vrhovcu sve dosta brzo ide. Mozda da probas tamo.
Nekako mislim da je najlakse I najbrze nekoga zbog par kila vise poslati kuci..u redu ako se radi o tipa 30 kila ili vise to kuzim no koliko sam procitala doktorica joj je rekla da se vide za sest mjeseci sa DESET kila manje...o mooj boze..kud cekaju cetiri godine sad ju jos poslati kuci sa hrpom upitnika iznad glave..
A eto meni sestra rekla da se malo zdebljam da me nema kud upiknut ...zezala me...
Kad bi bar to bilo do kila najlakse se tako rijesiti pacijenta...
waithing
Lady,
S obzirom na hiperprolaktinemiju pretpostavljam da pijes Bromergon za snizavanje prl jer nema ti smisla ista drugo raditi ako imas previsok prolaktin koji ti ometa O…
Hahah, mozda mogu pretpostaviti kod koje dokt.si bila u Petrovoj???? Kod koje?? I mislim da ti oni bas ni nedaju Klomifen, rijetko kada ! Postoje 10 razlicitih dokt.u Petrovoj, uvijek mozes promijeniti, ja se tamo vodim pa ako zelis mogu ti preporuciti nekoga!
Mersima,
Imala si priraslice na maternici pretpostavljam?? Pa si isla kod R.da ti ukloni?
Meni je trebalo 3 histeroskopike kako bi dobila normalnu M !
Vjerovatno ti je i dalje blokirano nesto, mozda jajovodi..najbolje da malo vise napises o.tome pa da ti mogu reci nesto vise !
Ako ti je to R.rekao, svakako smatram da to i trebas, IVF oplodnju ! On je veliki strucnjak i sumnjam da bi ti samo tako rekao nesto !
Najbolja stvar od svega je ta sto ja nisam dobila cak ni tablete za snizavanje prolaktina a on mi je 837, pa mislim da je trebala na to reagirat ako ne na nista drugo. Kod doktorice Jurkovic sam.
Lady i ja imam deset kg viska, nakupila ove godine... 174/73 i zbilja mi niko ništa nije rekao al da je ja mislim da bi dobio nokaut. To sto Waithing kaže je točno,drugo je 30 il 50kg viska...odi definitivno drugom dr
Ma ja ih ne podrzavam. Ovog moga je isto bilo pogodilo, ali kazem, nije to osobno. Nama su objasnili da visak kila kod zena pojacava proizvodnju testosterona, a smanjuje proizvodnju zenskih hormona. Kod muskih obrnuto. Nemam pojma jel to stvarno tako. Promijeni doktora, ta ti se nikad nece svidjati.
Mog muza u ove dvije godine nitko od doktora nije ni vidio ni pitao za njega😅😅😅
Zapravo mislim da je jednom samo kod doktorice na vv usao potpisati dozvolu za smrzavanje embrija..i nije nist komentirala a ima sigurno 20-ak kila viska
waithing
Travertin nazalost ne, u HR to jos nije moguce i cure kojima je potrebna donaciju idu u druge zemlje. Imas i forum udruge roda i tamo ima cijela tema bas o donaciji jajne stanice i spermija i tamo ces pronaci sve zeljene podatke.
Hvala na info Zoja31. Proletio sam i na Rodi par naslova i ostavio upit, vjerojatno na krivom mjestu , jer mi je upit obrisan.
Mozda nije obrisan ako ste novi clan do 10 postova svaki upit na nekoj temi mora procinodobrenje administratora. Uglavnom mislim da je tema zasebno negdje na forumu oplodnja doniranim stanicama ili tako nesto.
s0102ništa, u ponedjeljak cu kao kod njega prije punkcije..
Nisam imala danas mira i zvala sam Lučingera za mišljenje..nakon tog razgovora sam se slomila.
Čovjek i gospodin prije svega. Ostalo necu komentirati. Ovo u Petrovoj ću završit i vraćam se njemu. Konačno je i odlučeno.
Nisam otpisala ovaj postupak, bit će što bude..
A da ... sad kad ti je on rekao sto nije ok... onda ti jos gore bude... a prolazis cijeli postupak... kao sto si rekla,nje za otpisati... mozda te bas lijepo iznenadi...
Meni ako sad ne uspije ne znam kako da se uopce vratim u bolnicu... a nije da bas imam novaca odmah krenuti opet kod njega 😐
Moje je misljenje da sve to nema bas previse veze sa debljinom... pa koliko ima jacih zena koje su trudne... ok.. naravno da je bolje radi zdravlja opcenito a i naravno doktorima bi bilo lakse da su svi fit ali to nista ne garantira....
Jednostavno smo zapele tu di jesmo... i mrsave... i debele... i normalne... i sa dijagnozama i bez njih... a doktori su samo sredstvo koje bi nas trebalo dovesti do zeljene trudnoce te ne bi trebali biti dodatni uteg... ali i oni su ljudi i naravno grijese.. i nervozni su.. i sve... kao i mi 😂😂😂
I uopce ne znam sto sam rec htjela 😂😂😂😂
S0102 izgubljena u prijevodu 😂😂😂😂😂. Ma u petrovoj su inace takvi i dok ti bmi nije ispod 25 doslovno te otpile i nema postupka. Ali postoje i druge bolnice. Niti jedna nije po tom pitanju tako rigorozna kao petrova.
Sortiraj odgovore
Najstariji